icon

Poraďte ohľadom kojenia

monika2110
2. dec 2015

Dobrý deň chcem Vás poprosiť o vaše skúsenosti opisem moju situáciu malý ma 2 mesiace uz v pôrodnici mi povedali že mam malo mlieka tak dokrmovat tak vždy poobede a večer ked mam malo mlieka dokrmujem 120ml na zaciatku som brala som senovku a benedikt pomohlo tak som visadila stale som ale dominovala potom som brala 20 dni costi ten mi malo účinkoval tak som ho visadila mlieka uplne ubudlo tak som teraz kúpila senovku a benedikt beriem to 5den a nič stale horšie ani nevoniam po senovke vraj len v tedy účinkuje.problém je ze maly sa chytí ale uz mu vadí slabý tok mlieka tak sa o chvíľku pustí a vyriešia a začína zvykať na fľašu co robyt??odsavat ide mi to po maly 50ml hodinu ďakujem za rady

Strana
z2
spuntikmathiasko
3. dec 2015

@monika2110 babylove predavaju jedine v DM drogerii.

elisvic
3. dec 2015

ma niekto skusenosti s a ake? jasne ze na tvorbu mlieka.
- senovkou greckou,
- benediktom,
-moringa olejova
-alebo ine?? 😉

monika2110
autor
3. dec 2015

@elisvic senovka a benedikt v kapsulach zabrali treba jest pokiaľ sa tvorba mlieka nezvysi pijem aj aj caj so semena senovky a vnat benediktu,lactofyt sirup v bio ten mbe nezaucinkoval ricinuss comunis gulky homeopatiká mne nepomohli

elisvic
3. dec 2015

@luba41 ty si pokladik, uz budem mat laktacnu ako si poradila este musime dohodnut stretko.
ja vypijem vsetko len nech mam mlieko konecne aby som mohla naplno kojit
este raz ti dakujem

luba41
3. dec 2015

@elisvic ono nejde o vypitie..drvivá väčšina matiek nepotrebuje žiadne produkty na zvyšovanie laktácie / až teda až v prípade štrajku/..tak na 99% sú príčinou nízkej tvorby chyby v dojčení..tak sa skor priprav aj na odstránenie nejakých chýb..

elisvic
14. dec 2015

no nemam stastie, vazne??

zozeniem laktacnu, ta je ale tehotna, takze je obtiazne prist za mnou, posle mi inu, tiez velmi prijemnu na hlase,dohodnuty termin ale rodinne problemy ,takze Storno Termin, teraz cakam na dalsi kontakt , ziadna odpoved. hm...raz pojdemm do pensie. takze cakam na odpoved a uvidim , co z toho bude.

senovka zabera, mam aj moringu , raz som miesala ale zdalo sa mi ze mam menej mlieka. takze som pri senovke nadalej, uz beriem po 2-3x3 denne,

benedikta som mala caj ale Horky.
dala som si kapsule objedmat na sk,

tiez si myslim ze flasa kazi malu. lebo dnes v noci mala chcela pit a Bola velmi smädna, lebo tak tahala, ze kapilare som citila.

ale ten tah bol iny ako cez den, fakt z celej sily, a dobre dlho. a nakoniec asi bolo malo mlieka a stiahla este 90ml UM

😕

elisvic
19. dec 2015

takze nova laktacna , Termin v pondelok 21.12.2015, tak som zvedava , co zase pride do toho. 😉

Benedikta som este nezohnala ,moze mi niekto na Benedikta lekarskeho odporucit vyrobcu , ako som sa prave dopocula v Tom mozu byt tiez velke rozdiely. 🙂

za info budem velmi vdacna.

lucibka
19. dec 2015

Ja mam vybornu skusenost s cajom na kojenie od Leros. Je to Bio caj pro kojici matky s jastrabinou. Fakt pomaha.

elisvic
19. dec 2015

@evittam neviem preco ale nenaslo mi to

evittam
20. dec 2015

@elisvic Choď na webovú stránku swanson.sk a daj do vyhľadávania: Benedikt lekársky, Senovka grécka. 😉

Strana
z2