Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Ahojte. Ak by ste mali niekto záujem, tak ja mám ešte na predaj nerozbalené CD z Nového času. CD sa volá Čas na rozprávkové Vianoce a sú tam dve rozprávky: O 12 mesiačikoch a Ako išlo vajce na vandrovku. V prípade záujmu cenu napíšem do IP.
@julienka3333 dobrt6den, nie uz nemam ziadne, všetky sú predané
Dobrý deň, nemáte niekto na predaj / výmenu CD Červená Čiapočka? Na výmenu mám Zvieratká a lúpežníci (má trošku poškodený obal), Popolvár a Ako išlo vajce na vandrovku (obe originál zabalené, nové), prípadne mám ešte nové nerozbalené CD z kauflandu.
Mam pre Vas vyborne spravy 😁 Od 5. novembra budu sa dat ziskat v Lidl predajniach opat 3 pekne cd audiorozpravky: Trojruza, Tri citrony a Koza odrata a jez 👍👌🎁🎄😍👧👦 My sa tesiiiiiime 👨👩👧👦
Hladam audiorozpravky z Lidla: 1.Skupina: cervena ciapocka, pernikova chalupka a kocur v cizmach alebo 2.Skupina: neboj sa, zvieratka a lupeznici, dlhy, siroky a bystrozraky. Kto ma na predaj, nech sa ozve.dakujem.
Mam na predaj nove zabalene AKO ISLO VAJCE NA VANDROVKU a O 12 mesiacikoch neposkodene
@vikipollard máte ešte cd ? Dlhy široky?
Dobry den nenaslo by sa este u niekoho na predaj stare rozpravky z lidla: cervena ciapicka, dlhy siroky bystrozraky, Nebojsa, kocur v cizmach, zvieratka a lupeznik.
Ahojte.Nema niekto na predaj tie nove CDcka, co su teraz v Lidli?
Mám všetky tri minuloročné na predaj, kúpila som ich pre kamarátku na nete, ale medzitým ich zohnala, predám ako som kúpila po 4 € - nechcem na tom zarobiť, mám mail od predávajúceho..
Ahojte, potrebovali by sme doplniť zbieročku o
1. Červenú Čiapočku,
2. Dlhý, široký, bystrozraký,
3. Perníková chalúpka.
Ak niekto má, píšte ;)
Ahojte ma niekto prosim na predaj / vymenu rozprávky z prvych rocnikov ? Mam navyse najnovsie + este par dalsich. Zoznam by som upresnila ak sa niekto najde na vymenu / predaj. Dakujem
Ahojte! Stále neúspešne zháňam CD Janko Hraško (chýbajú mi aj iné, ale prioritne by som chcela toto). Veľmi by som sa potešila, keby niekto ponúkal. Mám na výmenu/predaj Zlatovlásku a Popolvára, obe nehrané, len Zlatovláska omylom vybalená z fólie.

@katka1416 dobrý deň, nasla som váš starý inzerát, tie CD rozprávky z lidla. Už sú predané? Chyba mi totiž červená čiapočka. Som učiteľka a zháňam ju pre deti do škôlky.