Môže mať syn záchvaty plaču po 2 týždňoch od odstavenia od kojenia?
Mal niekto podobny problém?Synček bude mať v auguste 2 r. už je to skoro 2 týždne čo som ho úplne prestala kojit,najprv som bola v nemocnici a ako som sa odtiaľ vrátila som úplne zrušila kojenie.Od vtedy ho až nespoznavam,plače pre každú blbosť a rev je skoro každú chvíľu od rána do večera,u nás ani nie je tichá domácnosť čo len rev,nechce mi zrazu poobede spávať,ak skúšam dať spať vrieska akoby som ho rezala bez pauzy.Ma takéto správanie z toho že som ho prestala kojit?Prejde ho to?Lebo ja to už psychicky nezvládam takéto jeho stavy a po uvanie plaču od rána do večera.
@uzanka16 vieš, ono to všetko nastalo v dosť blbej dobe, lebo okolo dvoch rokov prichádza aj detský vzdor. Môže to trvať dlho a bude to o nervy. U môjho najstaršieho to začalo na dva roky a trvalo to do 4 rokov kým sa nenarodil jeho brat. Našťastie to potom prestalo a zrazu úžasné dieťa. Ale mňa to stalo 10 rokov života. Najmladšia dcérka má teraz dva roky aj niečo a už vidím,že začína vzdor, aj keď len ozaj tak jemne. Väčšia placlivost, stále na ruky, vymýšľa s jedením, čo doteraz zjedla.vsetko. Nič nepomôže,len sa obrniť a na ostatných kašli, ty si matka, doteraz bol pri tebe veľmi blízko keď ste sa takto dlho dojcili.
Ja ked som obmedzovala starsieho v dojceni, lebo sa mu narodil brat, tak sme si nasli nahradu napr ze ked si pytal mlieko, som mu vysvetlila, ze teraz nemoze, ale moze si prist na mna sadnut a posediet. Tak sedeli sme v objati chvilu a spokojny odisiel.
Moje deti nespali od dvoch rokov poobede vôbec, takže nesil to a ozaj to tak neprezivaj, bude dobre
@danielahamar ja ale vidím že by aj spal,mydli si oči,zyva,povie mi HAJi a spat nechce
@uzanka16 to vôbec nevadí, nauč ho tak, že ok, späť nemusíš, ale ideme oddychovať a pripadne mu čítaj nejakú knižku, alebo rozprávku zapni, alebo len tak škrabka chrbatik, ale ako hovorím, moji nespali, takže nie raz sa stalo, že už o 18hodine spali až do rana

Prejde, je to preňho nová situácia, kojenie nieje o mlieku hlavne v jeho veku, ale o nejakej citovej istote. Treba ho veľa mojkat a dať nové podnety, chce to čas.