Ako odnaučiť v noci od papania?

dovidopp
28. nov 2022

Dobrý deň, vopred upozorňujem že nepotrebujem žiadne múdre rady ani nič podobne !! Mamičky môj maly na Rok aj 3 mesiace v noci vstáva každú pól hodinku jesť mlieko cez deň nepije vôbec cely deň papa to čo aj my doma ale napriek tomu vstáva každú pól hodinu ako odnaučiť alebo aspoň spravyt tak aby vstával menej ?

laurar1
28. nov 2022

V 15 mesiacoch uz pit v noci nepotrebuje. Nema to nahodou tak, ze pri tom piti zaspava? Lebo potom ma na to vytvorenu spankovu asociaciu a budi sa preto. Ak ano, musis ho naucit zaspavat bez mlieka, inym sposobom. Hladkanim alebo tapkanim, urcite najdes nieco, co mu vyhovuje.

guiseppinka
28. nov 2022

Nedat, bude revat, musis sa na to pripravit... Upravi sa to a prestane sa v noci budit..

hilda08
28. nov 2022

@dovidopp nie je to ani zdrave, aj telo si potrebuje oddýchnuť, nie celu noc tráviť nové a nové mlieko…musi zaspať inak nie pri mlieku, presne to co pise vyššie je to spánková asociácia..bude to tazke bude plakat ale nájdete si iný spôsob zaspávania…ja ked som oducala od mlieka tak zaspával posediacky oprety o postielku a ja som ho hladkala ale o tri dni bolo uz dobre, držím palce nech to preucite co najľahšie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dovidopp
autor
28. nov 2022

Ďakujem vám áno skúsim odstaviť fľašu

nikpa
28. nov 2022

@dovidopp a koľko mlieka vypije každý pol hodinu? Lebo hladný samozrejme byť tak často nemôže. Otázka teda prečo sa tak často budí. Neskúšala si dať len vodu alebo dudlik keď sa zobudí? Ja by som mu mlieko už v noci nedala. Keď pochopí, že už mlieko v noci nepotecie, zvykne si.

dovidopp
autor
30. nov 2022

@nikpa mliecko vipije 180 to mu stačí viac nezje dudlik má tiež ale pýta si flašku

mareri
16. dec 2022

každe dieta je ine. Niektore sa napije večer a vydrží cez noc, niektoremu stači v noci čaj, inemu dudlik. Je to individualne