Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
ja by som kúpila Soľ nad zlato a 3 prasiatka:!!!!!!!!!!!!!!!!! )Ďakujeeeem!!!!!!
@kvet1 a su to originaly prosim...? a cena? dakujem!!!!
Aj já by som kupila hociake,ale len original🙂 ked tak pište IP....dakujem
Baby mam navyse janka hraska a rada by som ho vymenila za niektoru predodku rozpravku-cervena ciapicka.pernikova chalupka .zvieratka a lupeznici.ma niekto na vymenu?dakujem
Kocky prosim vymeni mi niekto janka hraska za tri prasiatka.
prosim, kto má naviac sol nad zlato a tri prasiatka, cervenu ciapocku a pernikovu chalupku? kludne aj zálozné kópie v mp3. mal by som záujem. Na výmenu máme 4 ks: dlhy siroky a bystrozraky, nebojsa, zvieratka a janka hraska.
prosim info, dakujem.
ahojte, chcela by som všetkých poprosiť o radu, mám Janka Hraška, Tri prasiatka, Zvieratká a Lúpežníci, a Soľ nad zlato, rada sa o tieto audiorozprávky podelím no neviem ako ich napáliť ☹ alebo previesť do iného formátu 😒 , ak mi niekto vie pomôcť tak budem rada,
a keď má niekto nejaké iné audiorozprávky z edície lidla v mp3 a je ochotný sa o ne podeliť , pošlite na mail, budem rada 😉
ďakujem
@zuzinka89 email je orlovskaz@hotmail.com Ďakujem
@booozie prosím vás mohli by ste aj mne napáliť rozprávky?
ahojte, nakoniec sa mi to podarilo napáliť, mám Janka Hraška, Tri prasiatka, Zvieratká a Lúpežníci, a Soľ nad zlato, poslem link kde si to môžete stiahnuť, na výmenu za iné rozprávky, viac IP 😉
baby aj ja by som odkupila rozpravky ak mate na predaj tie z minulej akcie 🙂
@kvet1 este mate prosim na predaj tie rozpravocky??
Treba sem tam pozriet aj decke casopisy v stankoch. My sme tak minuly rok kupocali Macka Pusika a v kazdom bola cd slovenska rozpravka. Dokonca 4 mesiace po sebe boli az po 2cd v jednom cisle. A cena bola 4,50€ za casopis s 2cd rozpravkami.
Dobrý máte niekto na predaj rozprávky z lidla?? Original ale môžu byť aj napálene 😉
Ahojte. Pocula som jednu rozpravku u kamaratky a bola suprova. Bol to Janko Hrasko a tie pesnicky nemali chybu 🙂 Som mimo SR a nemam sa k nim ako inak dostat.
@lenulik03 @makoka Ahoj. mohla by som aj ja poprosit o poslanie mp3 rozpravok. Budeme vam s detmi veeelmi vdacny. Krasny dnik prajeme alenkaze@gmail.com
baby tie ktore mate tie starsie rozpravky z lidla z minuleho roku, nemate to na mp3 ze by ste mi poslali napalene? ja si zaplatim 🙂
Ahojte, máme navyše dlhý široký a bystrozraký a janka hraška. Obe sú nové nerozbalene.
Prosím, nemá niekto na predaj Tri prasiatka?
Tiez mame navyse Tri prasiatka, rada by som ich vymenila za starsie rozprávky (okrem Kocura v cizmach), pripadne za kvalitne mp3ky. Prosim pisat do IP, dakujem.
ahojte, mam zvieratka, nevymeni niekto za rozpravky starsieho data? dakujem
@tin007 kupim od teba tri prasiatka ak chces... pripadne mame vela tesco tucniakov ak zbierate.. zabalenych v sacku
@emily_666 ahoj. Mas nejake na predaj?

@booozie Dobry den, mozem poprosit, cez aky program sa Vam ich podarilo napalit, lebo mne to neide koli licencnym podmienkam. Dakujem