Dvojmesačné dievčatko nepriberá
🙂Ahojte mamičky 2 mesačne bábätko nepreberá používame sunar no ale nic moc doktor povedal že nepreberá ale nerobí z tým nic..... už začala aj hnackovat bojíme sa žijem v UK tu je to asi normál ale ja mám obavy prosím ak máte skúsenosti píšte dakujem
U tak maleho dietata to normalne nie je. Nepises, ako dlho nepribera, ani kolko toho papa.
bombardujte doktora alebo mu nepasuje sunar ked nepribera skus ine mlieko nie neprebera
V UK ma to bohužiaľ neprekvapuje,tam nič neriešia ani počas tehotenstva.😔
@akex123 aku mala porodnu hmotnost a aku ma teraz? nemozes kojit? to by bolo asi naj..je mozne ze sunar jej nerobi dobre aj skrz tie hnacky. V klude moze mat aj intoleranciu laktozy alebo alergiu na mliecnu bielkovinu. Alebo nejaku infekcnu hnacku atd..jednoducho nepriberanie 2m babatka treba vysetrit.
V uk moze bombardovat koho chce... ak mate akukolvek intoleranciu (ci bkm, ci laktozu), tak toto pojde https://www.smababy.co.uk/formula-milk/wysoy-in...
@1988majka ono kojenemu skodi laktoza samozrejme rovnako, ta je aj v materskom mlieku... nas prevrestal cele mesiace, 8 mesacny sa sam odstavil a az odvtedy bolo dobre.
@anjelicek26 ano ja viem. mozno to vyznelo inak v mojom komentari. No to treba bud zistit vylucovacou metodou alebo vysetreniami. V kazdom pripade ak by to bola intolerancia tak bud bezlaktozove UM alebo laktaza pei kojeni...
@1988majka v uk na taketo vysetrenie cakas kludne pol roka, zili sme tam tri roky dalo by sa rozpravat 🙈
@lindusss2016 no mala sa narodila váha 3,78 no a teraz vlastne po 2 mesiacoch 4,64 lekár povedal že to je malo no a začala hnackovat 18decembra.2017 bili zme znova u lekára a musíme čakať na výsledky zo stolice či nemá náhodou infekciu,.... ja fakt neviem tu v UK je to ako spomalený film😠
@akex123
Kriste pane, take male babo ma 11 dni hnacku a nijak to neriesia? Nas po 3 dnoch hospitalizovali, ved jej hrozi dehydratacia... davas aspon vodu?
@lindusss2016 nie oni to tu neriešia jednoducho pokim má mokrú plienku všetko v pohode a hotovo viac sa z vami nebavia dávam jej cajik
@akex123
Ja viem, zila som v uk, ze neriesia dospelych, som vedela, ale ani babatka, to je otras
@lindusss2016 tu neriešia vôbec nic len vyrážky... sú tu aj dobrý lekári no ale ťažko ich nájsť ja mám aj syna ktorý má 3 roky a chodí po špičkách a chcú mu dať sadry na nožičky na 6tyzdnou ale manžel nesúhlasí lebo on nevidrzi zo sodrami existovať ale vyskúšam vymeniť sunar pri malej a uvidíme že? Asi sa zbláznim z tých lekárov som na nervy lebo tu v UK si sám lekár pre seba🤒sama sa tu liecis
@akex123 co sa tyka syna ,chod s nim na SK na Vojtovku,naucia ta cviky a mozes s nim aj v UK potom Cvicit.....ma hypertonus na nohach, ked chodi po spickach, treba cvicit, aj ked bohuzial v tomto veku uz to tazko rozcvicis, ale skusat treba.... davaju sa na noc aj dlahy ..aby sa slacha natahovala....
a vyter malej - uvidis, kazdopadne jej daj nejake probiotika, neviem, ako v UK ale tu su dobre take NECADEX sa to vola, vygoogli si ucinnu latku, ci take nieco nekupis aj v UK

Preco davate sunar? Nemozete kojit? Hnackuje od kedy ste zacali so sunarom? Ci aj predtym? Nemoze to z toho? No v kazdom pripade ak by ste boli na sk tak vas poslu na gastro to moze byt vela dovodov