Odstavenie 1,5 ročného syna

bohovska29
6. feb 2016

Dojcime sa rano, naobed a v noci...umele mlieko nechce ani ziadne tak mu ho oni neponukam.... Uz ani nestresujem, ze bude bez mliecka..ma pestru stravu a papa jogurty a syry...len by som chcela vediet ci su medzi vami co odtavili hned a nie postupne...dakujem..vsetkym za radu

siska53
6. feb 2016

@bohovska29 ja som tak maleho musela v 11.m,lebo som mala podliatiny a dojcenie ma uz bolelo. Ale my sme sa dojcili vacsinou uz len 2x denne. Dlho som sa na to odhodlavala. Kedze to dojcenie nebolo caste a maly uz poznal aj UM,tak som s tym sekla naraz. (neskor som to lutovala,ze som mohla vydrzat,ale ta bolest a podliatiny boli neprijmne).

Este dodam,kedze pil mliecko rano a vecer pri zaspavani,tak vecerny ritual som mu specialne nemenila-dostal flasku s UM a stale som.ho mala v naruci a spievala mu. On si o cca 2m.vymyslel nieco ine,takze uz nepil vecer pred spinkanim mlieko vobec.

Malu som.musela postupne ale ta bola denna zavislacka. A bola podstatne starsia,slabsi papkac a UM dllho nechcela. Az v 2.rokoch.

ena1903
6. feb 2016

Ja postupne-v 13 mesiacoch denne a vecerne,cca o 2 tyzdne nocne a este cele mesiace som si nechala posledne kojenie nadranom v nasej posteli-nechcela som sa toho vzdat hlavne ja,maly to zvladal prekvapivo dobre.

bohovska29
autor
7. feb 2016

Dakujem....niekde som citala, ze do 9 mesiacoch... Sa dieta odstavi v pohode...potom uz sa toho nechce vzdat..tak ľahko

evittam
7. feb 2016

@bohovska29 Tak to si dobre čítala - cca do roka je to v pohode - po roku si už dieťa začne uvedomovať, že mu niečo berieš a nechce s toho len tak ľahko vzdať. 😉 Mne sa v pohode obe deti odstavili prakticky samé do 10.mesiaca.

majuska77
13. feb 2016

Moja mala ma 10mes.a rada by som ju uz postupne odstavila,viem ze mozem byt rada ze kojim ale ona je strasna zavislacka a spravila ai zo mna uz cumel.V noci byvam hore kazdu hodinu,niekedy aj kazdu pol hodinu,lebo stale hlada aby si mohla pocuckat a dost ma to uz vycerpava,a ked ma hryze tak som z toho len nervozna.Neviem ale co robit,lebo cumel nechce ani UM,takze neviem ani ako inak ju uspat.