icon

Audiorozprávky z Lidla

merlinka29
28. máj 2014

Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂

majakuca
27. máj 2015

@booozie Dobry den, mozem poprosit, cez aky program sa Vam ich podarilo napalit, lebo mne to neide koli licencnym podmienkam. Dakujem

katarina111
27. máj 2015

ja by som kúpila Soľ nad zlato a 3 prasiatka:!!!!!!!!!!!!!!!!! )Ďakujeeeem!!!!!!

kvet1
27. máj 2015

@fuzinko predam ak chceš

katarina111
27. máj 2015

@kvet1 a su to originaly prosim...? a cena? dakujem!!!!

ninda25
27. máj 2015

Aj já by som kupila hociake,ale len original🙂 ked tak pište IP....dakujem

stanulka27
27. máj 2015

Baby mam navyse janka hraska a rada by som ho vymenila za niektoru predodku rozpravku-cervena ciapicka.pernikova chalupka .zvieratka a lupeznici.ma niekto na vymenu?dakujem

nextik
28. máj 2015

Kocky prosim vymeni mi niekto janka hraska za tri prasiatka.

dstranai
31. máj 2015

prosim, kto má naviac sol nad zlato a tri prasiatka, cervenu ciapocku a pernikovu chalupku? kludne aj zálozné kópie v mp3. mal by som záujem. Na výmenu máme 4 ks: dlhy siroky a bystrozraky, nebojsa, zvieratka a janka hraska.
prosim info, dakujem.

zuzinka89
31. máj 2015

ahojte, chcela by som všetkých poprosiť o radu, mám Janka Hraška, Tri prasiatka, Zvieratká a Lúpežníci, a Soľ nad zlato, rada sa o tieto audiorozprávky podelím no neviem ako ich napáliť ☹ alebo previesť do iného formátu 😒 , ak mi niekto vie pomôcť tak budem rada,
a keď má niekto nejaké iné audiorozprávky z edície lidla v mp3 a je ochotný sa o ne podeliť , pošlite na mail, budem rada 😉
ďakujem

zuzinka89
31. máj 2015

@zuzinka89 email je orlovskaz@hotmail.com Ďakujem

mirkamurko
31. máj 2015

@booozie prosím vás mohli by ste aj mne napáliť rozprávky?

zuzinka89
1. jún 2015

ahojte, nakoniec sa mi to podarilo napáliť, mám Janka Hraška, Tri prasiatka, Zvieratká a Lúpežníci, a Soľ nad zlato, poslem link kde si to môžete stiahnuť, na výmenu za iné rozprávky, viac IP 😉

dejna86
1. jún 2015

baby aj ja by som odkupila rozpravky ak mate na predaj tie z minulej akcie 🙂

kvetiiiinka
1. jún 2015

@kvet1 este mate prosim na predaj tie rozpravocky??

nikina17
1. jún 2015

Treba sem tam pozriet aj decke casopisy v stankoch. My sme tak minuly rok kupocali Macka Pusika a v kazdom bola cd slovenska rozpravka. Dokonca 4 mesiace po sebe boli az po 2cd v jednom cisle. A cena bola 4,50€ za casopis s 2cd rozpravkami.

kvetiiiinka
1. jún 2015

Dobrý máte niekto na predaj rozprávky z lidla?? Original ale môžu byť aj napálene 😉

ashley
3. jún 2015

Ahojte. Pocula som jednu rozpravku u kamaratky a bola suprova. Bol to Janko Hrasko a tie pesnicky nemali chybu 🙂 Som mimo SR a nemam sa k nim ako inak dostat.

@lenulik03 @makoka Ahoj. mohla by som aj ja poprosit o poslanie mp3 rozpravok. Budeme vam s detmi veeelmi vdacny. Krasny dnik prajeme alenkaze@gmail.com

dejna86
3. jún 2015

baby tie ktore mate tie starsie rozpravky z lidla z minuleho roku, nemate to na mp3 ze by ste mi poslali napalene? ja si zaplatim 🙂

aduska36
3. jún 2015

Ahojte, máme navyše dlhý široký a bystrozraký a janka hraška. Obe sú nové nerozbalene.

emily_666
3. jún 2015

@aduska36 ahoj, prosím ťa, dlhý široky a bystrozraký by som chcela - píšem IP

renataba
3. jún 2015

Prosím, nemá niekto na predaj Tri prasiatka?

emily_666
3. jún 2015

@renataba ja, mne sa podarilo dvakrát kupiť 🙂

tin007
3. jún 2015

Tiez mame navyse Tri prasiatka, rada by som ich vymenila za starsie rozprávky (okrem Kocura v cizmach), pripadne za kvalitne mp3ky. Prosim pisat do IP, dakujem.

ninda25
3. jún 2015

@tin007 ahoj a nepredas tie tri prasiatka?mala by som zaujem,poslem ihned peniazky

dejna86
3. jún 2015

@aduska36 ja by som chcela dlhy siroky bystrozrakyyyy

dejna86
3. jún 2015

@dstranai ahoj ak mas na predaj dlhy siroky a bystrozraky, nebojsa, zvieratka mohla by som kupit

dejna86
3. jún 2015

@oskarik ahoj toho nebojsu nemas na predaj?🙂

ivushka19
3. jún 2015

ahojte, mam zvieratka, nevymeni niekto za rozpravky starsieho data? dakujem

sandrittka
3. jún 2015

@tin007 kupim od teba tri prasiatka ak chces... pripadne mame vela tesco tucniakov ak zbierate.. zabalenych v sacku

sandrittka
3. jún 2015

@emily_666 ahoj. Mas nejake na predaj?