Plačková za volantom - natáčanie na Instagram
Dnes veselo počas šoférovania natáčala storku na IG, pozerala do mobilu, zakrývala si oči, rozčulovala sa. Ešte pár dní do zadu plakala nad Jakliovej smrťou. Ja fakt nepochopím tieto hlupane, čo počas šoférovania čumia do mobilu a riešia IG a FB a ohrozujú život cudzích ľudí, čo jazdia bezpečne. Decko v bruchu a ona sa venuje IG miesto šoférovania. Kam tento svet speje? Ja sa už fakt bojím ísť s deťmi v aute , keď vidím týchto ľudí čo natáčajú videa alebo telefonuju, smskuju počas jazdy....
Je to len taký môj výkrirk do tmy, ale neskutočne ma vytočila.
Veru, mala si ju nahlásiť prašinu
Mozes ju udat. Pokuta ju sice nebude boliet, ale strata vodicskeho opravnenia by uz mohla.
@anonym_65829d Páni policajti, videla som plačkovú nahrávať v aute. Policajti prídu k nej, zaklopú a vezmú jej hneď vodičský.🤦♀️
No však raz skončí jak jakliova a bude.
@anonym_autor to ťa fakt zarazilo správanie tej kysuckej modelky z bieleho gauča?
Ako nepreháňaj. Trikrát sa možno na sekundu pozrela smerom na mobil a zakrývanie očí asi nevieš ako vyzerá. Asi vedela lepšie vyhodnotiť situáciu, či si to môze dovoliť, alebo nie ako ty, keďže si s ňou nesedela v aute.
Ako nepreháňaj. Trikrát sa možno na sekundu pozrela smerom na mobil a zakrývanie očí asi nevieš ako vyzerá. Asi vedela lepšie vyhodnotiť situáciu, či si to môze dovoliť, alebo nie ako ty, keďže si s ňou nesedela v aute.
@anonym_95e8a7 pozrela sa 8 krát. Plus si ten mobil aj zapla, nastavila nahrávanie, položila a aj vypla. Prosím neobhajujme narábanie s mobilom za volantov. Je jedno, že ona sa na to citila. Nikdy nevieš.
@anonym_95e8a7 toto moze napisat len rovnaky obmedzenec ako dotycna co pouziva mobil pri soferovani
@anonym_95e8a7 neprehana. Za jazdy nesmie mobil ani drzat, nie to este s nim takto manipulovat. Problem to je, a zavazny.
@anonym_autor raz dopadne na tu svoju kacaciu hubu a bude neskoro.
@anonym_95e8a7 este ju obhajuj!!!! Neverím. Ved je matka!!!
treba ju nahlasit. To budete pozerat, ze sa jej nic nestane.🙂 Donasa tovar Kalinakovi a vlade. Takze ona je "nas" clovek. Nic sa jej nestane.
A ja nepochopím, ako niekto môže podobné stvory sledovať.
@anonym_95e8a7 fyzikálne zákony sú spravodlivé, platia vždy aj keď sa policajt nepozerá a všade v každej krajine na každého jedno či je chudobný alebo bohatý
@anonym_95e8a7 fyzikálne zákony sú spravodlivé, platia vždy aj keď sa policajt nepozerá a všade v každej krajine na každého jedno či je chudobný alebo bohatý
@anonym_5d0702 problem nastane, ked vdaka fyzikalnym zakonom vezme inemu zivot a sama bude vyplakavat, ze ma zlomeny nostek, lebo jej airbag strelil do ksichtu, ked vletela do protismeru.
Nie vzdy je to o stasti, ze vezme v kuxusnej plechovej rakve do hrobu spravodlivo iba sama seba.
Na tu zenu mam normalne alergiu !!!
Mozes ju udat. Pokuta ju sice nebude boliet, ale strata vodicskeho opravnenia by uz mohla.
@anonym_65829d jasné, tá doktorka Pallová zmrzačila ženu, lebo nezastala na červenej a veselo si jazdí ďalej. Prečo si myslíš, že Plačková bude potrestaná? U nás sú "celebrity" vyššia kasta 🤮
No však raz skončí jak jakliova a bude.
@anonym_90bafd No tak ak by dopadla len ako Jakliova, bolo by to este dobre. Svet o nic nepride. Horsie je, ze niekoho nevinneho moze zramovat a niekomu zivot znicit.
@anonym_95e8a7 Zuza, si to ty? 🤔😂
A ja nepochopím, ako niekto môže podobné stvory sledovať.
@martinka13 ja tiez nie.
@anonym_90bafd No tak ak by dopadla len ako Jakliova, bolo by to este dobre. Svet o nic nepride. Horsie je, ze niekoho nevinneho moze zramovat a niekomu zivot znicit.
@anonym_d779e1 ako toto môže jeden normálny človek napísať.. 🤮
Oni si myslia ze sadnu do velkeho silneho auta a su nesmrtelní
Ctjb, to ozaj tu niekto ide obhajovat mobil za volantom? Vam to uz dobre …. Ked vam raz niekto zrazu decko, lebo sa, chudatko, pocas soferovania len trikrat pozrel na telefon, tak ho este potlapkajte po pleci, ze nevadi a urobte si dalsie. Extrem toto citat normalne.
@anonym_d779e1 ako toto môže jeden normálny človek napísať.. 🤮
@anonym_45edc9 čo? Reagovala som na to, že dopadne ako Jakliová. Tá tiež často natáčala za volantom a jazdila bez pásu. Že je to ten lepší pripad keď zabije len seba kvôli svojej bezohľadnosti? Mne je jedno, že niekto sa zabije pri búračke ak si za to môže sám, pre toto ja pochopenie nemám. Ľúto mi je, ak ublížia pri tom nevinným ľuďom.