Kúpili by ste ojazdenú Teslu?
Kupili by ste ojazdenu Teslu ?
@anonym_a46504 uz otvaraju aj na slovensku servis, neviem, ci nie je uz otvoreny
@anonym_a46504 uz otvaraju aj na slovensku servis, neviem, ci nie je uz otvoreny
@babushkaem len tie ceny
Určite áno, Tesly majú super baterky, tam po 200 000km majú 90% stav a viac, dojazd cez 350km. Nepočúvaj blbé rady od odporcov EV. Práveže elektromobil z druhej ruky je oveľa menej riskantné ako spaľovák z druhej ruky. Pri spaľováku stačí zanedbaná výmena oleja a už môže byť motor v zlom stave a kopec ďalších veci okolo neho. Pri EV sú motory v podstate nesmrteľné , bezúdržbové. Stačí skontrolovať stav baterky cez diagnostiku a nič viac. Mám kolegov, čo takto kúpili jazdený Teslu a všetci sú spokojný
Áno. Je to jedno z áut, ktoré mám vo výbere. Uvidíme, čo nájdeme. Nové autá nakupujeme nikdy (radšej staviame nové domy 😄).
Aj keď úprimne, teslu až tak nechcem kvôli veľkosti, radšej by som menšie auto, teraz mám veľké.
@babushkaem už majú zastúpenie v bratislave. Doteraz sa chodilo do at alebo cz
@anonym_autor áno máme 2. jedno pri kupe malo cez 130.000km a už ďalších 100 je na nej najazdené a fici ok.. skôr treba pozrieť v akom je stave, proste ako pri klasickom spalovaku, akurat tie km tu nie sú až také rozhodujúce
Vy, čo ste kupovali tesly jazdenky, odkiaľ ste kupovali? Ja uvažujem nad dovozom zo severských krajín.
Vy, čo ste kupovali tesly jazdenky, odkiaľ ste kupovali? Ja uvažujem nad dovozom zo severských krajín.
@tilly prečo zo severských ? Podľa mňa klasika Nemecko, Holandsko...aby zo severských zas nebol problém s koróziou keď veľa solia cesty
@tilly prečo zo severských ? Podľa mňa klasika Nemecko, Holandsko...aby zo severských zas nebol problém s koróziou keď veľa solia cesty
@jaroslav81 ja beriem aj Holandsko ako severskú krajinu 😂 (bola som tam parkrat na jar a v lete a bola tam zima 😂😂), nie len Škandináviu. Holandské, nemecké a rakúske stránky muž sleduje. Kamarát doniesol z Nórska teslu.
A práveže, čo som počula, ale možno to nie je pravda, len kamoška má aktuálne vo Fínsku syna, vraj oni vôbec nesolia kvôli ekológii.
Určite áno, Tesly majú super baterky, tam po 200 000km majú 90% stav a viac, dojazd cez 350km. Nepočúvaj blbé rady od odporcov EV. Práveže elektromobil z druhej ruky je oveľa menej riskantné ako spaľovák z druhej ruky. Pri spaľováku stačí zanedbaná výmena oleja a už môže byť motor v zlom stave a kopec ďalších veci okolo neho. Pri EV sú motory v podstate nesmrteľné , bezúdržbové. Stačí skontrolovať stav baterky cez diagnostiku a nič viac. Mám kolegov, čo takto kúpili jazdený Teslu a všetci sú spokojný
@jaroslav81 kde kupovali jazdenú teslu?
@jaroslav81 kde kupovali jazdenú teslu?
@anonym_b2a677 jeden z Francúzska a jeden z Chorvátska
Baby, my sme jazdenú Teslu brali z áčiek práve kvôli deťom a je to to najlepšie ‚mama-taxi‘, aké som kedy mala. Do Modelu Y vpracem úplne všetko – dvojkočík, obrovský nákup a vďaka prednému kufru mi v aute nezavadzajú ani špinavé veci z ihriska. Deti to auto milujú, je tam kopec miesta na nohy, ticho počas jazdy a cez tú obrovskú strechu majú skvelý výhľad. Čo sa týka batérie, áčka nám k nej dali certifikát a auto bolo stále v záruke, takže tie obavy z diskusie sú pri preverenom kúsku zbytočné. Nabíjame v noci doma ako mobily a ráno mám vždy ‚plnú nádrž‘, čo mi pri tom každodennom kolotoči okolo krúžkov neskutočne šetrí čas aj peniaze a nejazdím na výpary ako som občas zabudla dotankovať...