Funguje protónová terapia na osteoporózu v Leviciach?
Ahojte,máte niekto skúsenosti s protónovou terapiou v Centre nukleárnej regeneračnej medicíny v Leviciach alebo v BA,alebo inde, či naozaj funguje na osteoporózu?
Tiež mám problémy a veľa som toho prečítala o tejto terapii. Len som tam akosi nenašla názory a skúsenosti reálnych ľudí. Rozprávala som sa v pondelok o protónovej terapii s mojou neurologičkou. Povedala mi, že ona by mi to neodporúčala. Takže som zvedavá , či tu niekto napíše svoju skúsenosť.
@hytal či to nie je len vyťahovanie peňazí z ľudí,môj doktor tiež o tom nič nevie,nùka mi Proliu a ja sa jej bojím🤕
@hytal či to nie je len vyťahovanie peňazí z ľudí,môj doktor tiež o tom nič nevie,nùka mi Proliu a ja sa jej bojím🤕
z konika su vsetky zdrave ako rybicky...
@panickadada Prečo sa bojíš? Radšej si dať pichnúť dačo čo už majú lekári odskúšané, než za drahé peniaze robiť zo seba pokusného zajačika. Zatiaľ usudzujem, že keby protónová liečba bola taká zázračná, vedeli by o nej lekári viac. To je len môj názor.
@panickadada mám za sebou 10x proliu.Stav sa mi zlepšil,samozrejme beriem D,vápnik,K2...Úprimne,desiata bola posledná,dostávala som ju po 6 mesiacoch,a mám ísť na kontrolu až po roku,čiže budem už pol roka bez prolie.Bojím sa,že stav sa mi zhorší bez prolie,lebo mi doktorka nedala žiadne lieky...
@panickadada https://www.ta3.com/clanok/1013147/protonova-te...
píšu tam,že výsledky sú merateľné
Poznam 2 ktorí chodili, vtedy stav bol lepší a po pár mesiacoch stav sa zhoršil od pôvodného stavu, neodporúčajú, zbytočné drahé
v jednom clanku som citala prave od lekarov, ktori s tym robia. ze sa na procedury musi chodit s odstupom ale pravidelne, ze ucinok jednej sady procedur trva asi 3 mesiace....no ucinok to ma, mozno ulava od kazdodennej bolesti...ved to, preco maju telo v stave akomho maju nezavisi od proton. terapie, ale od sposobu zivota, aky vedu...mozno by to mala preplacat zp ludom, ktori to potrebuju, pravidelne...
Ďakujem vám,asi je to naozaj blbosť,úľava len na chvíľu😪
@panickadada a co ta trapi, preco si tam chcela ist?
@panickadada a co ta trapi, preco si tam chcela ist?
@anonym_83ec84 veď to píšem na začiatku- osteoporóza

Tiež mám problémy a veľa som toho prečítala o tejto terapii. Len som tam akosi nenašla názory a skúsenosti reálnych ľudí. Rozprávala som sa v pondelok o protónovej terapii s mojou neurologičkou. Povedala mi, že ona by mi to neodporúčala. Takže som zvedavá , či tu niekto napíše svoju skúsenosť.