icon

Som 9 dní po cisárskom a stále nemám mlieko

kikus48
25. sep 2016

Ahojte. Potrebovala by som trochu povzbudit. Som 9.den po akutnom cisarskom reze. Mlieka sa mi tvori hrozne malo, denne odsajem max 70 - 90 ml. Malicku ucime s laktacnou poradkynou prisavat, zatial ju krmim po cievke. Robim vsetko. Caje, homeopatika, vinea, dokonca som si dala aj tmave pivo a objednala koprove semiacka. Myslite ze sa to este rozbehne ? Ste tu niekto komu sa laktacia rozbehla neskor ? Vopred dakujem.

Strana
z7
kikus48
autor
24. okt 2016

@elisvic dakujem, skusim sa pozriet na to 🙂

kikus48
autor
9. dec 2016

AHOJTE dievcata. Pisem ako sa mame lebo si myslim ze by ste to mali vediet. S cievkou dokrmovat som vydrzala 8 tyzdnov, potom ju uz mala neznasala, bola z nej nervozna, tak som musela prejst na flasu kedze poharikovanie som odmietla. Nastastie som vela dokrmovat nemusela, niekedy raz denne, inokedy vobec. Avsak cena toho bola benedikt senovka moringa a aj costi. Precitala som si vsetko co som nasla na nete o tom, zvazila som rozhodla sa. Teraz bude mat mala 3 mesiace a vyzera ze bohuzial s dojcenim koncim, zo dna na den sa mi prestava tvorit mlieko. Velmi ma to mrzi, ale upokojujem sa aspon ze som urobila maximum. V kutiku.duse dufam ze je to len kriza a ze to prejde, ale bojim sa ze nie. Aj tak som vdacna za 2.5 mesiaca dojcenia. Drzte mi palce...a dakujem za vase prispevky.

siska53
9. dec 2016

@kikus48 ahoj,no mala by to byt len kriza - okolo 3.mesiaca je ten rastovy spurt - ja som ho postrehla len tak,ze konecne som sa nebudila rano s kamenmi namiesto prs a u malej vobec,ale byva to,malo by to behom tyzdna prejst,skus castejsie prikladat.
Edte byva okolo 6.m.,ten som u maleho uz postrehla tiez prechodnym nedostatkom mlieka,ale cca do tyzdna to bolo ok.

Keby sa to ale neupravilo,tak co uz,das UM,dietatko zas hladne byt nemoze a musi prosperovat,nemalo by stagnovat a uz vobec nie chudnut.
Drzim paste.

kikus48
autor
9. dec 2016

@siska53 dakujem. tak som sa zobudila rano ze prsia boli a su ako placka , ale ked zatlacim mliecko aspon trochu ide. Kamaratka ma ukludnila ze aj u nej zo dna na den spasli prsia ale ze to neznamenalo koniec dojcenia. Skusam este zmenit polohu pridojceni. Dufam.ze to dam, tolko som.doteraz bojova tak to snad neprestane. A ked hej tak co uz, bude nutrilon. iba neho ju boli brusko, aj ked pouzivame HA.

zuz02
9. dec 2016

@kikus48 presne tak. Mne sa tiez zhruba v tom obdobi z prs stali placky a dojcila som malu tri roky. Tak drzim palce, aby si mlieko mala, pretoze dojcenie je predsa len pohodlnejsie. Aj ked keby sa nedalo, tak sa netrap.

siska53
10. dec 2016

@kikus48 Pri druhom dietati som nikdy nemala plne prsia,napriek tomu som dojcila bez par dni dva roky. A to mala bola najma zo zaciatku typ kolikovy,ktory papavala dakedy aj kazdych 20minut alebo zas nasledne aj 3-4 hodiny nic. A ak nemala koliky prespala aj celu noc.. Pri malom c takom pripade prsia na kamen,pri nej vobec. Ale priberala,hoci slabsie,doktorka ma upokojila,tak som to neriesila a dojcila ju ako potrebovala ona.

Strana
z7