Tehuľky z Levíc a okolia
ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?
@ktore stále len treba peniaze, že? človek bez nich ani vyjsť z domu nevie. ja som prebaľovací pult nemala ani pri jednom synovi a ani teraz ho nepotrebujem.,ani by som ho nemala kde dať, takže prebaľovať budem len na posteli. ja by som si chcela ce bazar objednať monitor dychu, máte ho niektorá? aká značka je dobra?
@silviamudronova no asi aj ja usetrim na prebalovacom pulte a kupim v bazari monitor dychu.najprv som ho nechcela za nic na svete,ale ked si spomeniem ako som bola cele noci hore kvoli krmeniu a kvoli tomu ci dyvha to uz nie.aspon medzi krmenit nech si zdriemnem.
som tu nebola nejaky cas. Ako sa mate? U nas vsetko o.k. krpec sa stale toci hore-dole, tak som zvedava, kedy sa konecne rozhodne ulozit sa dole hlavou 🙂 Ale tak este ma cas.
@silviamudronova dufam, ze aj malinka sa este rozhodne pretocit spravne a vsetko bude o.k. Som na nejakom fore citala, ze aj v den porodu sa otocili babenka, takze stale sa moze este rozhodnut.
Inac, my mame monitor dychu kupovali sme pri malom novy Babysense II, a nedam dopustit. Neviem, co by som bez neho robila, spavala som ovela kludnejsie. Inac, neviem, ci to este funguje, ale ja som pri malom mala v Prenatal boxe, co som dostala u gynekologa (to bol taky papierovy kufrik s roznymi letakmi a prospektami a vzorkami) vlozeny kupon na zlavu na tento monitor dychu, a tak sme si ho objednali.
@bemi5 Prenatal box som ja vždy dostala len v pôrodnici. Ty si dostala aj u gynekologa? Kámoška z NZ ho dostala u gynekologičky, v poisťovni a ešte aj v pôrodnici. Ja si kúpim cez bazár. Na pretočenie robím cviky, ale neviem či to pômôže. zajtra idem k lekárke som zvedavá čo mi povie.
túto noc som celú vracala, neviem asi som niečo zjedla ešte teraz ma bolí žalúdok, a neviem či môžem teraz niečo na žalúdok nejaké živočíšne uhlie?
@silviamudronova joooj co sa chystas rodit?mne bolo vtedy zle
@ktore nie, už som v poriadku, asi som chytila nejaký vírus, lebo aj synovy bolo zle a celú noc sme si vymieňali kľučku na záchode. včera som bola u DR. a ešte nič, malá sa mi otočila hlavičkou, čo ma teší najviac, dúfam že sa už nepretočí. len ma mrzí že nemám ani najmenší príznak pôrodu. no ale hádam to príde aj bez vyvolávania.
@silviamudronova skus si zasexovat kolko mozes.ono sa to zvykne pohnut.ci asi ani nemas chut vsak
@ktore pri mojom veľkom bruchu mi je smiešne len pomyslenie na sex, ale vraj to pomáha, no budem musieť. Alebo bude musieť manžel?Dnes som robila zeleninový uncle bens, taký šalát a kečup, toľko som sa narobila, nohy a chrbát ma bolia poriadne, no mohlo by sa mi to našťartovať.
@silviamudronova to by mohlo.aspon by bol uz pokoja a mohla by sa kludne uz vyspat na brusku.urcite daj vediet
@silviamudronova no, ja som ho dostala aj u gynekologa aj v porodnici. Ale ten v porodnici bol iny ako ten od gynekologa a zlava tam bola vyse 20 euri vtedy, co bolo v pohode, a za tu cenu bezali bazarove, tak sme nakoniec zaobstarali novy. A vy nad akou znackou monitoru rozmyslate? Juuj, ako pozeram, tebe sa to uz riadne krati, snad to pride bez vyvolavania, drzim palce.
Tak ja som vam bola v pondelok na poradni, a nas mlady pan sa este v 32 tyzdni stale neracil pretocit dole hlavickou. Tak uvidime, co bude najblizsie.
@bemi5 neviem ešte značku, asi BABYSENSE alebo NANNY, ešte sa musim popozerať, myslím že je to aj tak jedno. mne sa to už kráti, ale aj tebe. Drobček sa môže otočiť ešte aj v deň pôrodu´, moja malá sa točí stále raz je hlavičkou, raz priečne. Tvoj má ešte čas na otočenie. Ja som robila mačací chrbát a môžno aj to pomohlo, že sa otočila. Neviem.
ahojte ako sa citite?ja ok.uz sa neviem dockat poradne.a hlavne porodu.boooze tie komare ma zozeru.
@ktore a tie horúčavy, ledva dýcham a malej sa stále nechce ísť na tento svet
dnes sme mali piknik na záhrade a pri choôdzi ma strášne boli v podbrušku.
@silviamudronova ahojko.myslim na teba.ozaj ake tie papire si treba brat zo sebou do nemocnice okrem sobasneho listu?
@ktore ja si beriem len prefotený sobašny list, tehotenskú knižku, kartičku poistenca a občiansky. Asi nič iné netreba. Mňa celú noc bolelo v podbrušku, ale neboli to kontrakcie. Celá rodina mi vyvoláva, či ešte nič, zajtra mám poradňu. A ty sa ako máš? kedy máš poradňu?
@silviamudronova ahojko ja som mala dnes poradnu.vsetko je ok.pondelok idem zase a bude mi brat krv.pytala sa ci mi netvrdne brusko a ja ze ano ale asi tak normalne,ale viac sa nepytala ani to ze kolko krat.
tak ja som po poradni, ani náznak otvárania, ešte jedna poradňa v utorok a ak nič, tak ma v štvrtok hospitalizujú.
@silviamudronova ahojko.preco tak skoro ta hospitalizuju?nezvyknu az neskvor?my sme ok.male ma malo miestecka a placenta uz dozrieva.takze sa vsetko pekne pripravuje.som taka stastnaaaaaaaaaaaaa.uz sa neviem malej dockat ze bude spinkat vo svojej postielke a konecne mozem lezat ako chcem.a dufam ze budem kojit.mledzivo mi zvykne tiect takze zatial sa to pekne vyvija.ozaj od kedy neberies magnezko?
@ktore ja som magnezium nebrala vôbec. hospilaluzuju ma po termíne. termín mám 29. to je štátny sviatok a v štvrtok by som mala nastúpiť.
Ahojte 🙂 rada by som sa k vám pridala, som z okolia Levíc konkrétne zo Želiezoviec 😀
@zuzka1108 ahoj, vitaj medzi nami
@ktore chcela by som rodiť v LV, aj chlapca som tam odrodilla a bola som spokojná s personálom 🙂
@silviamudronova ďakuuujem 😀
@zuzka1108 do LV to máš asi najbližšie nie?
@silviamudronova mám to bližšie, hádam sa to v lv zmenilo trošinku k lepšiemu...aj ty budeš rodiť v lv?
@zuzka1108 ano v LV, rodila som tam dvoch starších synov a bola som spokojná a tí lekári sú tam ešte stále, takže nemám dôvod meniť. No a kde by som šla. Mám to tu najbližšie.

@jajatko ked to nestihneme tak bude spinkat zatial v kociku.potrebujem matrac a vybavu do postielky.plachtu a tak paplonik,vankusik,co ma tiez cas.kefku an vlasky,a take drobnosti na co uz naskrabeme.teraz je to take lebo sme robili okna cez ktore nam fukalo aj zatekalo.musime vratit dlzobu a bude to v starych kolajach.to ej to ze mame aj este pozicky.darmo mm robi aj tak je to furt malo.mne plat vypadol ked som dostala vypoved.od vtedy to ide dolu vodou.a tie okna sme museli urobit.este potrebujem na prebalovanie nieco.ked aj pult nie tak aspon tu podlozku co mozem dat na postielku.