icon

Tehuľky z Levíc a okolia

ktore
22. máj 2012

ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?

ktore
autor
18. sep 2012

@rejocka a ty mojka ako?dufam ze ok.skoda ze sa nevies ozvat som na teba velmi zvedava.ja este zatial nic.

ktore
autor
19. sep 2012

@erika3011 halllo a ty kde si mi?nechcala si ma tu?

erika3011
19. sep 2012

@ktore ahoooj tu som 😀 akurat dnes som mala poradnu, ak sa slečna do pondelka neuráči tak o 8 ráno mam nástup do nemocky kedže už mám termín 🙂 snád sa jej už čoskoro dočkáme 🙂

ktore
autor
19. sep 2012

@erika3011 no konecne uz som sa na teba pytala od byvalej kolegini ci nevie o tebe.ja zase ak neporodim do utorku tak tiez idem ale dufam ze porodime obe.a co ti povedali ?ako to vyzera lebo ja som neni otvorena a krcok makky ale je stale hore.no ze sa to moze pustit aj zhurta.v pondelokm idem na poradnu.tak mi povie co dalej.

erika3011
19. sep 2012

@ktore a kto je tvoja bývala kolegyna ked ma pozná?? 😕 🙂 no ani u mna žiadna zmena, otvorená stale len na 2cm..

ktore
autor
19. sep 2012

@erika3011 tecie mi plodova voda idem mojka do sprchy a zavolam nasich a sanitku.

erika3011
19. sep 2012

@ktore ženaaaaaaaaaaaa!!!!!! rezervuj mi miestoooo už chcem aj ja 😀 😀 😀 vela šťastíčka prajem a lachký a rýchly pôrod 😵 😵 😵 😵

foggy6
20. sep 2012

@ktore mne začala odtekať plodová voda, som sa smiala že malá chcela dopozerať Sultána, lebo sa to začalo presne keď v telke napísali "pokračovanie nabudúce" 😀 😀 a už potom to išlo rýchlo 🙂 bolesti som nemala nijaké, najprv som si myslela že som sa pocikala 😅 že toto čo, tá hanba 😀 ale potom mi docvaklo 😀 no naša malá je ako ocovi cez kopír 😝

silviamudronova
20. sep 2012

@ktore pampersiek som mala 1 balik 68 kusov, ale väčšiu polovicu som doniesla domov. lieh na pupok bol na izbe, takže tensom nepotrebovala.

silviamudronova
20. sep 2012

@erika3011 aj ja som mala v pondelok nástup do nemocky, a v sobotu sa to rozbehlo samo, držím palce 😵

erika3011
20. sep 2012

@silviamudronova FU....aj ja tak chceeeem...ale kedže som aj prvú prenášala asi to bude tak aj teraz ☹ ani sa nebojim vyvolávačiek a väčšej bolesti tým pádom ale dlhšieho pobytu v nemocke však ked tam v pondelok nastúpim, kto vie kedy sa to rozbehne po tej ich "liečbe" a potom ešte plus 5 dní s bábätkom....však budem zrelá na psychiatriu a prva dcerka mi bude neuveritelne chýbať ☹

silviamudronova
20. sep 2012

@erika3011 ja som tiež prenášala syna a rodila som s vyvolávačkou a teraz to prišlo same, ale pôrod bol horší ako ten vvolávaný. takže sa neboj, bude tak, ako to má byť. v nemocke ťa fakt nechajú či sa to nerozbehne spontánne, možno 2-3 dni a potom ti vyvolajú. s bábätkom sa ide na 4 deň domov. vydrž.

rejocka
21. sep 2012

@ktore no tak som to stihla,aj som ťa vyzerala,lebo tam rodili a rodili ako na bežiacom páse 😀 ,Mala som dobrý a rýchly poros,o trinástej mi odtiekla plodová voda a o 17.22 sa Damiánko narodil-3550g a 49cm a je nááádhernýýý,večer ak sa mi bude dať tak pridám fotku 🙂 No stretli sme sa tam aj s Erikou,možno je už aj naspat 🙂 ,my sme boli o jeden deň dlhšie,lebo sme mali žltačku,tak bol maličký pod svetkom 12hod.rodila ma Dr.Durovská-veľmi dobrá,milá,poz.naladená 😉 ,takže mám len dobré spomienky 🙂 Mojka držím palce,aby si to mala čo najskor za sebou a Barborku pri sebe 🙂

erika3011
21. sep 2012

@rejocka cica no vitajte doma aj s maličkym teda už aj takto oficialne nie len cez segru vás pozdravujem 😀 😉 Malý je naozaj nádherný a ten pôrod fakt rýchly 😵 Ja som ešte doma, odvtedy sa so mnou nič nedialo...v stredu som mala poradnu, vraj žiadna zmena stále len na 2cm..v pondelok mám nástup do nemocky na vyvolávanie 🙄 ..no chapeš to??? nedávno sme tam ležali s tým aby nám udržali tehotenstvo a teraz sa jej nechce von!!!! 😅

rejocka
21. sep 2012

@erika3011 presne mojka,najprv nám udržovali a teraz keď už je čas tak by som aj tebe už konečne dopriala,sa radovať-neboj už to bude každou chvíľkou,len som si myslela,že keď ťa tam vidím,že budeme naraz...potom daj vedieť ked to už na teba pride,budeme na Teba mysliet 🙂

silviamudronova
21. sep 2012

@rejocka blahoželám k synčekovi. Dr. Ďurovská je fakt dobra, je to moja lekárka. A ako sa máte? mliečko sa spustilo, drobček papká ?

rejocka
23. sep 2012
silviamudronova
24. sep 2012

krásny chlapček, posielam aj ja svoju babu. Dúfam že aj ktore to už ma za sebou

ktore
autor
26. sep 2012

ahojte baby tak sa idem vyjadrit k porodu.isla som tam s odtecenou vodou bez bolesti.potom ako mi urobili ctg sa mi postupne zacali kontrakcie.bola som iba na jeden prst.dali ma lezat na cakacku.dali mi diazepan a vraj nech spim a rano ma vysetri a uvidi sa ci budem rodit.nebol doktor nadseny ze ma dalsi porod tak to chcel nechat uz na dalsiu smenu.no moje kontrakcie sa stali takymi silnymi ze som musela predychavat kazdych desat minut niekedy boli dve hned za sebou.ta setstricka co je pri porode asistenka ma vysetrila a neotvarala som sa tak mi povedala ze si nemam brat priklad z tej co vedla rodi a stona a ja mam spat lebo rano je daleko a mozno budem rodit az doobeda na druhy den.skoro ma siblo.lezat som nevedela kontrakcie velmi silneli tak som sa musela postavit.bolo to strasne vidiet ako sestra hundre ze co komu viviedla.som pocula z druhej saly ako to vravi.a ja uz som mylsela ze umram.nechcela mi verit ze mam silne bolesti.potom uz ma dali aj ohlit a lahnut na porodnu salu.uf som mylsela ze umram tam lezat.postavit sa mi nedovolili.ked som bola na 4 prsty tak boli bolesti uz akokeby som rodila.silne tlaky ktore som dakedy nezvladla a zatlacila som.no nechcela som.snazila som sa ako som mohla.som sa uz rychlejsie otvarala.som prosila o cisarsky rez .rodila som rano o 4.15 hod.keby mi boli dali daco na otvaranie a vyvolavacku tak by som to mala za sebou uz davno lenze doktorovi sa uz nechcelo rosdit ten den lebo som uz bola 7 rodicka.malá mala 3800 g a 51 cm.ledva som ju vytlacila este aj pri tom hundrali.mala ma zlomenu klucnu kost lebo bola velka.co jej nezistili v nemocnici a az moja doktorka.ked som isla uz z nemocnice za nou.si predstavte ako s nou tam manipulovali.nikto ani netusil ze ma zlomeninu.ako ze tam po porode ich to nenapadlo vysetrit ju ked sa narodila taka velka.to muselo napadnut moju doktorku?hned ako som jej povedala vahu malej a ze som rodila normalne tak hned pozrela klucnu kost a poslala nas na rongen.a bolo to tam.viete ze by som vsetkych vrazdila..............................takze ak nemate znamost a peniaze a hlvne "unaveny"lekar tak to o nicom.a hlavne musite byt poslusne rodicky.nuz takto sme pochodili.

rejocka
26. sep 2012

@ktore čože????????to čo,Barborka má zlomenú klučnu kosť?a nerobili ti sono pred tým,žeby videli aspon približne váhu-no chúďatko maličké.....a ten prístup mám dosť a kto Ti bol pri porode?aj manžela si tam mala?a ako sa cútiš?mna veľmi bolí šitie,bolí,akoby ťahá,niekedy svrbí,už ma šibne z toho,umyvam sa aj v čistej vode aj v repíku,ani ležať ani sedieˇ%t ani stát,Teba to nebolelo?opatrujte sa mojka 🙂

ktore
autor
26. sep 2012

@rejocka rodil ma maťo.sitie ma uz neboli.nemam problem.ja si to iba riadne mydlujem.a je to ok.sono mi nerobili lebo sak dufal ze neporodim.manzel tam nebol.

zuzka1108
26. sep 2012

no pekne dostala som strach :-/

veronica30
26. sep 2012

@ktore fuuuuuuuuuuu tak to je fakt sila.Ktory doktor mal sluzbu??

ktore
autor
27. sep 2012

@veronica30 Mťo mal sluzbu.prave koncil.je mi do placu.

silviamudronova
27. sep 2012

@ktore blahoželám k Barborke. Mne sa až chlpy postavili, čo tam s tebou stvárali. Maťa ako doktora si chvália, no už 2,krát počujem že ako doktor zlyhal. a pôrodna sistentka nevieš ako sa volala? lebo ja som mala veľmi zlatú osôbku, preto mi je to čudné. No a teraz keď malej zistili zlomeninu, čo robia? ako to liečia? Ani ja som nevedela malú vytlačiť, tiež som mala chuť povedať doktorovi, nech ma rozreže a vyberie ju. Viem čo si prežívala. Ale máš to už za sebou, držte sa babuľky.

veronica30
27. sep 2012

@ktore a druhe meno?ja doktorov nepoznam.Ja tam budem rodit v novembri. 😲

ktore
autor
27. sep 2012

@silviamudronova neviem ako sa volala porodna asistentka.mala okuliare.so zlomeninou nerobia nic.iba nesmiem manipulovat z pravou rucickou ako doteraz.o mesiac ideme na kontrolu ako sa to zrastlo.snad dobre lebo potom neviem co urobia.
@veronica30 Maťo je prizvisko toho doktora.inak som ho poznala ako fajn.ale myslim ze ma aj operoval pred rokom a ked som povedala kto tak doktorka sa trochu zhacila.ale nie som si ista ze to bol ten doki.

tanicka1976
27. sep 2012

@ktore ahoj moja, teraz citam ako si pochodila v LV..no nic moc, keby si tusila tak ostanes domka a tie kontrakcie predychas doma a ides az na tlacenie, ale to nevie z nas nik..Ale už to mas za sebou, ty si ok aj mala je ok az na tu klucnu kost, no nie je to bohvie co, ale stavaju sa aj horsie veci,kamoske sa narodila pridusena pustili ju domov s kuskami placenty v maternici a to rodila v sukr. klinike v zahr., takze nielen statne nemocnice zlyhavaju..

ale mojka, zabudni na zle a tes sa z malinkej, kasli na doktorov....musis byt teraz ok aby si mala dost mliecka pre barborku... 😉 😉 😉

ktore
autor
27. sep 2012

@tanicka1976 si strasne zlatucka az mi slzy vysli.dakujem ti mojka.

silviamudronova
28. sep 2012

@ktore vychutnávaj si Barborku a ke´d budeš mať čas, daj fotečku. 🙂