Do ktorých jasiel dať dieťa v Bratislave?
Ahojte, kočky, mám polročného prcka a začiatkom budúceho roka by som ho chcela dať do jasiel, preto by som sa chcela spýtať, či nepoznáte dobré jasličky v Bratislave - ideálne v Dúbravke, Karlovke, Petržalke, Starom Meste, ale ak poznáte aj inde, skrátka dobré jasličky v Bratislave. Zároveň plánujem pre začiatok tam malého dávať len tak na pol dňa, takže aj ohľadne tohto privítam Vaše skúsenosti, rady, odporúčania, skrátka čokoľvek k tejto téme. Uvítam tiež Vaše skúsenosti s tým, či je problém vôbec dieťatko do jasiel umiestniť, alebo je dostatok miest. Vopred vďaka 🙂
DC Dostojevskeho pre deti od 2 rokov.
Vrabcek Kramare-nedavajte tam deti! Ak ccee viac info,napiste. Neexistujuca hygiena,beru soplave deticky a odsavaju ich tam,strava:parkova polievka aj pre 13mesacne dietatko!! Velmi zle!
@bambino2011 Ahoj, prosim Ta, kolko deticiek maju v kolektive? Robia to doma alebo maju nejake priestory? Byvaju Tvoje deticky casto chore? My mame teraz uzasne jaslicky, len sme sa prestahovali, takze to mame dost daleko. Pred tym ako zmenime sa ale chcem uistit, ze najdeme nieco na rovnakej urovni ako teraz = t.j. mily rodinny laskyplny pristup, dobra strava, pekne prostredie, ... Dakujem 🙂
@romy_p a kde ti chodilo dieťa doteraz?
Milé mamičky ak hľadáte opatrovateľku k vašmú dieťatku vrelé odporúčam pani Adiku z Ružínova.Mala som tam dcéru 3 roky a starostlivosť je na jednotku.Ma kolektív malých detičiek do 3 rokov.Škoda ,že už mala musí isť do škôlky, ak by ju nezobrali tak ju určite ďalší rok nechám u nej.Skúsenosti a referencie si overte osobne ,alebo na stránke
Ahojte maminy, pridavajte urcite viac tipov na jaslicky!! 🙂
Mna by zaujmali hlavne take, kde sa naozaj pani ucitelky venuju malym detickam, a nie je to tam ze 2 ucitelky a 20 drobcov...
@gab_riella Ja toto tiež riešim aktuálne, že kam dáme synčeka. No popravde prechádzam všetky diskusie asi ktoré existujú 😉 dosť maminy odporúčajú detske kralovstvo na diskusiach, pozri napr tuto mamicka. sk/forum.html?f=60&m=150047 tak asi su tam spokojné
Mozem odporucit jasle na Cajkovskeho v Starom meste su super☺
@ydu mozem vedieť do akých druhých jaslí ste ho dali? Dakujem
moja skúsenosť so štátnymi jasličkami na Palkovičovej bola taká, že muž prišiel na zápis hneď v prvý možný deň asi ôsmy v poradí a riaditeľka mu ukázala asi 3 A4ky mien detí v poradovníku.... Pri synovi sme štátne jasle už ani neskúšali, chodí do športovej škôlky Malí šampióni v Ružinove a sme spokojní.
Odporucam detske centrum Drobizg. Uzasny pristup k detom, nadherny uzavrety dvor s detskym ihriskom pre deti a skutocny zaujem o kazde dieta.
Dobry den, hladam dobre jasle pre rocneho syna v casti Ruzinov, Stare mesto. Viete mi prosim poradit, dat referencie? Dakujem!
@bodkolienka81 ahoj , super jaslicky su v ruzinove na babuskovej .. velky dvor super pristup ,kamaratkin syn tam chodil a uz aj moj .. ak chces viac info tak do ip 🙂
@bodkolienka81 pozrite Drobizg, je to pri Istropolise.. osobný záujem o deti. Skoro nič z chorôb. Syn tam chodí , zatiaľ spokojnosť.
@katkas114 dakujem, BK sme pozerali, ale maju otvorene do 17:00 a to nestiham z centra z prace
@sasa1983 Drobizg vyzera super, ale take male deti neberu..
Maminky viete odporucit jaslicky v Petrzalke? Dakujem pekne
My chodime do štátnych jasli v starom meste na cajkovskeho,da sa som spokojna,krasne prostredie,velky areal,maju aj web stránku
Ahojte zienky,chcela by som sa podelit o svoju skusenost s jaslickami Cililing v Ruzinove(Mlynske luhy- co velmi ocenujem nakolko po obchvate je to naozaj otazka par minut).Strasne som sa bala dat maleho do jasli ale nedalo sa inak,musela som ist do prace. Nasla som teda tieto jasle a sli sme sa s manzelom pozriet. Velmi sa mi pacilo,ako som videla deti,ktore totalne miluju pani ucitelky. Chodili za nimi, dali pusu alebo si vypytali pusu od nich. Takisto ma oslovil aj velky dvor s vlastnym ihriskom a celkovo vzhlad domaceho prostredia,kedze je to v rodinnom dome. Je tam maly kolektiv deti,takze pani ucitelky sa stihaju venovat kazdemu osobitne. Kazdopadne,maly mi od januara nastupil do jasli a ja som s obavami sledovala ako sa to bude vyvyjat,kedze doma bol dost narocne dieta(uspavanie trvalo 3 hodiny,vymyslal s jedlom, reval uplne za vsetko a bil ma ked som nieco zakazala). Zeny.. po necelom mesiaci chodenia do jasli mi zaspi do 10 min,spi krasne 2,5-3 hodiny aj cez vikend(nie ako predtym 20 min a hotovo). Chce sa hrat s inymi detmi,co som nepoznala. Krasne spapa vsetko v jaslickach a aj doma. Naozaj neverim ze toto jedna zena dokazala urobit s mojim dietatom za par dni. A on ju zboznuje. Za mna naozaj vrelo odporucam tieto jasle. Som viac ako nadsena a moj Adam napreduje milovymi krokmi. 😍😍😍 po dnoch totalneho strachu uz mam len dni radosti,ked rano nadherne vyspinkany sa necha v klude obliect,napapa sa a ideme do jasliciek a pocas dna mi len chodia fotky mojho povodne velmi zloziteho dietata ako sa hra a usmieva😍
@stolwerkas rozhodne jaslicky cililing.. pisala som prispevok dnes o nich,precitaj si😊

Jaslicky Cajkovskeho , top 🙂