Ako zabrániť dcére stať sa suchárkou?
Ahojte...s partnerom nie sme na rovnakej úrovni čo sa týka vtipov nálady smiechu ..ja som presne ten typ kde prídem tam viem spraviť náladu zábavu viem sa šaliť no typická vychodňarka ...môj muž je presný opak nema zo mňa ani za mak humoru a čim sme dlhšie spolu tým viac mi to vadí a bojím sa aby dcéra nebola ako on ..čím to je ? Je to uz od narodenia takto že to máme v krvi ten humor ? Chcem aby keď bola staršia šalila sa so mnou keďže mi to vo vzťahu veľmi chýba ...
Bude aka bude, zas jej moze byt neprijemne aka si salena 😀 Nas syn je nieco medzi, je to asi dane povahou. Ja mam dost cierny humor, ako moja svokra, moja mama to nevie pobrat
Toto nie su hlavne priority v zivote, keby aj bola, tak co, dolezity je vas spolocny vztah a bude vela ludi, ktori zasa ocenia ine spravanie, kazdemu vyhovuje nieco ine a neboj sa urcite si budete mat co povedat a mozno aj bude este vacsia humoristka ako ty.
uprimne keby si mam vybrat tichu a milu dceru alebo uskriekanu vychodniarku kt si mysli,ze je vtipna ale mozn o ani nieje len jej je vsade vela -beriem dceru ... tvoj muz je mozno suchar a ty zas ehm... bud rada, ze dcera je zdrava a nech si uz svoju osobnost vybuduje sama .. iste bude oblubena a milovana ludmi kt ju budu mat radi taku aka je ... a snad neskonci ako ty a tvoj muz ... kde on je zial ten chudak
je to povahou a s tým nič neurobíš ...
A myslíš, že byť "šaľena" je pre okolie také úžasné? Aby si nebola prekvapená. 😂😂Keď si k tomu nebodaj ešte aj hlučná, no amen tma .😂
ja mam napr. rada taky ten tichy nenapadny humor, staci zo dve slova, nieco inteligentne, nad cim sa mozem zamysliet a dojde mi to az o chvilu, pripadne taky ten self-deprecating britsky humor (neviem slovenske slovo, ale ide o to, ze si robis taku jemnu srandu sama zo seba a trocha sa tak akoby zosmiesnujes, ale tak laskavo). tvoj typ humoru fakt nemusim. cize by som sa na tvojom mieste vobec netrapila, lebo netusis, akych ludi bude mat okolo seba dcera. nech je taka, aka je.
No ale je rozdiel, ako vnímaš Ty seba a ako Ťa vníma okolie. Navonok Ti aj môžu povedať niečo, aby si bola spokojná a v duši si hovoria už sklapni ... Ja som za každú srandu milujem sa smiať zábavu a zábavných ľudí atď. ale odtiaľ potiaľ, neznášam ten tip, čo keď sme niekde von strhajú na seba pozornosť a myslia si, akú zábavu vedia spraviť a opak je pravdou ... A aj keby dcéra bola suchárka, budeš ju mať menej rada, budeš jej to vyčítať, budeš ju učiť ten tvoj humor alebo Ti nakoniec bude vadiť aj vlastná dcéra na základe toho, že s Tebou nezdieľa Tvoj humor ?... Bože dievča, nastav si priority v živote
Divna tema.
Ja zas neznasam otrestene hlucne vyrehotane zenske, ktorych je vsade plno, boli ma z nich hlava. A bat sa, aby dcera nebola po muzovi? Mozno muz sa boji, aby dcera nebola po tebe. Jedna doma staci.
Hluční ľudia kt sa snažia byť za každú cenu vtipní mi lezú hrozne na nervy 😃 nenazyvaj ju sucharkou. Sú to ľudia inteligentní možno aj introvertni a možno nemajú potrebu sa na všetkom rehotat
A s mužom suchárom ste sa ako dali do kopy? "Šaľena ja bula, že ja ce ľubila"? 🤣
geneticky material je dany, od dietata je krute vyzadovat, aby bol v niecom ako ty, ked nie je
Uvedom si, ze v zivote nemozes mat, vsetko, co chces a ze nemas pravo nikoho menit na svoj obraz. Mala si len pravo vybrat otca pre svoje dieta, to si urobila, tak pocitaj s nasledkami vyberu.
teraz ja budem trosku, kruta, hej? ak si chcela, aby tvoje dieta bolo 100% po tebe, mala si si urobit dieta sama so sebou

Je to povaha.. ja som tá sucharka ktorá má rada britský suchý humor, nie som rada stredobod pozornosti a niečo vtipné sa mi podarí povedať len keď mám náladu..
A ak mám byť úprimná, tak mne zase prekáža typ človeka, čo "je typický šalený" zväčša od takých ľudí mierne bocim.. čiže či bude dcéra taká, alebo taká je úplne jedno.. nájde si svoju skupinu ľudí, ktorá ju bude mať rada a snáď si nenájde partnera ktorý ju bude nazývať sucharkou..
Ženy tu dobre píšu … ja keď som bola mladá žaba tiež som sa snažila byt strašne vtipná strašne som nahlas rozprávala smiala sa no teraz keď sa obzriem , som bola maximálne tak trápna a ľudom som mohla akurát tak byt na facku a liezť na nervy . Je super občas povedať vtip , reagovať , zasmiať sa , ale za každú cenu aby bolo niekoho všade plno , to nie . Dcéra bude aká bude , niečo ste jej dali do vienka v genetike , veľa spraví výchova a smerovanie , niečo odkuka a koniec koncov , nakoniec bude taká , aká bude chcieť byt.
Uff, neviem kolko rokov ma tvoja dcera. No daj pozor, aby prave ona o par rokov nehovorila svojim spoluziackam aku ma doma hlucnu a otravne sialenu mamu. Pretoze tak ako ty vnimas svojho muza ako suchara, tak prenho a aj pre dceru ty mozes posobit hrozne otravne, hlucne a sialene. Cely zivot sa stretavam s tym, ze ti hlucni ludia do mna rypu aka som ticha. Vzdy som si to brala k srdcu a nastastie par rokov pred 30 som sa s tym zmierila a naopak im teraz pri tom rypani splechnem do tvare, ze aj oni by sa mohli naucit byt z casu na cas ticho.
Ja ako introvert mam tiez radsej ludi, ktori zaklopu vstupia do miestnosti s kludom. Nie takych, co 5x pastou zabuchaju, vojdu ako velka voda, su hlucni a vsade ich pocut. Velmi rychlo sa ich presytim a musim si od nich oddychnut.
Kazda minca ma 2 strany.
Radšej tichá, pokojná povaha ako hučanie po celej miestnosti myslieť si aký som zábavný. Teba by som za známu nechcela.
Ako pisu, je to povaha a to u dcery nezmenis.
Mame 3 synov a 2 su povahovo viac po mne a 1 je betar po manzelovi...ale na manzela sa nastastie nechyta, lebo obcas ked pocuvam svokru nechapem, ze moj manzel "prezil" detstvo 😁
@januska12323 ale no, veď ju nepoznáš, iba že je ako veľká voda - možno je to ten najlepší človek pod slnkom ...
Inak presne tie typy co si o sebe myslia aki su zábavni a ake majú dobré vtipy boli ti najotravnejsi a najhlucnejsi z celej skupiny, ktorych nikto nechcel nikam volať lebo im brali energiu 🤣
Išli sme tskto na dozvuky a triedna "vtipkarka" najprv nemala ísť, tak sme si všetci vydýchli ale nakoniec išla, ale zobrala nám všetkým aj ibaligin pre istotu 🤣
@biba_18 môže byť, mne by liezla na nervy 😁
chudak muz, ak bude mat doma dve salene zenske :D Pozri, vedela si, ze budes mat dieta so sucharom. A musi ti byt jasne, ze povaha a aj sklony k humoru, to je proste loteria, co po kom a v akom meradle zdedi. Mozno budes mat doma dvoch sucharov, aby vyrovnali tvoju veselost. Rovnovaha a tak, chapes ;) Prinajhorsom si tu veselu naladu ventiluj s kamoskami, rodinou, moznosti je viacero. Len aby horsie nebolo...
Fejkova tema 🙄
Zeny prosim vss co znamená salit sa pri dospelej žene? 😅 nevyryvam len si nie som istá co si pod tým predstaviť
Tu sa zase ukazuje, že 100 ludi a 100 chuti. Ja nepreferujem suchárov, ludi bez emocii, nevyhľadávam ich spoločnosť. Dokážem čítať ludi, tak viem, kedy mám byt ticho, čo je zase na ukor mojej spokojnosti, šťastia, lebo som komunikatívny typ a sedieť pri niekom a byt cely deň ticho, má ubíja. Mám taku kolegyňu a snažím sa o organizaciu pracovných aktivit mimo office, lebo byt pol dňa ticho pri nej, je pre mna ťažké, vyslovene mi to sposobuje zlu naladu, nervozitu, ale mám aj pochopenie pre ňu, že vidim, že proste chce byt ticho. Čo sa týka osobnosti, tá sa formuje roky, aj v dospelosti. Osobne si však myslim, že viac v zivote bude mat výhru s tvojou povahou, lebo bude odvaznejsia, priebojnejsia. Mám skusenosti, že takýto ľudia podajú aj vacsi pracovný vykon, lebo ich temperament väčšinou suvisi aj s tým, že sú kreatívni, neobsedia, organizuju, riešia, inovujú..
Som východniar. A neviem odkiaľ sa vzalo to že šaľeny vychodniar. Asi preto, že keď zakomplexovaný vychodniar príde do Bratislavy baví šaľeneho. Už som takých zažil na vlastnej koži. Zrazu musí v Bratislave v samoobsluhe hulákať po vychodniarsky aby ho počuli, ale doma je ticho ako muk. Suchár je tvoj pohľad. Väčšina ľudí do partnerstva nechce extrovertov ako si ty. To len sa na nich dobre pozerá a zabáva. Vo vzťahu máte mat zladenie v týchto veciach:
1. Ciele v živote
2. Spolupráca pri robení poriadku a údržby
3. Bývanie - v dome v meste v byte na dedine v tom musíte byt jednotní
4. Sex
5. Jednotnosť vo výchove
6. Rovnaký svetonázor, náboženstvo, kultúra. Alebo zjednotenie ak ste rozdielni.
Nikde tam nevidím suchárstvo a šaľenosť. Podpor dceru takú, aká bude a nesnaž sa ju prerobiť na seba. Bude tak šťastnejšia. Neviem prečo si extroverti myslia, že introverti sú nešťastní.
Nepíšem ti to v zlom aj keď to tak vyzerá lebo som to začal písať v prekvapení. Pozri sa na to z iného uhla. Ty si šťastná taká. Ona bude inak šťastná. V tom ju podpor.
Môj muž bol tiež suchár a ja ako ty,, no ja som ho svojou povahou,, pokazila,, a niekedy je sibnutejsi ako ja 🤣🤣 deti sú tiež bláznivé, myslím ze vidia nás dvoch tak to po chytili od nás
Keď ti vadí muž, stačí ak ho prenecháš inej. Aj dcéru. Mozes sa šaliť s plno ludmi, kde koho pozhánas.
Keď sa rozvediete tak podľa toho si vezmete dieťa. Ak bude vtipná a veselá -berieš si ju do starostlivosti ty a ak bude suchárka - necháš ju mužovi. Win win 😆

prečo si vo vzťahu s niekým,koho nazývaš suchár? Ako a čím ti imponuje?