Ako sa žije v Leviciach?
Ahojte, zvažujem s deťmi sťahovanie. Teda, ja som zvažovala dlho, ale už aj syn súhlasí 🙂 Pozerala som nejaké reality na prenájom/kúpu... Kde sa vám najviac páči? Potrebovať budem základnú školu a škôlku, najlepšie v pešej dostupnosti (+- 15 min. chôdze), nejaký obchod bude tiež fajn (Lidl, Tesco, Kaufland), pošta, lekáreň... A tiež, aby v okolí zeleň bola. Nehľadám betónovú džungľu 😉 Nie je problém s lekármi? A čo s prácou? Mám síce jednu na HO, ale to je len brigáda, takže určite budem potrebovať aj niečo iné. Ďakujem každej, ktorá sa zapojí 🙂
@bamboa ahoooj len sa chcem opýtať či si sa teda do levic presťahovala .
@julinka131993 ahoj, nie, ostali sme v BA. Našla som si super prácu, deti podrástli, veľa vecí sa zmenilo k lepšiemu 😉 Teraz nám to tu zase vyhovuje 🙂
@julinka131993 ahoj, nie, ostali sme v BA. Našla som si super prácu, deti podrástli, veľa vecí sa zmenilo k lepšiemu 😉 Teraz nám to tu zase vyhovuje 🙂
@bamboa ďakujem za odpoved

@chiara189 ja mám 2 kusy 😆 Malá do škôlky, veľký do školy 😉 Profesiu som pozerala včera, zatiaľ len zisťujem možnosti. Nechcem deti presúvať počas školského roka, tak ak sa rozhodneme sťahovať, tak až budúci rok.
A nároční nie sme. Stačí nám priroda, nejaké kopce, jazerá, možnosť vybehnúť na korčule alebo bicykle. Hodila by sa možnosť zahrať si bowling, minigolf..., ale určite to nie je podmienkou 🙃
@bamboa ahoooj len sa chcem opýtať či si sa teda do levic presťahovala .