icon

Prvá jazda po autoškole

andrea719
30. dec 2025

Dobrý večer, chcem sa spýtať či niektorý z vás si tiež pri svojej prvej jazdy po ukončení autoškoly pripadali ako hlupáci. Ako keby som prvý krát sedela za autom, celá vystresovaná. Tak som sa necítila ani s učiteľkou v autoškole.

anonym_474278
30. dec 2025

Nie, nepripadala som si tak. Vybrala som si kvalitnú autoškolu, v ktorej ma inštruktor pripravoval na jazdy bez neho. Pokiaľ nie si si istá choď na kondičnú jazdu. Keď je v strese šofér až tak, že sa cíti ako prvý krát za volantom (pokiaľ nezveličuješ) tak to môže skončiť malérom a asi nemusím hovoriť, že môže byť smrteľný.

anonym_fe1c58
30. dec 2025
@anonym_474278

Nie, nepripadala som si tak. Vybrala som si kvalitnú autoškolu, v ktorej ma inštruktor pripravoval na jazdy bez neho. Pokiaľ nie si si istá choď na kondičnú jazdu. Keď je v strese šofér až tak, že sa cíti ako prvý krát za volantom (pokiaľ nezveličuješ) tak to môže skončiť malérom a asi nemusím hovoriť, že môže byť smrteľný.

@anonym_474278 husteeee fuuuuu🤣🤣🤣frajerina

anonym_474278
30. dec 2025
@anonym_fe1c58

@anonym_474278 husteeee fuuuuu🤣🤣🤣frajerina

@anonym_fe1c58 frajerina má byť necítiť sa ako prvý krát za volantom s vodičským preukazom? Keď to naozaj je, tak máš pravdu som frajerka.

anonym_fe1c58
30. dec 2025
@anonym_474278

@anonym_fe1c58 frajerina má byť necítiť sa ako prvý krát za volantom s vodičským preukazom? Keď to naozaj je, tak máš pravdu som frajerka.

@anonym_474278 široké ramená máš, to sa musí uznať 🤣🤣

anonym_474278
30. dec 2025
@anonym_fe1c58

@anonym_474278 široké ramená máš, to sa musí uznať 🤣🤣

@anonym_fe1c58 je rozdiel cítiť prirodzený stres z toho a cítiť sa tam ako po prvý krát. Veľmi dobre si pamätám na stres z prvých jázd v autoškole, rovnako na prvé jazdy po nej. Nedá sa to porovnať.

anonym_57cb40
30. dec 2025

No ja ked som dnes bola v meste,tak asi pojdem do roboty vlakom,ja ani zo synom nejdem pri takto neupravenej ceste ako bola dnes,opet sa ukazali cestari ako su pripraveny na 2he snezenie.Iba s muzom sadnem do auta,ale aj tak mam velky stres.Ani po x rokoch od havarie na takej ceste ma ten strach,stres, nepresiel.A to mam vidicak 20r.A jazdim stale.

lenkasarka
31. dec 2025

@andrea719 nepripadala som si ako hlupák,ale keď som sadla prvý x sama do autá mala som strašný stres. Keď pri mne sedel chlap nie,ale sama to bol des. Ale to po pár dňoch prejde a budeš v pohode.

anonym_41a462
31. dec 2025

@andrea719 možno by si si mala sadnúť za volant,nie za auto😀

mimikarol
31. dec 2025

Mala som auto v servise takže keď som si bola pre doklady musela som odšoférovať svoje auto zo servisu domov. Muž išiel na svojom predomnov. Cesta bola v pohode ale keď som išla zaparkovať tak som si svoje "pokrstila" o bránu. Ale len trošku, taký šuch 🤭

anonym_bcb62c
2. jan 2026

Tak ja mam vodicak len teraz od polky decembra.. a ano.. citila som sa trosku ako dement.. lebo par chyb som spravila.. nie velke ale boli.. ale snazim sa jazdit vzdy, ked sa da . Aj ty tak zacni, ked nebude husta premavka,.. a zlepsis sa.. len si musis verit ☺️

anonym_a1856b
6. jan 2026

@andrea719 mala som čerstvých 18 a určite tam bol nejaký stres a je to podľa mňa normálne. Kým si človek zvykne.. ale to prejde 🙂

fadama
6. jan 2026
@anonym_41a462

@andrea719 možno by si si mala sadnúť za volant,nie za auto😀

@anonym_41a462

sticker
guiseppinka
6. jan 2026

Samozrejme, ze som sa citila ako blbec. Hlavne vedla huciaceho chlapa, ktory ma drbal za vsetko. Chce to len cvik, spoznat sa s autom a dostat ho do ucha a spojku do nohy...

deninka233
6. jan 2026

jasne, prvé tri mesiace to bol údes 🫣 ako keby som nikdy autoškolu nerobila. Najhoršie boli tie stavy pred a stavy po. V práci som sa ani sústrediť nevedela keď ma čakala ešte jazda domov, ráno mi nechutilo jesť… Pred úplne prvou jazdou, išla som rovno 60km za kamoškou na chatu, som ani vôbec nespala.
Pomohlo len jazdiť. U mňa stačilo napr. aj len že víkend nejazdiť a už som zas mala blbé stavy. Ale rýchlo som sa zas do toho dostala.