icon

Jeep Compass alebo Peugeot 5008 pre rodinu?

9. sep 2026

Rozhodujeme sa, potrebujeme rodinne auto, sme síce len traja, ale potrebujeme priestor a hlavne kufor. Chceme nové auto. Uvítam názory

stellarstar
9. sep 2026

@anonym_autor išla by som osobne pozrieť, ja mám jeep avenger a som spoko u peugeot by sa mi tá dlhá obrazovka nezdala

emka530
9. sep 2026

@anonym_autor Peugeot nikdy viac, nikdy.. na 5008 nám odišiel motor po 6-tich rokoch a najazdených 95 tis km, po 50 - tis km odišli prevody, v 90 tis km odišli druhý krát ..neuznali nič, trojvalec ale nešťastná kúpa..teraz máme Rifter Peugeot a to iste, odchádza motor,diesel..našťastie je predĺžená záruka ale Peugeot už nikdy viac. Je toho veľa čo by som mohla pisat na túto značku.. ale zhrniem to - NEODPORUČAM.

anonym_918c68
9. sep 2026

No my uz jeepa compasa ani vidiet,toto auto naozaj neodporucam,tolke tisice nas stalo do oprav.Nakoniec sme ho predali,resp po oprave dali synovi,ten zadrel motor,tak si ho predal kamosovi,ze si ho poopravuje zase.Aj mu chvilu to auto islo pekne az kym mu motor nepraskol.Ako sa in to podarilo netusim,ale toto auto ani zadarmo a to nemalo ani vela najazdenych okolo 220tisic km.

anonym_918c68
9. sep 2026

A suseda mala tak isto jeepa compasa rovnake problemy ako my.Opravoval nam ho rovnaky opravar.No ani zadarmo.

anonym_918c68
9. sep 2026

Mam teraz forda to ma najazd 330tisic km ale slape ako hodinky,max olej vymenit a to je vsetko.Za 3r ziadna ina oprava.
No a tak uvazujem aj na fordom,ale tiez uz novym hybridom.

autor
9. sep 2026
@emka530

@anonym_autor Peugeot nikdy viac, nikdy.. na 5008 nám odišiel motor po 6-tich rokoch a najazdených 95 tis km, po 50 - tis km odišli prevody, v 90 tis km odišli druhý krát ..neuznali nič, trojvalec ale nešťastná kúpa..teraz máme Rifter Peugeot a to iste, odchádza motor,diesel..našťastie je predĺžená záruka ale Peugeot už nikdy viac. Je toho veľa čo by som mohla pisat na túto značku.. ale zhrniem to - NEODPORUČAM.

@emka530 ale my nechceme diesel mame hybrid 6 rokov Ford ale potrebujeme väčší kufor. Ja mám uzbterwz 3 tí Peugeot vždy benzín mením po 8 rokoch a vždy nové auto nikdy som nemala problém.

autor
9. sep 2026
@anonym_918c68

Mam teraz forda to ma najazd 330tisic km ale slape ako hodinky,max olej vymenit a to je vsetko.Za 3r ziadna ina oprava.
No a tak uvazujem aj na fordom,ale tiez uz novym hybridom.

@anonym_918c68 novú Kugu hybrid sme mali tiež na zozname ale je už trochu nad rozpočet.

autor
9. sep 2026
@anonym_918c68

No my uz jeepa compasa ani vidiet,toto auto naozaj neodporucam,tolke tisice nas stalo do oprav.Nakoniec sme ho predali,resp po oprave dali synovi,ten zadrel motor,tak si ho predal kamosovi,ze si ho poopravuje zase.Aj mu chvilu to auto islo pekne az kym mu motor nepraskol.Ako sa in to podarilo netusim,ale toto auto ani zadarmo a to nemalo ani vela najazdenych okolo 220tisic km.

@anonym_918c68 mali ste hybrid?

anonym_918c68
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_918c68 mali ste hybrid?

@anonym_autor jeep nebol hybrid ale ani by som ho nechcela.

anonym_918c68
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_918c68 novú Kugu hybrid sme mali tiež na zozname ale je už trochu nad rozpočet.

@anonym_autor ja mam v plane az buduci rok kupovat,takze zatial pozerame aku znacku,chcem ale,aby bolo vyssie,nech ma v noci neosplnuju protiiduce auta,na toto bol super mitsubishi outlander 7miestny,takze ako obrovsky kufor.Co som tiez pozerala teraz nove robia aj hybridy.
Na dodavke,co mame citroena spacetourer,tiez neni hybrid tak tam sedim ako na stolicke,to je zase 8miestne.
Ale chcem suv,4x4 hybrida alebo aj s tymi motormi co dobijaju baterku plag-hybrid.
Muz uz pozeral aj dovoz z dubaja.
Tam auta original preveruju,lebo maju svoju kancelariu aj tam,plus vsetko zariadia ale je to zase par tisic naviac,no v konecnej sume zase clovek kupi lacnejsie o niekolko tisic eur.
Dalej sme pozerali aj cinske suv,ale kedze zacali az teraz zaplavovat trh este take vysledky oprav,co sa kazi este nie su.
No u mna to bude tiez tazke.

pako24
9. sep 2026

kúp Daciu Jogger - od 16700e, nové, veľké.