icon

Zrušili sme cumel a zaspávanie sa stalo peklom

vvverunkaaa
13. okt 2018

Ahojte,
Mam 4 mesacneho synceka, mal dojciaci strajk tak sme zrusili cumel s manzelom..
Po tyzdni uz nema abstaky a papa zas krasne 🙂 ale.. zaspanie sa stalo nocnou morou. Zaspava na ciciku. To predtym nikdy - napil sa a odvalil spokojne ( pak som mu dala cumel ovsem) teraz sa od neho nemozem pohnut.. vyberem prso- zobudi sa. Takto sa natahujeme asi hodinu a pol ( ja hladna, smadna a docurana pomaly) v noci sa predtym budil dva-trikrat.. teraz kazde dve hodky. Cez den je v pohode, uz mu ani nechyba. Ale ja som rozbita a nevyspata. Bojim sa mu vratit cumel , ze zas zacne odmietat prsnik... mate nejake tipy triky finty? 🙂 dakujem mo

Strana
z2
evittam
14. okt 2018

@vvverunkaaa Neboj, urcite sa do cumla nezamiluje.😁😉 Moje deti spávali v postieľke aj v noci. Dcérka od 4.mesiaca v detskej izbe s bracekom. Su to šťastné, zdravé, normálne deti. Kde-tu spia so mnou.😉

vvverunkaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
evittam
14. okt 2018

@vvverunkaaa No mas aj mamicky čo dojcia aj starsie.😉 Ale to je ich vec pokial to robia doma a bavi ich to.😉

evittam
14. okt 2018

@vvverunkaaa Oprava -od.3.mesiaca

vvverunkaaa
autor
14. okt 2018

@marlenka222 @evittam a tie tri roky boli ironicky.. ako to co si napisala ty. Snad nebudem kojit 3 rocne dieta 🤦🏼‍♀️A bez vody?? Daaaamy.. no tak? 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😂

evittam
14. okt 2018

@vvverunkaaa Ty nebudes, ine budu aj staršie-ako som uz napisala.

marguay
14. okt 2018

@vvverunkaaa ano rozplace sa lebo nevie sam upadnut do spanku, to jest kojenie nestaci na uspatie, nosenie ci fitlopta by boli lepsie.

marguay
14. okt 2018

@evittam ja to pisem zo svojho pohladu, ked sa na to pozeram ako ty, tak ano nie je to ziadne terno. Tebe podobne a este vacsie expertky dieta asi obtazuje, tak hned ked sa narodi, strcme mu cumel aby ma nebodaj neobtazovalo placom, chce spat ano cumel, lebo mne sa nechce ho hodinu uspavat, dokonca su take, ze sa im nechce kojit lebo im to pride nechutne, tak daju hned um. Atd atd, kazdy podla seba. Ty si sa asi netrapila s kojenim, keby ano, tak neriskujes. Po prve a po druhe, nie kazde dieta chce cumel ci flasu. Ja som skusala vselico a smola. Nie ze by som tieto nahrady chcela pouzivat, ale boli situacie, kedy by som dala.

evittam
14. okt 2018

@marguay Nie som ziadna expertka a ani tebe podobna. Moje deti su milované a plánovane a chcene. Dojcene s láskou. To,ze som ich nemala zavesené na prsniku 24/7 a furt som s nimi neskackala na fitlopte (ako tebe podobne a expertky tvojho typu) neznamena,ze ma moje deti otravovali.

evittam
14. okt 2018

@marguay Ano a pri dcerke som sa trapila s dojcenim,mala som menej mlieka. Lenze aj ked som urobila vsetko preto aby som len dojcila nestalo sa tak a bola čiastočne dokrmovana. Ziadna tragédia a nie nebolo to z pohodlnosti ale nebudem trapit vlastne dieta hladom len preto lebo na MK mi niekto napíše niečo ine. A to,ze musim lebo inak budem zla zla matka, ktorú nebodaj obťažuje dojcenie. Fakt choré toto.

siska53
14. okt 2018

@vvverunkaaa tak mu ten cumel.daj. moji necumlikovali, zaspavali na prse,ale.v pohode,zaspali,vybrala.som a spinkali dalej. Osobne,ak je nan zvyknuty,tak by som.to neriesila rak,ze nedat cumel. Ved z neho nic netecie.. ine je,ak by mal flasku a ty chces dojcit,to uz je tazsie,lebo z flasky tecie rychlejsie..

siska53
14. okt 2018

@vvverunkaaa ked mrnci,tak.ho nechaj,nech sa sam.utiis. ries az naozajstny plac. Dojcila som.ma poziadanie,ale NEVSTAVALA som na kazde mrncanie! A noc bus prespali celu alebo sa zobudili raz. Mladisa mala do 3,5m.koliku,tak ak to zrovna neschytala v noci,tak sa ani nebudila,po kolikach sa ona budila raz. A syn vobec.

nini1010
14. okt 2018

Ja som malej vzala vumel 10 mesacnej.2 tyzdne zaspavala s placom v postielke.po dvoch tyzdnoch si zvykla a cumel nepotrebovala.

malasandrika
14. okt 2018

@vvverunkaaa moja dcéra bude mať v decembri 2 roky, cumeľ odmietala od 6. mesiaca a vtedy to začalo. Dojčím nonstop, uspávanie bol horor (1 denný spánok má od 9. mesiacov, od 1,5 roka nespí cez deň vôbec) nič a nikto iný ju nevie uspať, takže dokým budem dojčiť mám proste smolu. Dohodnúť sa s ňou nedá, vydiera revom. Takže treba myslieť aj do budúcna. Ak budem mať niekedy druhé dieťa, radšej prežijem cumel, ako byť cumlom.

Strana
z2