Akú veľkú nožičku majú vaše 21 mesačné deti?
Ahojte. Nas drobec ma 21mesiacov. Chcela som mu objednat tenisky,tak som mu vcera vytiahla vlozku z goratexovych adidasov ktore nosi,to su 24-ky a vlozka ma od kraja po kraj 15,5 cm.Chcem mu objednat tenisky zasa adidas,pozerala som ze 26ky maju 16,4ch,co je o 9 mm viac.Nakolko tam potrebujem dat este ortopedicku vlozku,nema vyznam kupovat 25ky,tie su len o 5mm vacsie ako goratexy co mame doma a tam ma nozicku uplne nadoraz. Zda sa mi,ze ma nozicku strasne velku,ved26ky ani nie v dvoch rokoch....aku velku maju vase deticky nozicku?dakujem
syn 19m a topanky zimne c. 25...
dcera 4,5r a vcera som jej kupila cizmy c. 31 - c. 30 ju tlacili. 😕 ale platenky ma napr. 29 a este sa jej trosku vyzuvaju.
@mata128 tak je to jasne!🙂. tiez mame takého chlapa v rodine..a meria 197 cm 😉. maly vam tiez asi dost vyrastie 😅
@saska.t jee, ty mas doma ozajstnu Popolusku🙂. mam tetu, ktora ma uz cez 60 r, ale nozicka jej narastla len do vel. 35.. cely zivot nadava na obchody s obuvou 😀 . za sociku si kupovala detske modely🙂
co vam poviem.. mj syn ma 10 mesiacov nosi zimne 22, inak ma asi 21
@mata128 najlepsie vyskusat, bez ohladu na to aku velkost pisu ,,,vlani mal moj syn 2 roky a na jesen sme tiez sli z tenisiek adidasov 24 hned do 26ky zimnej adidy ,,,na jar ale teniska 26ka adida bola velka a siel naspat do 25ky ..nechapem sice ale ok, ale ide aj o strih aj o to ze zimna topanka ma byt kusok vacsia a aj ked vlozka je rovnako dlha, tak teniska je z tensieho materialu kustok a to moze spravit par mm navyse pre nozku
a v adidach vlozku vyberies a das ortovlozku, az taky velky rozdiel to nespravi ,,
Nas 21-mesacny nosi momentalne 22 a 23 v zavislosti od znacky topanok. Zimne ma 22 a este su mu dobre. Vysku ma 86cm. Ja mam nohu velku (na zenu) - 41 a mm zase malu (na muza) 42,5
Môj nosil v tom čase 22.
v 21 mesiacoch zacinal nosit velkost 26. a ano, je to z vacsich noh, teraz ma skoro 4 roky a velkost 30. ale aj jeho kamaratka, ktora je od neho o 10 dni starsia, ma velkost 29 (dievca!). a obaja okolo 110cm k tomu.
velkost 22 nosi moja 1.5-rocna dcera, oproti bratovi je s velkostou asi o pol roka pozadu, jupiii 😀
moja 20mesačná dcéra nosí teraz 24ky 🙂 , staršia 9ročná dcéra nosí už 37ky 😀
no nas v lete nosil 22-23 na 2r. Terz zimne ma 26, ale su vecsie.
@mata128 moj ma necelych 20 mesiacov a nozku cez 15 cm, nosi 25 alebo velke 24.
tak nasa ma 15 mesiacov a ma teraz 23 cizmicky a su na doraz. treba uz 24. a ma leto som jej kupila 26 adidasy, dufam ze jej male nebudu. a tipujem ze do zimy bude mat tak 27 nohu. ak nie vacsiu.
nasa bude mat v marci 2 ročky a nosí 22, ale na jar ma už kupené 23 😉
Teraz tie deti tusim ozaj "ziju na velkej nohe" 🙂 🙂. 🙂
No náš má 24 m a 25 nohu 🙂
@mata128 u nas to bolo podobne 🙂, uz ked sa narodil tak mal velke nohy, ruky a pindura 🙂 xixi, ale bol a aj dlhy. teraz ma 4roky, 110cm a nozicku 19cm, niektore topanocky 29, ine 30. A tiez mal ako 2,5 rocny c. 26, takze u nas po tatinkovi 🙂, no a maly ma zasa malu nozicku, ma 14 mes. a 20,5. je to individualne, ale mas pravdu, ze na prckoch to vizera smiesne 🙂)))....
@mata128 Luky ma 24mesiacov, takuto nozku ...a ani nepatri medzi extra velke deti. Vyskovo priemer, vahovo podpriemer... ma teraz 26ky a ak by tam mal mat ortopedicku vlozku, urcite by som tiez brala radsej kusok vecsie.
Ale ma napr sesternicu o kustik vyssiu, o dva roky starsiu a ma rovnaku nozku ako on-je to princezna🙂
moja dcerka ma 22 mes.a teraz presla do topanok vel.23.Zimne sme mali vel.22

@mata128 moje maju 2,5 r a cizmy vel. 25, sandalky este 24. ale 25 ma aj dvojrocny kamaratkin syn. to je velmi individualne, nerob si s tym starosti. a po dvoch rokoch uz nozka rastie pomalsie, tak je mozne, ze na tej velkosti nejaky cas zotrva🙂