icon

Čo na večeru a raňajky pre 11 mesačné bábo?

nadka01
24. feb 2009

Nasa mala bola naucena na ranajky a veceru papavat kasicky.Evidentne ich asi nemoze citit a ja neviem,co ine jej dat na vecere a ranajky.Kupovavam take nestle milecko s kasou alebo jej dam koj.mliecko a odstipkavam z pecivka.Este sme kojenia to mliecko zje tak 1x za tyzden a potom zase nechce.DAvat jej na ranajky jogurty,presnidavky a spol nechcem.Dakujem.

Strana
z2
janka108
22. apr 2011

@stacinka
pretoze u nas tych zubkov tiez nie je moc, tak na zaciatku som davala rozmixovany banan s jablkom/hruskou, zahustene celozr.piskotami, prip. nejakou obilninovou kasou. teraz som objavila v DM od Alnatury detske musli, tak frci maly na tom 🙂 su na jemno pomlete, zlozenie je zo spaldovych, ovsenych vlociek, nejake susene ovocie🙂, tie zalejem troskou ryzoveho mliecka, k tomu rozmixovany banan napr. so susenou marhulou..na tie ranajky sa da vymyslat vselico, tiez jogurt , atd
na veceru obmiename rozne kase (spaldova, jahlova, ryzova, z DMky su dobre BABYLOVE vanilkova, bananova),
@evlyn na tie cornflakes by som trocha daval pozor, nie su take strasne zdrave ako ich propaguju v reklamach. urcite by som aspon vynechala tie ochutene, kvoli vysokym davkam cukru a soli

evlyn
23. apr 2011

@janka108 Dostava uplne ty nejobycejnejsi zlute - taky si nemyslim, ze cokoladovy nesquik kulicky jsou pro prcka to nejlepsi...

@julienka Zub ještě taky nemá ani jeden a zvládne to, jenom to jde pomaličku - když to má na kostky, tak si to nepotřebuje ukousnout - dá do pusy celou kostku, a stoličky stejně rostou až dost pozdě.

adinna
Odpoveď bola odstránená
adinnka
4. okt 2011

ahojte, ja som davala malemu kravske mlieko krabicove UHT este pred rokom a v pohode aj doktorka mi to schvalila, nema problem a mlieko miluje, takze cajiky u nas moc nefrcia.. na veceru som mu robila kasicky zo zdravej vyzivy do kravskeho mlieka alebo ryzovu, zemiakovu kasu, pecivo s lucinou, zerve (bez korky na kocky nakrajany), rohlik do mlieka a podobne..a este ma rad biely jogurt s musli ..z detskych mliek nam najlepsie vyhovoval Nutrilon

adinna
Odpoveď bola odstránená
adinnka
4. okt 2011

este ma napadlo, ak nemusi moc kase, skus mu dat klasicky kysnuty knedlik s omackou. Nas syn miluje omacky, tak vzdy, ked varim svieckovu, kura na paprike (s cerstvymi paradajkami a paprikami, bez korenia paprikoveho) alebo paradajkovu (z cerstvych olupanych paradajok), tak si dam do mraziaka porciu a ked potrebujem tak si ju vytiahnem 😉 .. namiesto klasickej smotany by sa dala pouzit aj sojova, je lahsie stravitelna

lenka112
8. okt 2011

Maminy, ráno papáme jogurtíky, ale vobec neviem co na večeru ? 😒

Strana
z2