icon

Existuje krstné meno Milla, Mila na Slovensku?

szzuzka
21. nov 2019

Ďakujem. 🙂

Strana
z3
petrofka
13. okt 2020

Ľudmila. Volaju ju aj Milka

styrizuby
22. feb 2021

Aj ja mam doma Milu. Ma uz 3 roky. Meniny oslavujeme 9.4. na Milenu. Predpokladam, ze po case, ked ich uz na Slovensku pribudne viacej, ju prihodia v kalendari k menu Milena, tak sme to zacali oslavovat vtedy, nech s tym nie je chaos neskor. Ale ktovie. Kazdopadne, zatial sme s tym nemali ziadne problemy, ludom sa to celkom paci. Moji rodicia povodne neboli nadseni, ale teraz je to uz ich mala Miluska.🙂

demik
23. júl 2021

My mame Millu, narodena v r. 2017.

simonecqa123
20. aug 2021

Ahojte, ja mam tiez Milu narodenu 2017. Neviete ako je to so zapisom do kalendara?

zulumilo
5. okt 2022

@miku1 a Emma je zase casopis... 😉😁😁👍

ankare
5. okt 2022

@h2 och, aj kraťasE sa vo veľkom používajú 🤦

jansu
19. nov 2022

@szzuzka Môžem sa prosím opýtať či ste toto meno nakoniec dieťatku dali? Ako to potom prebieha ak mi viete poradiť - keď meno nie je v slovenskom kalendári? Ďakujem

fcuk
19. nov 2022

@jansu ano, ziadny problem so zapisom 🙂 (Milla)

jansu
20. nov 2022

@fcuk super dakujem 🙂

szzuzka
autor
26. nov 2022

@jansu ano, mame doma Milu 🙂 ziadny problem nebol so zapisom 🙂

butterflyana
Autor odpoveď zmazal
michalao
11. máj 2025
@szzuzka

@jansu ano, mame doma Milu 🙂 ziadny problem nebol so zapisom 🙂

@szzuzka prosím a kedy oslavujete meniny ? 🙂

michalao
6. jún 2025
@zubrienka1

Kamaratka ma Milu😉

@zubrienka1 prosím a kedy oslavuje meniny ? 😀

simonecqa123
7. jún 2025
@michalao

@szzuzka prosím a kedy oslavujete meniny ? 🙂

@michalao zdravim. Moja Mila oslavuje 9.aprila , na Milenu

cafelatte
7. jún 2025

Milotka je pekne

michalao
8. jún 2025
@simonecqa123

@michalao zdravim. Moja Mila oslavuje 9.aprila , na Milenu

@simonecqa123 ďakujem krásne, premýšľame nad týmto menom a videla som viac dátumov kedy môže oslavovať meniny

viktoria2607
18. júl 2025

Naša dcérka Mila má meno, ktoré neznie ako každé druhé. Je výnimočné – presne ako ona. A nikdy si ju nik nepomýlil s keksíkom.

zuzanockamt
18. júl 2025
@viktoria2607

Naša dcérka Mila má meno, ktoré neznie ako každé druhé. Je výnimočné – presne ako ona. A nikdy si ju nik nepomýlil s keksíkom.

@viktoria2607 To len na tomto fóre majú niektoré užívateľky také asociácie. Úplne odtrhnuté od reality.

kristella
18. júl 2025
@viktoria2607

@viktoria2607 My máme v partii kamarátov 5-ročnú Milu a niečo vyše ročnú Linu /nie sú sestry/. Podľa mňa krásne, nápadité mená, zároveň neznejú nutne zahranične, vyslovujú sa tak, ako sa píšu, dievčatkám sa veľmi hodia a deti ani nikoho normálneho dospelého nenapadne si robiť “keksíkové” žarty. Okrem toho, myslím, že dnešné deti pri záplave milión druhov sladkostí tieto “postkom lakocinky našeho mládí (inak fajnové 😀)” pomaly ani nepoznajú. Nakoniec snáď neexistuje meno, na ktoré by sa nedala nájsť nejaká nie úplne milá a pozitívna asociácia… Ale tak to je o ľuďoch, ako všetko.

Strana
z3