Originál verzus kópia tašky Louis Vuitton
Občas chodím do Turecka,Egypta a väčšinou si kupujem tašky michael kors zo Zalando či iných obchodov u nás kde žijem vo Švajčiarsku,tašky vydržia v dobrom stave aj 3-5 rokov neskôr som si jednu kúpila v Egypte na letisku ta je moja celkom obľúbená občas som videla v Turecku kopie tašiek LV a ceny boli celkom fajn ale vždy som odolala aj keď sa mi celkom páčili .tašky mám väčšinou menšie alebo ruksak ale priateľ mi občas prihodí do tašky dvoje okuliare a ostatne jeho veci 🫣a tak som asi rok začala rozmýšľať ,že by sa hodila väčšia taška na cesty,výlety nákupy a tak som začala viac menej pozerať a vyberať a uvažovať kúpiť lacnejšiu verziu v Turecku či investovať a kúpiť original ?
Hmm ako sa rozhodnúť ?kupili by ste si kópiu či radšej original ?
@anonym_039f10 nakoniec som si vybrala túto obojstrannú
@mirka414 cítiš sa teraz lepšie? 😄
@mirka414 dufam,ze tato hroza materialovo, stylovo, farebne nestala v prepocte viac ako 20 EUR. Prepac. ale toto nie. Na kilometer to krici, ze je to fake a velmi zly. Vlastne, nie je to fake, lebo takato kabelka v skutocnosti v origianale neexistuje.
@petracandle práveže ma zaujala veľkosť ta mi sadla asi najviac práve táto potom som už len porovnávala a hľadala či ju kúpiť v Turecku alebo niekde na letisku (Zürich dutý ma tiež predajňu kde sú kúsky v cene o 500€ lacnejšie )
@mirka414 Tieto tašky s potlačou sú hrôza ,aj keď značkové.🤣
Original je original a fake je fake. Tiez by si si nedala robit v Turecku plastiku ci zuby....
Za mňa ten, kto si kupuje fejky, je zakomplexovaný a smutný človek. To nieje len o samotnej kabelke, ale má to hlbší význam prečo si človek kúpi fejk. Hra sa na niečo čo nieje. Chce, aby si ostatní mysleli že má peniaze, aj keď nemá. Inak by si kúpil obyčajnú kabelku v Lara bags.
A to mi príde proste smutne a zúfalé.
Najviac sa bavim, keď baba s fejk LV kabelkou vystúpi z 20 ročného auta v hodnote 400€.
Za mňa ten, kto si kupuje fejky, je zakomplexovaný a smutný človek. To nieje len o samotnej kabelke, ale má to hlbší význam prečo si človek kúpi fejk. Hra sa na niečo čo nieje. Chce, aby si ostatní mysleli že má peniaze, aj keď nemá. Inak by si kúpil obyčajnú kabelku v Lara bags.
Najviac sa bavim, keď baba s fejk LV kabelkou vystúpi z 20 ročného auta v hodnote 400€.
@anonym_a3b908 Tiez si to myslim. Tito ludia meraju svoju hodnotu podla toho, co a hlavne za kolko maju na sebe. Psychologia je v tomto neuprosna.
Konkretne tento typ tasky vyzera ako fejk,aj ked je to original. Proste ako taka lacna PU taska z Mileticky.
Ja na LV nie som, ale ked sa Ti to hodi a vies to nosit neni problem. Ja som mala pekny fake, dostala som ho a nosila to ako kedy. Najlepsie, ze vela ludi myslelo, ze to je original 😀🙈
Nikdy by som si nekupila fejkovu kabelku a rovnako som si ani nikdy nekupila original LV i ked peniaze na to mam ale nepotrpim si silou mocou na taketo znacky. Myslim, ze tieto peniaze sa daju minut rozumnejsie. Rovnaku sluzbu mi spravi kvalitna kozena kabelka za podstatne nizsiu cenu, ako uz bolo pisane napriklad na Zalando sa daju pekne vybrat.
Mne stačí kabelka z čínskeho obchodu
Original je original a fake je fake. Tiez by si si nedala robit v Turecku plastiku ci zuby....
@anonym_d58527 mám zuby z Turecka a ver že sú vo veľmi dobrej kvalite .uz skoro 3 roky ani ja a ani môj zubar neľutuje že som si ich tam dala spraviť .za rovnaku prácu by som na Slovensku dala 15 000 € tam necelých 6000€
Na mna aj tie originaly posobia gycovo. Nemam rada oblecenie, kabelky, vaky kde z 1000km na mna krici napis, alebo znak. Niektore pre istotu ich na sebe maju aj 200x. Za dalsie tie veci vobec nemaju taku hodnotu, je to len umelo vytvorene meno. Ja si nekupujem “znackove” kabelky, ale kvalitne, ktore nie su najlacnejsie, ale urcite nemaju umelo vymrstenu cenu len kvoli nazvu.
@petracandle práveže ma zaujala veľkosť ta mi sadla asi najviac práve táto potom som už len porovnávala a hľadala či ju kúpiť v Turecku alebo niekde na letisku (Zürich dutý ma tiež predajňu kde sú kúsky v cene o 500€ lacnejšie )
@mirka414 určite si nekupuj ružové vnútro rýchlo sa zašpini skôr červené alebo organizér vlastná skúsenosť a musím povedať že v tej taške nosím všetko aj dosť ťažké veci a je stále ako nová a uši zvládnu fakt záťaž čo iné kabelky by sa rozpadli a tak isto aj topánky to sa nedá porovnať
@mirka414 určite si nekupuj ružové vnútro rýchlo sa zašpini skôr červené alebo organizér vlastná skúsenosť a musím povedať že v tej taške nosím všetko aj dosť ťažké veci a je stále ako nová a uši zvládnu fakt záťaž čo iné kabelky by sa rozpadli a tak isto aj topánky to sa nedá porovnať
@caky150 vďaka za tip dnu som si kúpila organizér a celkom je to super
Ako človek, paradoxne muž, ktorému prešli rukami stovky luxusných kabeliek (robil som mnoho rokov poslíčka v luxusných hoteloch) a LV tašiek ako si odfotila ti môžem jednoznačne odporučiť len originál, pretože ti vydrží naozaj dlho. A síce si sa na to nepýtala, ale ak budeš zvažovať aj kufor tak o niečo dostupnejší ak LV je Tumi a ten ti vydrží celý život
Ako človek, paradoxne muž, ktorému prešli rukami stovky luxusných kabeliek (robil som mnoho rokov poslíčka v luxusných hoteloch) a LV tašiek ako si odfotila ti môžem jednoznačne odporučiť len originál, pretože ti vydrží naozaj dlho. A síce si sa na to nepýtala, ale ak budeš zvažovať aj kufor tak o niečo dostupnejší ak LV je Tumi a ten ti vydrží celý život
@anonym_350d44 dakujem veľmi pekne za odpoved
@mirka414 prepac, ze odbocim od temy, ale ak si na vsetkych fotkach ty, paradne si schudla, klobuk dole!
@mirka414 prepac, ze odbocim od temy, ale ak si na vsetkych fotkach ty, paradne si schudla, klobuk dole!
@la_dolce_vita dva roky skúšania cvičenia ako na hupačkovej dráhe 🤪tak sme to teraz z lekárkou skúsili cez injekcie na chudnutie uvidíme čo to spraví ďalej 🤭ale dakujem
@mirka414
Myslim ze si prihoreta, ked ta vo Svajciarsku nahodou skontroluju colnici tak za prve tasku znicia za druhe dostanes pokutu 2500 frankov a oznamenie na sud.
@mirka414 dufam,ze tato hroza materialovo, stylovo, farebne nestala v prepocte viac ako 20 EUR. Prepac. ale toto nie. Na kilometer to krici, ze je to fake a velmi zly. Vlastne, nie je to fake, lebo takato kabelka v skutocnosti v origianale neexistuje.
@muchotrafka298 táto konkrétne existuje, je to letná edícia 2025
@muchotrafka298 táto konkrétne existuje, je to letná edícia 2025
@misiatko81 pardon nezachytíla som. Je to ale jedno, lebo je to proste lacny fejk. Sice kedze sa bavime o Svajciarsku tak tato ohavnost urcite malo nestala.
Som jedina, ktore to cele nepochopila? 😂
V uvode sa pytas ci mas kupi fake alebo original. Nasledne pises, ze si sa rozhodla pre original. A potom pridas foto ruzovej kabelky, ktoru si si kupila. A v profile mas foto z 5.12.2025 v tom istom obleceni ako si pridala ruzovu kabelku 😅
Cize co si vlastne tymto prispevkom sledovala? 🤔
@anonym_a3b908 tak to zas pozor. Nie všetci čo vystupujeme zo 400€ auta mame fake veci. Ja chodím hocikedy na starom aute fakt že stojí asi 400-500€ a potrpim si na kvalitne a značkové veci, dokonca mám aj originál lv kabelku a nenosím ju lebo sa mi nepáči ale to že mám lacné auto neznamená že nemám originál, len obľúbené topanky mám za 850€ a nosím ich pravidelne aj keď chodím v lacnom aute. Ale to neznamená že v garáži nemám ďalšie 2 nové auta, ale stáva sa mi 2-3x do týždňa že vezmem staré auto lebo veziem napríklad psov, alebo prevážam niečo čo nechcem dať do nového alebo ho vezmem len tak prevetrať ….. zas podľa auta nesúď hodnotu oblečenia. Hlavne keď vidím mladé herečky na bavorakoch a oblečenie shein.
@anonym_a3b908 tak to zas pozor. Nie všetci čo vystupujeme zo 400€ auta mame fake veci. Ja chodím hocikedy na starom aute fakt že stojí asi 400-500€ a potrpim si na kvalitne a značkové veci, dokonca mám aj originál lv kabelku a nenosím ju lebo sa mi nepáči ale to že mám lacné auto neznamená že nemám originál, len obľúbené topanky mám za 850€ a nosím ich pravidelne aj keď chodím v lacnom aute. Ale to neznamená že v garáži nemám ďalšie 2 nové auta, ale stáva sa mi 2-3x do týždňa že vezmem staré auto lebo veziem napríklad psov, alebo prevážam niečo čo nechcem dať do nového alebo ho vezmem len tak prevetrať ….. zas podľa auta nesúď hodnotu oblečenia. Hlavne keď vidím mladé herečky na bavorakoch a oblečenie shein.
@anonym_039f10 veď ok, ale ty si potom úplne iný prípad predsa. Ja hovorím o takých čo majú len to auto za 400€ a fejkovu kabelku akože v hodnote niekoľko tisíc.
@anonym_039f10 veď ok, ale ty si potom úplne iný prípad predsa. Ja hovorím o takých čo majú len to auto za 400€ a fejkovu kabelku akože v hodnote niekoľko tisíc.
@anonym_a3b908
Ja som dlho robil v azii a je niekolko druhov fejkov, tam sa daju kupit tzv. genuine fejk, ten genuine je tak tretinova cena originalu, ale je to vlastne original z tej istej tovarne ilegalne predany.

@mirka414 to je ta tvoja? Aký je to typ, páči sa mi.