Poradíte najlepší krém na bradavky?
dievcata nemam skusenosti, poradte nejaky uplne, ze nejlepsi krem na bradavky, dakujem
Ja odporúčam MulitMam, skvelá mastička a ešte lepšie obklady 🙂
mne zase pomohol bepanthen. je na nom super, ze pomaha aj na bradavky aj na zapareniny. ma dobre zlozenie. pri troch detoch som vyskusala naozaj skoro vsetko. bepanthen mozem iba odporucit.
Jednoznačne Lansinoh HPA a cicaplast baume b5 od La Roche Posay.
Ja som skusala asi vsetky kremy :D Bepanthen- dva druhy, dm babylove, lansinoh HPA, gelove naplaste, dokonca aj canesten lebo som mala podozrenie na plesen... a v podstate nepomohlo nic, az odstavenie z poraneneho prsnika a horske slnko, ktore mi ranu vysusilo a mohla sa konecne zrast.
Ahoj, moj favorit Multi-Mam Compresses a Multi-Mam Lanolin krem od Bioclin 😉 nikdy nesklamali.
ja som používala len kalciovu masť a vždy uľavila
ja som pouzivala Bepanthen , pomaha regenerovat a dobre premastuje.
ahoj, ja používam bepanthen, extra masť. Je super, používam ho na bradavky, ale aj malej na zadoček. 🙂
Ja som pouzivala pocas celeho dojcenia bepanthen care, nakolko som mala bradavky dost vysusene a popraskane, boliet neboleli nastastie. Premastili sa a nemusela som si krem umyvat pred dojcenim.

Mne nezabrala žiadna z obchodu, az som dostala radu od laktacnej poradkyne na univerzálnu masť na bradavku a ta je úplne brutálna, všetkým kamoškami som ju potom musela objednávať 😉