Ako obliekate deti na noc?
zienky v com spavaju vase dietky?my mame v spalni 22st. a moje babo sa neustale odkopuje ked ho zakryvam....ma obleceny len overalik.ja som zakryta paplonom a je mi akurat.nechapem to.
toto som nejak nikdy neriesila..my sme kurili na 23, ked bol krpec babatko..mal overalik, cize nohy aj krize v teple...ked sa odkopal, tak spal odkopany...teraz ma 5 rokov a vzdy sa v noci odkope...
@marion09 ja som sa tym riadila iba vonku, vtedy mal v zime a na jesen o jednu vrstvu viac ako ja...ale doma nie...ja som doma mala tielko a tricko, on len bodynko na holom tele...moj maly sa dost poti, aj teraz v noci je prepoteny a to spi odkopany..ale mne je chladno, ked mame pod 22 stupnov
ako staré dieťa máš?
22 stupn9v na spanie he teda dosť...pre mňa aj na bez u existenciu v byte.
v spálni mám cca 18,inde 20.
My kurime na 21,v noci je to nastavene len na 19,ochladi sa max na 20..menej nikdy nebolo..v tuhej zime myslim..krpec ma len pyzamko,ked bol mensi take to cele,overal..ja ho vzdy zakryvala..furt bol hore,spoteny,neskor furt odkopany..nervy..kedze spi uz davno vo svojej izbe o to vacsie😝tjednu zimu som poskakovala ako blba a furt ho chodila prikryvat,vymyslala mozne aj nemozne,aby bol aspon na pol tela zakryty..spacie vaky cista katastrofa u nas,tieklo z neho do pol hodiny,furt sa budil potom..minulu zimu so. To vzdala,ked bola vonku fakt kosa dostal trenky a tielko pod pyzamo a ponozky na nozky..ponozky do rana povyzuvane,ale aspon nemaval hole krize,ked som zapravila tielko do treniek..ale byval taky spotenejsi..tak som to vzdala uplne..ma len pyzamo,niekedy dam tie ponozky,aj to len tie letne,kotnikove..v noci prechadza k nam do postele..my s muzov pozakryvani po usi a on medzi nami na perine..ked ho prikryjem,do 5min sa odkope,popretaca..ak ho drzim pod perinou,zobudi sa na to ako ku je teplo..my s muzom nechapeme,ale uz to ozaj neriesim😅chory nebyva,vyslovene ladovy nie je..a spokojne spi..tak ho nechavam tak..inak teda 22 stuponov v noci..je dost..ja som strasna zmrzlina,ale teda ked sa nam cez den vykuri aj na 22uz mi je teplo..a v noci mam rada chladno a teplucko si narobim pekne pod perinou😝a spi sa neporovnatelne lepsie ako v takom teple..
Ja by som sa pri 22 stupnoch zvliekla aj z koze, nie len odkopala. My mavame v spalni maximalne 18, inak rozcapujeme okno, maly spi len v pyzame, bez ponoziek, ked mu je teplo, odkope sa, ked mu je zima, zasa sa prikryje. Do dvoch rokov spaval v overale s holymi nozkami, teraz uz len v pyzame.
"si
22 stup. v noci je veľa....Moje deti ak sa odkopú sa spia tak....Nezakrývam, načo, o chvíľu spravia to isté...
@deti95060810 Asi tak....A btw.moje spia celu noc od 5.mesiaca a nejak ich nechodim kontrolovať,cize ak sa odkopu tak to tak chcu a su odkopane😊😉
@evittam ako dieťa som neznášala teplo, niekedy som nedokázala ani zaspať kvôli tomu....
My máme 24-25 stupňov,spí v tom spacom vaku a pod tým pyzamovy overal,keby som mala doma 18 stupňov tak zamrznem.
Tak to, že dieťa má byť oblečené lepšie ako dospelý podľa mňa skôr platí keď s ním ideš von. Myslím, že to, že sa odkope nie je taký problém, pokiaľ má oblečený ten overálik, že v podstate celý oblečený, aj nožičky má zakryté tak sa nič nedeje
@evittam asi tak 😀 😀 aby som sa kvôli tomuto budila no ani bohovi. Keď mu bude zima tak sa zakryje. A teda pri 22 stupňoch sa mu ani nedivím.
pru takej teplote ani neriesim ze je odkopane. Ak je 19, vtedy ich zakryvam...no oni sa stale odkopu (4,6r) 2r spi este s nami pod mojim paplonom.
Moji tiež spia odokryty ale to u nás je 24st a neriesim ze sú odkopany,zvykli si tak v lete spat.

@marion09 Spacacik na spanie používame keď je chladno. Ešte dokurujem na noc ele.ohrievacom.