Môj chlapec je stále hladný. Je to normálne?

tinkka07
15. nov 2013

ahojte mam velky problem s krmenim som v uk synceka kojim aj dokrmujem zaberie my to celu vecnost malicky rychlo saje mna uz bolia prsia stale che dam mu flasu potom si odgrgne place nevie sa ukludnit nachvilku zaspi potom place uz fakt neviem ako dalej nieco nieje v poriadku kde je problem ??

sharlotta
15. nov 2013

Pravdepodobne nie je hladny, mozno chce len byt s tebou.Skus mu nedat jest skor, ako o 2 hodiny, ponosit...

siska53
15. nov 2013

Kolko ma mesiacov? Nie,je este v kolikovom obdobi? Nasa bola na,ten,styl..my sme kojili uplne,ale tiez sala kratko,po nejakych 20 minutach zas.. A plakavala. Tak som ju dost nosila,mali sme aj babyvak,skus tak,nosit ho co najviac.
ja som obom detom davala,na,poziadanie,cas som neriesila,plus nosenie k tomu.malej po,tretom mesiaci koliky ustupili,aj kojenie sa ustalilo na 2-3hodinove intervaly( v noci,vsak,uz len raz za noc).
drzim,paste,nech sa vam,to vyriesi.

magnolka
15. nov 2013

Nepises kolko ma mesiacov... Ja som teraz riesila presne tento problem, mala ma 8mes a budila sa mi 10-15x za noc a bolo to veru zufale a hladom to isto nie je. Ona uz pekne papa cez den, vecer ma kasu a popri tom je 3-4x denne aj kojena. Ako pisu baby vyssie, ja som vsadila na nosenie, alebo skor len pomojkanie. Prva noc bola pomerne kruta, ked zistila, ze po zaplakani sa prsnik nekona, poplakala na rukach, potom sa ukludnila ale ked som ju vlozila spat do postielky tak zasa plac. Nechala som ju takych 10min, vratila sa, opat zobrala, ponosila a dala do postielky a tento krat pekne zaspala. Po dalsom zobudeni zasa opakovala, uz neplakala srdcervuco, skor len tak pomrncala a zaspala. Samozrejme po nejakych cca 3hod som ju nakojila. Dalsiu noc uz intervaly budenia boli redsie. Dnes nas caka tretia noc tak uvidime. Napr teraz sa zobudila po asi 1,5hod spanku, zobrala som ju na ruky, pohojdala mozno minutku a sup do postielky a pekne spinka bez placu. Mozno niekto povie, ze pri kazdom nocnom placi treba dat prsnik, ale ja som to uz nezvladala.

jul11
15. nov 2013

Pozri si knizku Harvey Karp-Nejstadtnejsi miminko v okoli,pripadne na youtube ma videa,rozprava tam,ako zaobchadzat s kolikovymi babatkami.funguje to.ale samozrejme treba prist na to,ci tam nie je nejaky zdravotny problem.ak nie,tak jeho technika funguje.drzim palce

evabb35
15. nov 2013

Skús si pred kojením najskôr odstriekať predné mlieko z prsníka do fľašky, aby sa skôr dostal ku zadnému mlieku - to je sýtejšie a má takú farbu do žlta. Predné mlieko je do modra a to je menej sýte. To odstriekané predné mlieko z fľašky môžeš použiť neskôr do príkrmov.

bvladka
15. nov 2013

... asi ho predsa len bolí bruško, možno len (bolestivo) dudle tvoj prsník, deti to zvyčajne ukľudňuje, aj toto môže byť príčina a dôsledok, ale ja by som sa spýtala detskej lekárky nakoľko má najväčšie skúsenosti 🙂

nativanativa
15. nov 2013

Žiadne predné mlieko a ani zadné,ak máš vyprazdnené prsníky tak určite vycucká všetko. Určite pôjde o koliky,rýchlo papá - je pažroško a potom má koliky. Kojiť neprestávaj,čím viac budeš prikladať tým viac mlieka sa ti bude tvoriť. Nepíšeš koľko mesiacov má. Aké UM používaš-či mu to mlieko nespôsobuje problémy. Zase zle položená téma v podaní otázky,kde môže každý iba raz odpovedať.
Ani neuvádzaš ako často kaká,či ho nezapeká....