icon

Dovolenka 2014 s ročným dieťaťom

manchester1987
19. jan 2014

s manzelom sme sa rozhodli ze cez leto pojdeme na dovolenku a kedze mame male rocne dieta neviem kam si vybrat. najblizsie je pre nas spanielsko ale pre mna je to nudna destinacia som tam bola uz niekolko krat ale zase pre malu bude let lepsi lebo to je kratky let chcela som ist na kanare tam sme uz raz boli ale let trva dlhsie asi 5 hodin....ako zabavate deti v lietadle ked neobsedia? kam by ste doporucili ist ?

luba28
19. jan 2014

@manchester1987 my sme pred rokom ked mal maly rok boli v Bulharsku a super bolo,....piesok,mala voda pri brehu,...strava bola ako u nas,....spokojna som bola,...a to sme boli autom a maly este nechodil,iba stvornozkoval,.....

manchester1987
autor
19. jan 2014

@luba28 mna moc bulharsko nelaka asi ze je to ako doma plno slovakov ja by som asi najviac chcela ist na kanarske mne sa tam pacilo lenze to sme este nemali baby a len sme lezali na plazi a tak teraz by to chcelo nejaky vodny park alebo niekde kde sa nebude nudit. este neviem ako v lietadle ked bola mala celu cestu prespala ale teraz neviem co budeme robit

luba28
19. jan 2014

@manchester1987 tak potom hladaj nieco,kde maju animatorov a detsky kutik,....kamoska bola s detmi davnejsie na Rhodose a tam boli take vselijake detske atrakcie a aj sluzby na postrazenie deti a to mala syna 3 rocneho a dcera mala 1,5 roka,..aj let v pohode zvladli,...

tenerifka
19. jan 2014

@manchester1987 Spanielska pevnina aj Kanare su stovky roznych turistickych centier a mesteciek, ze je velmi odvazne povedat ze "Spanielsko je nudne". Ja zijem na Kanaroch 15 rokov a casto cestujem aj do kontinentalneho Spanielska a mozem ti povedat, ze aj tam aj tam mozes najst pohodove tiche miesta a aj centra plne zabavy, vodnych parkov, diskotek, ze ti z toho praskne hlava. Do kontinentalneho Spanielska+Balearske ostrovy je to cca 2-2,5 hod.letu, na Kanare 4,5 hod. Dnes uz mas tolko moznosti, ako zabavit dieta v lietadle aj na 15-hodinovych letoch(obrazkove knihy, tablet s rozpravkami), ze tie 4,5 hod.su malina......Tolko rodin s rovnako starymi, aj s mensimi aj s vacsimi detickami kazdy den lieta po svete, ten let je podla mna to najmenej.....

sandrika1986
2. feb 2014

Ja som bola s prvou dcérkou keď mala 13 mesiacov na dovolenke v Egypte, tiež som mala obavy aké to s ňou bude v lietadle a na mieste pobytu , ale nakoniec všetko bolo fajn. Let trval 3:40, zvládla ho bez problémov tam aj späť. Dovolenku sme si užili obe 🙂 Potom som tam s ňou ešte išla keď mala necelé 2 roky.

rodinnevikendy2
7. feb 2014

Podte s nami emoticon

Organizujeme rozne rozpravkove pobyty pre rodiny s detmi pocas celého roka.
Najblizsie pocas jarnych prazdnin SASOVINKY SNEHOVINKY s babyplavanim
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

a Velka noc VELKONOCNE JARNE CAROVANIE
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

lucia006
12. feb 2014

Ahoj ,aj my ideme tento rok do zahranicia taktiez lietadlom bojim sa cesty maly ma teraz 15mes,ale je nekutocne neposedny a nezbedny takze snim to je tazke ,ale musime ist ,najprv ideme na Maltu k sestre tam sa vam nepaci?a ptom do spanielska za ockom,ale tam nechcete ako ste pisala,ja zboznunem spanielsko,a maltu uvidime po prvy raz, 😉 ale na fotkach je krasnaa je to blizsie ako spanielsko aspon od nas so slovenska 😉 ale letime s budapesti

bmimuska
12. feb 2014

My sme boli v chorvatsku. Isli sme na vecer autom a prisli sme tam rano, maly celu noc prespinkal. Chceli sme ust do hotela, ale ta predstava, ze budeme len v jexnej izbe ma ubijala. Tak sme zvolili ubytovanie v sukromi, toboka asi ta najlepsiA volba.

altaya
12. feb 2014

Ahoj, ja som citala ze let sa takym malym detom neodporuca, lebo este nemaju dobre vyvinutu eustachovu trubicu a neskor mozu mat problemy so sluchom. Dokonca jeden taky pripad poznam v okoli. Neviem ale ako to presne je... Neviem no neletela by som urcite...nasa mala tiez bude mat v leke rok a planujeme ist k moru ale len tuto "za humna" do Chorvatska. Este mozno tak Bulharsko ale to je predsa len dalej a kolegyna co chodi s rodinou tak ze stale tam hnackuju. Ale chodia furt lebo je super🙂

altaya
12. feb 2014

http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/... tu je link len pre informaciu- kto by si chcel precitat...

alenockap
12. feb 2014

ked mal malý 9 mesiacov sme leteli na Floridu a let zvládol super.. letušky okolo neho pobehovali,on sa vyškieral, kukal však nové prostredie pre neho, zobrala som mu nové hračky, ale on aj tak vačšinu letu prespal... a ked nemal ešte dva, tak sme šli autom do BG, cesta tiež na jednotku,vkuse čumel von oknom čo sa deje, vlani tiež BG to mal 3, my máme doma cestovateľa čo mu stačí otvoriť dvere na aute a odviesť hocikde 😀 ak chcete ísť lietadlom tak mu kúpte novú hračku,najlepšie čo ho zaujme čo chce, alebo som videla že dobre zaberal detský ako tablet alebo telefon, však vkuse sa s tým nebude hrať, len čo vydrží let..a možno prekvapí a bude spať ako náš... a let mu nijako neuškodil, však aj malé babátká lietajú, odporúča sa dať pri vzlietaní a pristávaní cumeľ alebo fľašu..alebo aby dačo žulo...

lucik194
12. feb 2014

@manchester1987 no docela som sa pobavila..... nechcem ti nic hovorit ..... ale male jedno rocne babo nepotrebuje vodny svet .... vacsinu atrakcii neoceni a ani na vacsinu atrakcii nebude moct ist (kvoli vyske - mnohe atrakcie vo vodnych svetoch v zahranici od 1m vysky), plus naco ist s nou do vodneho sveta? jej bude stacit pekna plaz, hlavne nezabudni na kybel s lopatkou (povinna vybava pre 1 rocne dieta) a more ktore pozvolna bude klesat.... ziadne velke vlny ..... co teda kanare moc nehrozia..... hlavne vela zavisi ci uz bude chodit alebo nie 🙂
a je jedno ci budete letiet 2 /3/ ci 4 hodiny...... vlastna skusenost, vela nalietaneho

bubinkaa
12. feb 2014

My sme boli teraz v novembri na Kanaroch (Fuerteventura) so syncekom, vtedy mal rok aj pat mesiacov... Let v pohode, cestou tam aj naspat pospal po dve hodky. Samozrejme, ze sme mali na palube kopec hraciek, papiere a ceruzky.. Aj ked bol sem-tam nervozny, ale dalo sa 🙂 A Kanare su uzasne, takze ja vrelo odporucam 🙂

lara69
12. feb 2014

my sme boli na Tenerife. Let sme si vybavili v noci tak problem nebol. Pokial bol hore tak sme sa pozerali z okna, stahovali roletku, jedli a pili a v sedadle boli zabudovane radia, dali sme sluchatka a mali sme klud prehadzoval stanice, tukal a este aj telka bola a uz sme aj pristavali. Celu cestu do hotela prespal a zobudil sa az ked sme boli ubytovani. Mestecko uzasne, klud, cierny piesok, prijemne teplo, ocean fantasticky (boli sme od 17.9.-29.9.) Chodili sme s nim aj na vecerne prechadzky po meste, boli sme aj v Loro parku. A kam tento rok na dovolenku? Manzel ma jednoznacnu destinaciu s hotelom 😀 a mne sa tazko presadzuje nieco ine 😉
Hlavne je ze tam nie je tak teplo a velmi prijemny vanok.

jaruska6
27. júl 2014

@lucia006 Ahoj prosím ťa poradíš mi ako je to na Malte s pitnou vodou?Niekde som čítala že celý ostrov je bez pitnej vody, nie je problém s črevnými problémami?Ďakujem.