Odstavenie 6 mesačného dieťaťa
Dobrý deň, s príchodom prvej menstruacie (pred 2 mesiacmi) u mňa nastal kolotoč hormónov.. Pri kojeni mam štipľavy pot pod pazuchami.. Urobili sa mi pod pazuchami kožné výrastky.. A tvorba mlieka je vždy pred menštruáciou a v období plodných dňoch veľmi nízka. Skúsila som už všetko ale nič nepomáha.. Ani bylinky, vitamíny, laktacna.. Proste nič.. Som z toho zúfalá.. Dcérka mi nechce piť ani z fľaše (skúšala som jej odsat moje mliečko, odsala som ledva 30ml a ani to mi nevypila).. Bojím sa co bude ďalej.. Prikrmy mame od 4, 5 m kvôli týmto problémom.. Čaj ani vodu ani inú tekutinu do nej nedokážem dostať.. Mate nejaké rady ako ju naučiť na fľašu? Skúsili sme všetky možné cumle, typy, dokonca aj takú fľašu so sosacikom ale nič.. Ďakujem za odpovede.. Nerada by som prestala ale je to utrpenie nie len pre mňa ale aj pre dcérku..
Tiez sme tym presli. Odmietala flasu tak sme davali aj vodu aj mlieko po lyzickach. A tiez sme skusili milion typov flias. Nakoniec ta najobycajnejsia sa osvedcila a asi po mesiaci a pol boja pekne zacala pit. Drzim palce
Ďakujem pekne za odpovede. Skúšam to každý deň. Čaká nás tvrdý boj. Verím, že to zvládneme.

Každopádne nech ju učí na fľašu otec, niekto iný. Teba môže spájať s kojenim a nemusí tu fľašku len z tohto dôvodu vziať
Mám podobnú skúsenosť so synom.