19 mesačné dieťa sa v noci často budí
Dobry den , moja dcerka ma rok a 7 mesiacov a v noci sa mi stale budi aj 4x chcela by som sa opytat ci ma nejaka mamicka skusenost s tymto najeky navod ako to zmenit :/ uz som jej kupila aj caj na dobre sny ale asi to je skor blud. a este ako ju naucit aby spala v normalnu hodinu napr. o 20h ona mi zaspi okolo 16 lenze nech sa snazim ako kolvek ju drzat v bdelosti ona si zaspi aj po stojacky -.-" dakujem za radu/pomoc 🙂
Kazde dieta je ine, aj moj spal este skoro dvojrocny dvakrat za den,proste to potreboval. Ma skoro sest rokov a dodnes spi poobede ked to nanho pride. Nepises ci sa kojite,lebo vtedy je bezne ze sa v noci casto budi. Ale mozno je skor hladna, nedavas jej vecer napr kasu alebo pod.?
@veve2810 ahoj , tvoja mala este asi potrebuje normalne spat poobede... skus vymysliet nejaky aktivnejsi program aby ti zaspala skor poobede, nie az o 16tej a za nejaku hodinu, 2 - uvidis casom ju normalne zobud... to ze sa budi 4x za noc... no, asi je to pre nu normalne...
Moje deti napr. ani jedno uz nespavalo po roku cez den, dcera zaspala az okolo 22hej a spala velmi zle, syn zase stacilo aby sa zotmelo a bol hotovy🙂 v zime teda skor, v lete neskor🙂 u neho to bolo fakt spojene s tmou... moja dcera nebola unavena ani chora, rastie normalne... jednoducho ma spanok aky ma, ja som mala ako dieta podobny a aj teraz relativne plytky... vyrastie z toho , neboj - a ak nevyrastie tak ked bude vaecsia tak si najde alternativy co v noci robit aby teba nebudila...moja dcera doteraz neprespi celu noc ale ked sa zobudi tak si cita a tym sa uspi ...
Mne to pride, ze este potrebuje 2 denne spanky, nie vsak o stvrtej poobede, neviem, skus ju ulozit spinkat medzi 9-10h a druhy cca 13-14? moj maly bude mat takner dva roky a len nedavno presiel na jeden denny spanok, no su obcas dni, kedy este potrebuje dva.
dakujem velmi pekne 🙂

Aký má režim? moje spia od 12:30/13:00 - 15:30, takže by určite o 16:00 nezaspali