icon

Dvojmesačné dievčatko nepriberá

akex123
29. dec 2017

🙂Ahojte mamičky 2 mesačne bábätko nepreberá používame sunar no ale nic moc doktor povedal že nepreberá ale nerobí z tým nic..... už začala aj hnackovat bojíme sa žijem v UK tu je to asi normál ale ja mám obavy prosím ak máte skúsenosti píšte dakujem

bibistec
29. dec 2017

Preco davate sunar? Nemozete kojit? Hnackuje od kedy ste zacali so sunarom? Ci aj predtym? Nemoze to z toho? No v kazdom pripade ak by ste boli na sk tak vas poslu na gastro to moze byt vela dovodov

lindusss2016
29. dec 2017

U tak maleho dietata to normalne nie je. Nepises, ako dlho nepribera, ani kolko toho papa.

bimbambim
29. dec 2017

bombardujte doktora alebo mu nepasuje sunar ked nepribera skus ine mlieko nie neprebera

annamari4
29. dec 2017

V UK ma to bohužiaľ neprekvapuje,tam nič neriešia ani počas tehotenstva.😔

1988majka
29. dec 2017

@akex123 aku mala porodnu hmotnost a aku ma teraz? nemozes kojit? to by bolo asi naj..je mozne ze sunar jej nerobi dobre aj skrz tie hnacky. V klude moze mat aj intoleranciu laktozy alebo alergiu na mliecnu bielkovinu. Alebo nejaku infekcnu hnacku atd..jednoducho nepriberanie 2m babatka treba vysetrit.

anjelicek26
29. dec 2017

V uk moze bombardovat koho chce... ak mate akukolvek intoleranciu (ci bkm, ci laktozu), tak toto pojde https://www.smababy.co.uk/formula-milk/wysoy-in...

anjelicek26
29. dec 2017

@1988majka ono kojenemu skodi laktoza samozrejme rovnako, ta je aj v materskom mlieku... nas prevrestal cele mesiace, 8 mesacny sa sam odstavil a az odvtedy bolo dobre.

1988majka
29. dec 2017

@anjelicek26 ano ja viem. mozno to vyznelo inak v mojom komentari. No to treba bud zistit vylucovacou metodou alebo vysetreniami. V kazdom pripade ak by to bola intolerancia tak bud bezlaktozove UM alebo laktaza pei kojeni...

anjelicek26
29. dec 2017

@1988majka v uk na taketo vysetrenie cakas kludne pol roka, zili sme tam tri roky dalo by sa rozpravat 🙈

akex123
autor
29. dec 2017

@lindusss2016 no mala sa narodila váha 3,78 no a teraz vlastne po 2 mesiacoch 4,64 lekár povedal že to je malo no a začala hnackovat 18decembra.2017 bili zme znova u lekára a musíme čakať na výsledky zo stolice či nemá náhodou infekciu,.... ja fakt neviem tu v UK je to ako spomalený film😠

lindusss2016
29. dec 2017

@akex123
Kriste pane, take male babo ma 11 dni hnacku a nijak to neriesia? Nas po 3 dnoch hospitalizovali, ved jej hrozi dehydratacia... davas aspon vodu?

akex123
autor
29. dec 2017

@lindusss2016 nie oni to tu neriešia jednoducho pokim má mokrú plienku všetko v pohode a hotovo viac sa z vami nebavia dávam jej cajik

lindusss2016
29. dec 2017

@akex123
Ja viem, zila som v uk, ze neriesia dospelych, som vedela, ale ani babatka, to je otras

asocial
29. dec 2017

@akex123 ale však priberá...🙂..svojim tempom..to je ok...ale tá hnačka ok nie je..PS.co je to hnačka?také malé deti kakaju aj veľakrát denne..naši v tomto veku nezriedka aj 5- 7 x

akex123
autor
29. dec 2017

@lindusss2016 tu neriešia vôbec nic len vyrážky... sú tu aj dobrý lekári no ale ťažko ich nájsť ja mám aj syna ktorý má 3 roky a chodí po špičkách a chcú mu dať sadry na nožičky na 6tyzdnou ale manžel nesúhlasí lebo on nevidrzi zo sodrami existovať ale vyskúšam vymeniť sunar pri malej a uvidíme že? Asi sa zbláznim z tých lekárov som na nervy lebo tu v UK si sám lekár pre seba🤒sama sa tu liecis

katrin21
29. dec 2017

sunar je najhorise mlieko.. obsahuje vela spor plesti a inych latok, naposledy testovali mliecka v D teste a dopadol tak, ze nepresiel....
Zmen hoza ine mlieko, uz len z tohto dovodu..
my sme davali Bebu HA.... ona je vlastne podobne ako to tretie miesto, minimalne rozdiely su tam..

katrin21
29. dec 2017

@akex123 co sa tyka syna ,chod s nim na SK na Vojtovku,naucia ta cviky a mozes s nim aj v UK potom Cvicit.....ma hypertonus na nohach, ked chodi po spickach, treba cvicit, aj ked bohuzial v tomto veku uz to tazko rozcvicis, ale skusat treba.... davaju sa na noc aj dlahy ..aby sa slacha natahovala....

a vyter malej - uvidis, kazdopadne jej daj nejake probiotika, neviem, ako v UK ale tu su dobre take NECADEX sa to vola, vygoogli si ucinnu latku, ci take nieco nekupis aj v UK

1988majka
31. dec 2017

@akex123 tak treba pockat teda na vysledky vysetreni zo stolice..kludne ak hnackuje od 18.12. mohol stratit aj vela vody ak ho vtedy vazili. No hlavne pri hnackach hydratovat a dat probiotika kym budu tie vysledky..