Kreatívne rozvíjame 3-4 ročné deti
Milé maminky, iste mi dáte za pravdu, že naše decká v tomto období vyžadujú denno-denne veľa kreatívnych aktivít, ktoré podporujú ich rozvoj...Každej z nás občas dochádza fantázia alebo je jednoducho málo času na vymýšľanie nových, zmysluplných aktivít...Bola by som rada, aby sa tu vytvorila príjemná diskusia, do ktorej budeme prispievať rôznymi tematickými tipmi, ako a čo naše detičky zábavnou formou rozvíjať a učiť....
My so synom v posledných týždňoch veľa času trávime s lepidlom a nožničkami v ruke...vystrihujeme rôzne objekty a následne ich lepíme...Dnes chcel lepiť les - tak máme huby, strom...
Taktiež a mi osvedčilo spoločné čítanie maľovaných kníh - to sú tie, kde je vrámci rozprávky (textu) cca každé piate slovo nahradené obrázkom a tak moje čítanie on dopĺňa. Jednak sa mu to veľmi páči a aj si myslím, že je to skvelá vec, pretože získava akoby základy čítania, sleduje, že istú časť textu ja čítam a istú vlastne číta on.
Fajn, pre túto chvíľu nejdem pokračovať ďalej, myslím, že na úvod som napísala celkom dosť a teším sa na vaše príspevky...🙂
tatéto veci radšej hry pre detulince 😝 😀 😲 😎 😒 😉 🤐
Zoberte Vaše detičky k nám do Riverpark Dance School na detskú hodinu Tanec detí s Disco Jarkou každý utorok o 10:00! Profesionálna lektorka ich hravou formou naučí rôzne riekanky, počítanie, detské tanečné kroky, rozvíja ich pohybové schopnosti, rečové schopnosti a taktiež dopomáha k socializácii dieťatka. Tešíme sa na Vás!
Vesely rodinny pobyt ZIMNA ROZPRAVKA s rozpravkovym programom a lyziarskou skolou cez polrocne prazdniny
31.1.-3.2.2014 v Terchovej hotel Gold
Tesime sa na Vas a deti
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
🙂 🙂 🙂 🙂 😲
@zlatusik28 dobry den mohli by ste mi povedat ako sa volaju tie knizky, dakujem 🙂

@indiankaindi to je zaujimave - to by bavilo aj tie moje 🙂
vyskusame ...