icon

Tehuľky z Levíc a okolia

ktore
22. máj 2012

ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?

ktore
autor
31. aug 2012

@silviamudronova 4.9 ma termin a to ju uz tam nechali pockat.

silviamudronova
1. sep 2012

@ktore tak ja som od 2.00 nespala, išla som na Wecko a hnedý výtok. Asi mi odišla zatka, ale nie je to hlien, len výtok. A kontrakcie mám doteraz, ale nie sú až také silné ako by asi mali byť. osprchovala som sa, umyla vlasy a teraz čakam, že čo sa bude diať.

silviamudronova
1. sep 2012

@ktore a možno sa tam s tvojou kámoškou stretneme.

ktore
autor
1. sep 2012

@silviamudronova no mozno sa tam stretnete.dzim ti palce.daj vediet ci si isla alebo co sa deje.ani nevies ako rada by som sa pripojila ku tebe.len nech to uz mam za sebou.

silviamudronova
1. sep 2012

@ktore ja mám stále ten hnedý výtok, a kontrakcie asi každých 10 min. ale nie sú moc silné, takže ešte čakám, čo bude
a neboj sa za chvíľu ideš aj ty. ja sa aj bojím aj teším, ešte teraz varím obed, doteraz som ležala.

silviamudronova
1. sep 2012

ktovie, čo je s rejočkou, či už nemá po.

ktore
autor
1. sep 2012

@silviamudronova ahojko.nebola som tu.co je nove ako sa mas?no rejocka sa neozyva.ktovie ci uz tam neporodila.mozno ano.som volala kamoske ze s kym je na izbe ale to nebude ani jedna a vraj jedna tam porodila tak to mozno bola ona.

veronica30
1. sep 2012

@ktore Ahoj!ja som z Levic.Ku ktoremu dokt.chodis?a ako sa citis?

silviamudronova
1. sep 2012

@ktore kontrakcie mám každých 10 minut, ale sú už silnejšie. výtok prestal, tak neviem ešte čakám keď budu 5min. neviem či robim dobre, ale ešte sa mi nechce isť.

ktore
autor
1. sep 2012

@silviamudronova ahojko.no dlho som nebola.boli sme prec.tak ako?uz asi ani neodpises.drzim prsty.

ktore
autor
1. sep 2012

@veronica30 ahoj.chodim k hoesovej.citim sa stale viac nemotorna a stale viac netrpezliva a nervozna.a ty ?ako prebieha tehotenstvo?ku komu chodis?budes mat svojho lekara pri porode?ja nie.necham to tak.

jajatko
1. sep 2012

@ktore ahoj, prepac ze pisem tak neskoro, nemala som cas. takze: do porodnice som prisla tak, ze som uz 4ty den prenasala, cize isla som na prijem tam kde ma mančík vysetrovnu.mala som nachystany obciansky a tehotensky preukauz a zdravotnu karticku. tasky som mala so sebou. ked mi podpisal papier ze ostavam na oddeleni, tam som sa prezliekla do svojej kosele a potom som so sestrickou sla hore na vysetrenie, najprv mi robili ozvy srdca babetka a vyplnovali sme formular, potom prisla dr.hoesova a ta ma vysetrila. kedze som nebola otvorena vobec, znova sme sa trepali dolu na rizikove kde ma dali lezat. ale telefon som mala stale pri sebe, lebo to mi sestricka povedala aby som mala pri sebe. potom som cakala este tri dni a na velkej vizite som si vyziadala vyvolavacku, tak mi dal mancik cipok a potom sa ma vkuse chodili vypytovat ci mam bolesti a kontrolovali ozvy srdca.neskor ma vysetril zase batovsky a este som nebola dobre otvorena ale poslal ma uz hore na salu. zbalila som si veci a isli sme zase hore, veci mi nastrkali do skriniek a so sebou som si niesla uterak,mydlo, telefon a papuce do sprchy. urobili mi ozvy srdca a potom dali klystir. potom som sla uz na salu kde mi pichli vyvolavacku a neskor mi doktroka prepichla plodovu vodu. zatial som bola na fit lopte ale to uz bol so mnou aj priatel tak som to vsetko lahsie zvladala. no musela som ist este dvakrat v kontrakciach na zachod a keby nesiel so mnou tak neviem ako by to dopadlo..ozaj a este vodu flasu vody si vezmi so sebou!!!!

veronica30
2. sep 2012

@ktore Ahoj!ja chodim k Neubauerovi.Teraz idem v stredu najblizsie🙂Ja sa citim celkom ok az na tu alergiu ktoru mam uz druhy krat ☹ A kedy mas termin??a doktora chcem mat pri porode,neviem dost sa toho porodu bojim 😕 nechas si zobrat aj pupocnikovu krv?pa

ktore
autor
2. sep 2012

@jajatko no to je dobra pripomoenka ze vodu,ale sa cudujem lebo mne vodu nedovolili pit.iba mokru gazu mi davali.

ktore
autor
2. sep 2012

@veronica30 porodu sa bojim aj ja a cim blizsie to tym viac,ale uz by som to aj chcela mat za sebou.nedam si odobrat pupocnikovu krv.aj sme rozmylsali ale financne nam to nevyslo.skoda.termin mam 25.9 to je este dost ale zajtra uz budem 38 tyzden takze uz sa to moze pohnut .

ktore
autor
2. sep 2012

@silviamudronova no ako to dopadlo s tymi kontrakciami?zosilneli potom?zlatko urcite si uz tam a potom vsetkom.som zvedava kedy sa ozves.budem cakat.

rejocka
2. sep 2012

@ktore ahoj mojka mna v piatok pustili,neviem vo štvrtok som tam jednu vydela také upne bledé vasy mala?prišla pri telku,ale ona bola v inej časti ,lebo u nás bolo vtedy plno,no v piatok to tak preriedili,že pozostávali po jednej na izbe 😉 tak som namálo domka,v podelok idem k svojmu gynekologovi aj dia,tak som zvedavá,no ešte trošičku by som chcela potiahnu%ť a ty ako a čo barborka? 🙂

rejocka
2. sep 2012

@silviamudronova ahojky no pustili nás v piatok po dvoch týždnoch,tak si trošku užívam ešte doma,teším sa ,že budem môcť ísť s detičkami prvý den do školy,snád ešte prvé rodičko a potom už konečne príde aj náš Damiánko 🙂 už sa tak veľmi teším a ty ako?ešte si domka,či?môžeme už gratulovať? 😉

ktore
autor
2. sep 2012

@rejocka ahojko no konecne uz som si myslela ze si porodila.ano ta baba ma uplne blede vlasy,cisto svetle.ale to ja neviem kde je na ktorej strane .barborka je ok.nechce sa jej,este pribera asi.

jajatko
2. sep 2012

@ktore no pocas samotneho porodu ti nedovolia iba ked budes na fit lopte a potom este ked pojdes uz hore na stol lezat tak sa mozes napit. uz ked zacnes rodit tak len tu gazu ale mne to daval priatel a to tak ze som sa z toho aj napila mi to vyzmykal do ust strasne som bola smadna. ozaj, hoesova uz nema dovolenku vsak?

ktore
autor
2. sep 2012

@jajatko nie uz nema dovolenku.ja som nedostala napit od rana az do porodu.lezala som z vyvolavackou od pol osmej do pol druhej.iba gazu.som trpela.

rejocka
2. sep 2012

@jajatko nie už nemá dovolenku,už je aj vydatá,taká opeknená,v piatok mala vizitu 🙂

jajatko
2. sep 2012

@rejocka to viem ze veronika uz je pod cepcom🙂 moj priatel im bol aj na svadbe lebo jej muz je jeho kolega 😉 no myslela som jej maminu lebo aj ona mala dovolenku a ja chodim k nej. u veroniky som rodila a je velmi mila a dobra 😎

jajatko
2. sep 2012

@ktore no to je hroza to by som neprezila to je strasne 😖 ale teraz je to uz ine, uz budes moct mat vodu, len si ju nezabudni 😉

rejocka
2. sep 2012

@jajatko aha ja som myslela mladšiu 😉 áno je milá,pekne sa o každého zaujímala na vizite 🙂

jajatko
2. sep 2012

@rejocka ved tak to ma byt 😎 a ty si bola v nemocke teraz niekedy? preco,ak sa smiem spytat? 😕

rejocka
2. sep 2012

@jajatko bola som tam dva týždne,mala som také bolesti v podbrušku-také menštruačné a otváram sa tak mi dávali magnézium do žily...

jajatko
2. sep 2012

@rejocka aha,no to je neprijemne, ale hlavne ze si uz ok a malicke tiez,dufam

rejocka
2. sep 2012

@jajatko aáno sme ok,aj Damiánko a už sme aj v dobrom týždni keby,ale aj s mladším som tak bola,že otvorená a nakoniec pekne do termínu 😉

ktore
autor
3. sep 2012

@rejocka
@jajatko ahojte.malinka ma 3245 g. asi.porod sa este nekona tento tyzden.krcok je sice makky ale je hore a zastvoreny. ☹ uz som dufala ze mi povie za tento tyzden moze byt.a nic sa nedeje.