icon

Čo kúpiť na podporu imunity pre dieťa?

moonlightka
12. okt 2011

Ahojte už mesiac sa liečime z prechladnutia. Neviete mi poradit nejaky pripravok , ktory je ucinny a oplati sa kupit. Poznam len Cebion. Dakujem za rady.

Strana
z3
usiko
1. dec 2012

suhlasim s babami,ktore radia ziadny vitamin, tie su pomerne zbytocne ak sa dieta stravuje podla vzoru ze 'ved aj my sme toto jedli a tu sme"......takze zdrava strava, to znamena vela ovocia,zeleniny, pokialmoze tak semienka rozmixovane vsetkeho druhu, mak,orechy a len zdrave veci,ak sladkosti tak ovsene susienky, a celozrnne keksy, susene ovocie a podobne....potom uz len vitamin D , ktory na rozdiel od vitaminu C ma dokazane pozitivne ucinky na boj s chrobami, ...vitamin C je velmi popularny, ale ziadne studie nikdy este nepreukazali, ze pomaha proti chorobam...kdezto u vitaminu D tie studie su.....
Ak dieta papa nezdravo, to znamena ze tlaci sladkosti, papa veci ako napriklad biele pecivo, co by dieta vonbec, teda ani dospely by nelmal, ak papa biele cestoviny, vela cukru a tuku, ako ostatane vacsina deti, tak je zbytocne riesit imunitu tabletky lebo ziadne tabletky ani vitaminy umele neprebiju dennu stravu a svinstvo v nej.....

marusa
3. jan 2013

imunoglukan+preventan junior.to je naša medicinka.a od imunologičky od oktobra aj ribomunyl.

pingu1
3. jan 2013

dieta ma nevyzretu imunitu do 6. rokov...

bajboj
3. jan 2013

Ja tiez nedavam nic, zatial sme boli iba so soplikmi, ale snazim sa davat malemu zeleninu, ovocie a sem tam ked mame kozie mlieko resp robim mu z neho kasicky.Manzel bol uz dva krat chory no maly to nedostal..snad to na imunitu zaberie.

jesi25
3. jan 2013

my davame imunoglukan treba,uzivat minimalne 3 mesiace

mia18112
18. jan 2013

My sme brali dlhodobo proboiotika, konkretne Bio Gaiu, potom sme prešli na Imunoglukán - už ho berieme 5. mesiac !!!!! A ziaden výsledok!!!! Od septembra v jednom kuse soplime a kasleme a mali sme 4 x antibiotika!!!! Tak som sa nastvala a objednala som maleho na imunologicke vyšetrenie. Lebo v lekárni nechávame kopec penazi a výsledok ziaden. Samozrejme najviac ma trápi nezlepšený zdravotný stav.....

maminaa29
18. jan 2013

Jedinečné, čo nedostanete v lekárni je produkt Flavon Kids, je to výživový doplnok, má lekvárovú konzistenciu, obsahuje 35-40 kg ovocia ako su: višne, ríbezle, cvikla, černica, čučoriedka a rakytník rešetliakový, to všetko v surovom stave,len voda je odstránená z nich, my odkedy užívame neboli sme chorí, mne dokonca alergiu na peľ likvidovala, úplne. Je to niečo neskutočne! 🙂 Začala som to brať keď som kojila, teraz to už detičky sami papajú 🙂 http://www.flavonmax.sk/sk/flavonkids/zlozenie

kaciatko31katarina
25. apr 2014

dobry den moj syn bude mat 5rokov a stele ma oslabenu imunitu chodim snim aj imunologovy a nic mu nezabera.aj imunoglukan aj pikovit probiotika vytamin ce nic mu nezabera.taraz bere probiotika.stele ma sople hnisave kasel.ked sa stoho dostane zas to chyti skolke a zas je tam kde aj bol.chcela by som poradit ci je dobra solna jaskyna.dakujem za radu 🙂)))

tamaram283
29. jún 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

my mame vyborne skusenosti na posilneniei imunity s probiotikami Actibax...pre male deticky vo forme kvapiek.. pre vacsie ako taabletky s coko prichutou. vdaka nim sme sa vyhli vsetkym nastrahom a chorobam v skolke 🙂 odporucam skusit 🙂

betka999
30. jún 2014

probiotika actibax pouzivame aj my.. som s nimi naozaj spokojna.. hlavne teraz ked ide leto.. nemusia byt v chladnicke takze ich mam so sebou vsade ci uz dovolenka.. vylety 🙂

amandas
6. júl 2014

probiotika Actibax.. skusila som rozne pripravky.. rozne lieky, probiotika.. ale jedine co nam zabrali boli prave Actibax.. mala nastupila do skolky..prvy rok sme boli viac doma a chory ako v skolke..potom mi lekarka odporucila prave Actibax na posielnenie imunity..a druhy rok mala nebola ani raz chora. dokonca aj chripkovu sezonu sme prezili v zdravi 🙂

julia283
13. júl 2014
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

ja mam vyborne skusenosti na podporu imunity probiotika actibax.. odporucila mi ich detska lekarka... ficia na tom obidve moje deti.. mensia ma kvapky. a starsi klasicke tabletky s prichutou cokolady 🙂 tize sme byvaly casto chory.. hlavne pri nastupe do skolky.. ale teraz uz ani nevieme co to je kaslik 🙂 vyborne hlavne v tomto obdobi. nemusia byt ani v chladnicke a mozes ich mat kdekolvek pri sebe 🙂

lauricita7
31. júl 2014

vidim ze probiotika Actibax su v kurzu a teda necudujm sa 🙂 my doma tiez na na nich ficime cela rodina a neviem si vynachvalit. hlavne teraz v lete.. ked chodime po vyletoch a probiotika mam stale po ruke 🙂

evittam
31. júl 2014

A čo takto konečne podporiť imunitu dieťaťa aj seba vitamínmi z ovocia a zeleniny a nie kupovať všelijaké umelé sprostosti, ktoré odporučí pediater len aby zarobil a dostal províziu od farmaceutického koncernu....

ivetoy
31. júl 2014

Ucit dieta od utla na zeleninu a ovocie---ja som to asi prehnala ,lebo moja 2 rocna dcerka si kludne hocikedy olupe cibulu a je ju ako jablko----a to som 1 krat videla aj natocila na dovolenke,lebo to mi asi len malokto uveri----a ostalo jej to, stale ked cistim zeleninu do polievky tak ona si pochutnava na cibuli... 😀

maca283
25. nov 2014

Pozrite si www.just.sk

kokorunecka
25. nov 2014

Echinacea.

domasza
16. nov 2015

Porozmýšľaj nad flavon kids. Je to produkt z ovocia a zeleniny bez konzervacnych látok. Vrelo odporúčam. Ak máš záujem, daj vedieť.

eminka13
15. dec 2015

Prosím Vás baby, ktoré ste užívali Actibax kde ho kupujete? Je vôbec dostupný alebo je niečo čo ho nahradilo? Dakujem

sopkova
15. dec 2015

echinacea od hanusu, používam aj ja, ale liehovinu a čaj...je super

timea7
18. dec 2015

gumáky, pršiplášť, aby bolo vonku za každého počasia aspoň dve hodiny denne, pestrú stravu, bicykel, kolobežku, lyže, korčule, loptu, aby poznalo pobyt mimo domov aj inak ako z kočíka a autosedačky, kurz plávania, aby sa otužovalo......

Strana
z3