Kúpete bábätká v detských bazénoch na kúpaliskách?
Ahojte,chcem sa vas spytat,ak chodite v tachto strasnych teplotach s krpcami na kupalisko-myslim-take detickyod 5 mesiacov...kupete ich klasika v detskom bazene,alebo nie?Myslite,ze tam moze nieco chytit?Alebo nosite nejaky maly bazenik?
maleho prve leto bolo ked mal 9 mesiacov a chodili sme na kupko a lubilo sa mu od začiatku, vodu každy den menia.
Aj tento rok chodime,chory ani raz nebol 😉
ja si myslím, že ak by sa nesmelo s takými drobcami do ver.bazéna, neorganizovali by sa kurzy plávania pre bábätká. A na tých kurzoch určite nemá každé svoj vlastný bazén 😉 my sa tiež chystáme do bazéna, ked bude mať malá aspoň 5 mesiacov, aj na kurz plávania sa chystáme. Myslím, že to s opatrnosťou netreba až tak preháňať, žeby išlo dieťatko do bazéna až ako 2 ročné, aj my sme ako deti chodili a prežili sme to. Niektoré mamky sú až prehnane úzkostlivé...
ahojte,
tak ja nepatrim medzi uskostlive mamicky, s malym sme boli raz v aquaparku v senci, ked mal rok aj 2 mesiace a nachytal tam molusky,,,,,kozne virusove ochorenie, dodnes sa s tym trapime a este dlho budeme....
ja som jednoznacne za plavanie pre babatka, ale po tejto mojej skusenosti neviem neviem.... 😒
ahoj
no my chodime na plavanie od 5 mesiacov do kryteho bazena, maly mal za cely doterajsie zivot 2x sopliky a tie s plavanim nemali nic spolocne 😉 plavacie plienky fakt neochrania moc, my mame neoprenove plavky cez ktore stolica moc neprebehne, jedine hnacka (a to by som s hnackujucim babom do vody fakt nesla) a mocu sa neubrani asi nikto 😅 no a boli sme tento rok uz 3x na kupku, fakt je najlepsie ist dopoludnia a potom domkov, bo poobede to byva dost plne deti a to sa mi maly bal, ked ich tam bolo ako maku a najma byva velmi teplo 😉 a nezabudnite im dat do vody nejake boticky, lebo kamoske sa stalo v sturove ze mala mala doskriabane nozicky z dna bazena 😒
cize moj nazor - ked ma nieco chytit tak to chyti aj inde a kedze nie kazdy ma dom s bazenom, tak treba aj kupaliska 😉 a inak mame aj my na balkone mini bazenik, ale to je suvix oproti tomu "velkemu" na kupku, to sa mu paci viac 🙂
nechápem prečo by nemali deti chodiť do bazéna aj keď do verejného, možno tie úplne malinké, pár mesačné nie, ale inak nevidím dôvod prečo nie...niektoré maminky by najradšej zatvorili dieťa doma, aby nevidelo ani slniečko, lebo môže dostať úpal, ani vodičku lebo niečo chytí, ani po trávičke nechodiť lebo sú tam kliešte, ani sa nezašpiniť, ani to, ani hento, zamknite ich doma 😉
my chodievame nakupalisko, ale deti idu s nami do velkej vody. parkrat sa nam na nase miestnej plavarni stalo, ze sme z plavarne z detskeho bazenika prisli obe starsie dcery so silnym zapalom mocovych ciest. odvtedy sme na plavaren nevkrocili. ale na kupaliskach v pohode. neviem, ci tam v tom bazene cosi je alebo co.... ale aj prva dcera ked bola malinka, tak sme chodili na plavanie pre babatka a vsekto ok.

Myslím,že 5 mes.bábo je ešte maličké do verejneho bazena.Takže suhlasím s Luculou.
A ked je bábo väčšie,tak tam problém nevidím,lebo tu vodu naozaj menia každý den v detských bazenoch.Ono takto...ked sa to tak vezme a chceme pozerať teda na tu hygienu...ved ani nevieme,čo bolo na zabrádlí,ktore dieťa olíže na šmýkačke.Čo bolo na kameni,čo si nechtiac vopchá do ust.Co bolo v čakárni u dr.(v ovzduší,či po lavičkách) kým prídeme na rad...Takže aj tu imunitu treba niekde posilniť a nie uplne sa strániť všetkého.
Takže myslím,že do pol roka určite verejný bazen nie a ak,tak v roku už v pohode 😉