icon

23 rokov a stále bez partnera

epsondell
14. jan 2018

Ahojte,mam 23r, študujem medicínu a môj problém spočíva v tom, že za sebou nemám žiadny vzťah. Jediný môj "vzťah" som mala keď som mala asi 13-14rokov a trval pár mesiacov. Odvtedy nič. V 16 som sa veľmi zamilovala do jedného chalana, aj on domňa, bolo to fakt krásne, ale čiste platonické. Nikdy sme sa nedali do kopy aj keď sme do seba boli zaľúbení až po uši. Boli sme vkuse spolu, flirtovali sme, naozaj sme boli zamilovaní, ale to bolo všetko. Všetci naokolo si mysleli, že sme spolu, no neboli sme. Trvalo to 3 roky! Keď to po 3r postupne vyprchalo ja som ostala ako bloknutá. Cítila som sa sklamaná. A prestala som chalanov úplne riešiť.
Chvíľu mi to nevadilo. Ale v poslednej dobe mi to prekáža veľmi, každý v mojom veku už má seriózny vzťah a ja stále nič. A naozaj mi už vedľa mňa seriózny partner začína chýbať. Nevraviac o tom, že u mňa ešte nikdy nedošlo k sexu a som panna. A sex je vec po ktorej okrem seriózneho a vážneho vzťahu tiež túžim. Naozaj už by som ho aj ja konečne chcela zažiť Naozaj túžim po vážnom vzťahu, chcem sa začať osamostatňovať a premýšľať o budúcnosti, začínam túžiť po dieťati. Len môj partner je stále v nedohľadne.
Samozrejme sa nejakí okolo mňa motali, ale ani do jedného som sa nezamilovala a so žiadnym som si nevedela predstaviť svoju budúcnosť. Lepili sa na mňa vždy také "veľké deti", ktoré nemali žiadne ambície, všetci bolo odomňa starší o 5-10 rokov. Mali proste cca okolo 30 a stále žili s mamičkou, nemali poriadnu prácu, robili skôr brigádnicky a vôbec nechceli "vyletieť"z maminho hniezda. Toto ja vážne nepotrebujem. Nemyslím, že som náročná, nepotrebujem aby chlap vyzeral ako model, nepotrebujem aby mal titul alebo aby zarábal 3000 mesačne. To vážne nie. Chcem len aby bol úprimný, samostatný, aby túžil po rodine a osamostatnení, aby bol starostlivý a aby bol rodinný typ.

Neviem kde a ako konečne stretnúť normálneho chlapa. Som skôr introvert, na vysokoškolských akciách sa nezúčastňujem, som dochádzajúca, takže keď mi padne, som rada že idem domov a mám trochu pokoj. Stretávam sa viac menej s tými istými ľudmi, behanie po nočných baroch vážne nie je môj štýl. Keď chodím niekam zacvičiť, som skôr "sivá myška" a preto asi nikomu nepadnem do oka. S výnimkou tých 30r zamamičkovaných. Už z toho začínam byť vážne neštastná.
A keby aj si nájdem niekoho normálneho, ja by som sa mu asi až hanbila povedať, že som ešte nemala sex. Fakt si v tejto dobe pripadám ako z inej planéty.
Prosím poradte mi, kde sú normálni chlapi a ako sa s nimi dať do reči keď som introvert...

ivanamyl
14. jan 2018

Ahoj, moj kolega si hlada dievca. Je v pohode.Napis do spravy 🙂

jana_eyre
14. jan 2018

@lavieenrose ja uz mam tiez nieco za sebou a teda mam uplne opacnu skusenost, akekolvek vzdelanie vobec nie je urcujuce aky je clovek, resp. tvojou retorikou vrana.. vrana vrane sada sa tyka skor povahy ako vzdelania..

tvoj nazor ti nikto neberie, ale to kde ho prezentujes je diskusia a tak mas tu to riziko ze ti niekto bude oponovat, tak to. jednducho je..

silverrko
14. jan 2018

@jana_eyre Uz to tu bolo spominane kde sa pridalo inde sa vzalo .....toto je pravda.VS patent na rozum 😂 rozhodne NIE

silverrko
14. jan 2018

Nikto nie je nadclovek iba clovek....a kto si mysli opak rychlo k odbornikovi.

bona_dea
14. jan 2018

@epsondell tie moje návrhy na zoznámenie sa ti nepozdávajú?
Veď nerieš dokola, že internet nie. Ok. Ani ja by som sa napríklad cez internetové zoznamky nezoznamovala....

lavieenrose
14. jan 2018

@jana_eyre uz si povedala tvoj nazor super..neberem ti ho, zi snim ;) a mna nehaj zit s tym mojim a uz mi nepis...diskusia neznamena tlacit svoj nazor tomu druhemu...ja nemam vs ani manzel, ak by mal niekto pocit ze robim niekoho nad ludmi
@silverrko

atrami
14. jan 2018

A čo Tvoja prvá láska? Skús sa s ním spojiť.

silverrko
Autor odpoveď zmazal
silverrko
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre
14. jan 2018

@lavieenrose ale ja ti nic netlačím.. To ked s tebou niekto nesuhlasi, to je tlačenie? Nechápem.. Opakujem, toto je diskusia a ľudia tu si svoje názory vymienaju, neviem ci by niekoho bavilo diskutovať ak by každý s každým suhlasil.. Ale urazit sa po každej výmene názorov a prosit o nepisanie mi pride troska detinske, ale yase na modrom koniku celkom caste..

epsondell
autor
14. jan 2018

@atrami moja prvá "detská" láska je šťastne zadaná a ten chalan čo sme sa fakt milovali ale bolo to čiste platonické, tak je sám. len po tých 3r čo nám pominulo zamilovanie sme zistili, žeby sme nemohli spolu byť a žiť. Máme obaja iné priority a iné predstavy o živote

epsondell
autor
14. jan 2018

@bona_dea a to dobrovolnictvo si napr aké myslela? vobec neviem kde su nejake take "dobrovolnicke organizacie"

tomiholjubavi
14. jan 2018

@epsondell Ja nie som introvert, ale veľký domased 😀 ...Ani najvytríbenejšia párty ma tak neláka, ako predstava gauča, teplej deky a laptopa 😂 Keď som v puberte chcela frajera a mala som kvôli tomu depku, tak mi mama povedala toto: "A čo vlastne očakávaš? Že ten pravý, ktorý ti bude vyhovovať, sem príde, zaklope na dvere a opýta sa: Prosím vás pani, nežije tu náhodou nejaká osamotená krásavica túžiaca po mojej laske?...A ja mu poviem: Áno, synku..tam v kúte sedí na gauči, bež si pre ňu... Lebo ak si myslíš, že toto sa stane, máš smolu. Nikto nevie, že tu čakáš na toho pravého. Ak chceš frajera, zdvihni riť a choď si ho von vybrať... Ale kým nezmaturuješ, žiadneho ti netreba" 😂 ...

No, každopádne, som si s hrôzou uvedomila, že má pravdu 😂 totiž, moja mama má vždy pravdu 😂 tak som išla a vyberala... a vybrala som si zakaždým ukážkového debila 😂 Až kým neprišiel ten pravý. A vieš kde som ho našla? Na internete. Je rovnaký domased ako ja a sme spolu šťastní. Máme rovnaké hobby, naše životné štýly sa navzájom nebijú, spolu si vyberáme herné počítače, doplnky, vymieňame si tipy o hrách a stratégie...a máme sa vždy o čom rozprávať 🙂 Našli sme sa pri činnosti, ktorú máme obaja radi 🙂

Preto ti poradím niečo z vlastnej skúsenosti: Ak nie si diskotékový typ, tak ani na diskotéke chlapa nehladaj. Hladaj tam, kde sa aj ty cítiš najlepšie, aby ste mali podobné záľuby. Lebo kym je napr. jeden party-zver, a druhý chce sedieť doma v pyzame, môže to časom robiť problémy. Tiež je dôležité dať ľudom šancu sa prejaviť. Neodkúr hneď každého, lebo ťa nevie z prvého momentu zaujať, možno je aj on introvert a okúňa sa spočiatku. A hlavne, slovami mojej mamy: Nečakaj schovaná, že ten pravý sa z ničoho nič u teba zázrakom zjaví doma 🙂 Choď a hľadaj..alebo aj nehladaj, ale chod...to je jedno kde...do knižnice, do kostola, na erazmus, na dovolenku k moru, darovať krv, alebo na internetové fórum. Keď nebudeš stretávať ludi, nestretneš ani lásku.

lavieenrose
14. jan 2018

@jana_eyre stale sme sa nepochopili NEMAM ZAUJEM S TEBOU DISKUTOVAT ,vies preco? lebo nemame o com ,pre mna je to uzavrete ..ale ty musis mat stale posledne slovo

tomiholjubavi
14. jan 2018

a ked ti niekto zo zoznamky navrhne stretnutie, tak chod. Ty vyber miesto v nejakej peknej frekventovanej kaviarni a v najhoršom pripade, keď to bude nudny, alebo škaredý týpek, sa ospravedln a odíd. a v tom lepšom, stretneš niekoho zaujímavého. Nie všetci chlapi sú pisatelské typy 🙂

janulka1802
14. jan 2018

@tomiholjubavi posledná veta úplne vystihuje všetko

lavieenrose
14. jan 2018

@tomiholjubavi ja som raz isla na taketo stretko cez net ,raz a posledny krat, preto nemam to srdce odporucat to niekomu inemu , nakoniec to bol chlapec co si z fetu spravil kasu z mozgu ,takze jedinec na invalidnom dochodku lebo mu vo vezi strasilo..s tymto sa niekedy neoplati zahravat sa..ale berem ze niekto vdaka tomu nasiel zivotnu lasku

ingrid2304
14. jan 2018

Ja som svojho partnera spoznala na internetovej zoznamke. Začala to takým klasickým ahoj, odkiaľ si a podobné nudnosti. Akurát, že on mal vtedy nočnú, ja doma a len tak sme celú noc smskovali. Veľmi chcel spoznať babu, ktorá je schopná celú noc nespať kvôli chalanovi, ktorého vôbec nepozná... Mala som vtedy 22. Stal sa mi partnerom, prvým, takže ani sex predtým nebol. Dnes mi je manželom a máme 2 deti.

silverrko
14. jan 2018

@lavieenrose hej na int chodia vseliaki jedinci naruseni niekt.nemusia ani drogy brat a ......no

atrami
14. jan 2018

@epsondell skús sa s nim predsa len stretnúť, možno Ťa to posunie ďalej. Podľa toho čo píšeš napriek tomu, že to bolo platonické práve skončenie vzťahu s ním v Tebe vytvorilo blok. Ja som mala podobný vzťah. Bolo to rozchadzanie a davanie dokopy. Jednoducho sme sa stretli a vyjasnila som si city a potom uzavrela zavyšetrovanie vsetkym dvere s čistou hlavou. Za pol roka, keď som si povedala, že na všetko kašlem a idem do cudziny so zrazu stretla chalana a vedela, ze toho si zoberiem. Za ďalšieho pol roka som bola zasnubena a za 6 mesiacov aj vydata. Sme spolu uz tento rok 20 rokov.

ziwka
14. jan 2018

@epsondell cerveny kriz napr. Mladez ck najdi si ich opytaj sa ci nepotrebuju dobrovolnikov a ver ze ta nevypoklonkuju, spoznas kvantum novych ludi. A hlavne vzchop sa. pritahujes co vyzarujes. Ak nad sebou len fnukas a lutujes sa, odpises kazdeho po prvom ahoj lebo je to nudne.... ak chces astrofyzika zacni sa divat na hviezdy... fakt sa treba trochu premoct ak nieco chces. Mozno na teba necaka laska typu minate sa na ulici ako v spomalenom filme a nad tebou vybuchne ohnostroj. Mozno caka laska ticha skryta co pride postupne z kamaratstva.... 🙂 ale treba si tych kamaratov najst 🙂

silverrko
14. jan 2018

NECHCEM POUCOVAT ale laska chodi necakane

https://www.youtube.com/watch?v=Myvqsa71928

to nie je na prikaz teraz chcem .....kraca UKRYTA❤

silverrko
14. jan 2018

BUM BAC A JE riadi to niekto iny

hettinka
14. jan 2018

@epsondell " ja proste zaujem vždy tie 30 a viac ročné mamatypy"

... mne je len záhadou, kedy ty stihneš toho chlapa tak spoznať a prekuknúť, ked si s nikým ani vlastne nechodila, ani k sexu si sa nedostala, viac-menej si si len cez net o všeobecných veciach písala a vieš, že je to "mamatyp", čo na veky chce s mamou bývať a ešte aj teba tam nasťahovať...
Ved prepána, to aspon pol roka s niekým musím byť, aby som vedela, aký je (aj to nie dokonale) a nie že po pár riadkoch na nete a/alebo jednom rozhovore už viem, čo ten chlap chce od života. Ak to zvládaš ty, no klobúk dole, začni sa živiť ako veštkyňa.

A ešte dalšia vec je, aký chlap je a čo z neho žena časom vie "vychovať" ... no možno v 30-ke už sa chlap vychováva ťažšie, ale ak je naozaj chlap zamilovaný, dokáže pre lásku aj hory prenášať, aj od mamy sa odsťahovať...

Okrem toho, podľa toho čo o sebe píšeš, sa nečudujem, že si nemáš o čom s tými mužmi pohovoriť a ani ich čím zaujať. sedíš v škole, ideš domov, učíš sa a občas ideš zacvičiť ... Aké máš vlastne záujmy? Kam chodievaš napr. v lete, ked je po skúškovom?

A to, čo píše @lavieenrose , že si máš hladať seberovného vzdelaním ... no neviem, ja mam VŠ a mna zo spolužiakov nikdy nezaujal žiadny. mala som kamošov, ale partnera som si našla "učňovkára", čo knižky nečíta a napriek tomu si rozumieme, a je to najlepší partner a otec, akého si viem predstaviť. Rozumieme si fakt aj bez slov. Moja mama z toho bola aj vcelku nešťastná, mala vyššie ambície, ale už sa s tým zmierila, ked vidí, že vie všetko urobiť, zarobiť, nepije, nefajčí, venuje sa rodine ... možno by nejaký ambiciózny právnik alebo doktorko nerobil ani 20% z toho.

mell_k
14. jan 2018

@epsondell klud dievca, na teba ten pravy este len caka 😊 popripade zacni chodit viac von medzi ludi

shee11
14. jan 2018

ahoj, neboj, mas iba, 23, vsetko pride. nenechaj sa zlomit touto pochmurnou naladou. uzivaj vsetky benefity single life, raz budes mat super pracu, budes mozno cestovat, mozes robit dobrovolnicku v oblasti kt. ta bavi, nejaku zaujimavu staz... hladaj duchovno, zmysel, to ze si sama este nie je nahoda, vyuzo to. bud naplnena, vyzaruj energiu, zenskost, slnko a stanes sa magnetom. mas iba 23, zivot pred tebou, vyjdi mu v ustreti. a to ze si panna je benefit, je to krasne, ciste, pritazlive. zi tu a teraz, neubijaj sa pochmurnymi myslienkami a ocakavaniami, ze iba takto budem stastna. spoznavaj seba, svet, rob umenie,bud muzou. joj mat tak este raz 23,hihi.drzim palce.

lavieenrose
14. jan 2018

@hettinka to je skvele ze vam to vyslo , ale ja vidim pri doktorke a ucnovkarovi napr mechanikovi vacsiu priepast,ty si myslim ucitelka nie ? ja iba tak zo zivota ze napr moj gynekolog ma zenu gynekologicku alebo moja obvodacka ma chirurga,primar plucneho ma tiez zenu lekarku(tych ludi osobne poznam)..predsa len taki ludia maju ine zaujmy niekedy to moze byt fajn,niekedy nie...ja som vytvarnik a moj muz je tiez vytvarnik..tiez si rozumieme aj bez slov..tym som nechcela dehonestovat nikoho s nizsim vzdelanim,ze nemoze byt spravny clovek ;) tak isto aj clovek s vysokym vzdelanim moze byt zly..

hettinka
14. jan 2018

@lavieenrose vieš, pre mňa VŠ diplom absolútne nie je patent na rozum ... a ešte v dnešnej dobe, ked ho má každý, kto ho aspoň trošku mať chce.

epsondell
autor
14. jan 2018

@hettinka
no predstav si, že dlhé roky som aktívne robila bojové športy a tam bolo chlapov habadej a namňa sa lepili tie mamatypy a predstav si, že ked som s nimi cvičila niekoľko rokov poznali sme sa dosť dobre a dodnes sme v kontakte.
A to že sedím nad knihami a som hlavne v škole neznamená, že nemám žiadne záujmy. Vždy aj keď nie často si nájdem čas na box, v zime lyžujem a snowboardujem. Chodím liezť na umelé steny. V lete bicyklujem, korčuľujem, chodím k jazerám a do prírody, robím agility so psom....

epsondell
autor
14. jan 2018

@hettinka a prepáč, ale veriť tomu, že sa chlap kvôli žene zmení veriť nebudem. Verila tomu aj moja mama a tak sme sa celé moje detstvo trápili obe s mojím otcom-alkoholikom, ktorý nasľuboval hory doly mame aj mne a bolo z toho veľké hovno.