Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@leeenka26 Vidis a zase to tu je robis somna cvoka tak nepis ked sa ti nepac a neveris.
@jaja018 Skusala som ale vela opakuje a tak jej nieje vhodne pidsuvat nic ked poviem ci vidi uja povie ujo vies.
@annastevko a hovorila ti o tom nieco?
My sme mali velmi podobne spravanie, bola som aj u vestici. Odporucila nam dat vycistit byt od zlych energii. Ale odstahovali sme sa a preslo to. Chvala Bohu, teraz uz mame pokoj, dufam uz navzdy. Prajem vsetko dobre
@annastevko nemozem pisat? Hm..ok. Tak nech ti pisu len tie co veria. Neviem co chces podla mna nevies ani sama cokolvek ti poradime robime z teba cvoka a neverime ti.
@annastevko mozno to bude divne a trosku drasticke ale ak skutočne vidi tu zenu aby som to zistila a ona to nevie opísať skusila by som vytlacit na papier uja, zvieratka, deti, jezibabu s pernikovej chalupky nejakeho ITho, nejaky tien ako ducha a naprikad tu samaru (pride mi dost podobna) a nech ti ukaze co vidi. (tlacila by som cienobielo aby boli obrazky podobne)
@annastevko Tvoj pes sa tiež stále tak správa, že sa bojí?
@jaja018 ved to ze na zaciatku som aj ja pripustala obidva nazory co pises aj ty lenze podla stylu pisania si myslim ze pravda to nie je. Ak je, je to vazny problem ktory naozaj my nevyriesime a ja si nemozem pomoct ale ja mat takyto vazny problem nejdem to riesit na mk ale hladam okamzitu pomoc inde a je mi jedno kto si o mne co mysli.
V prvom rade rodič musí zachovať chladnú hlavu a nespanikáriť. Dieťatku treba uznať, že tam niečo vidí, aj keď my nevidíme nič. Ak je to negatívna entita, stačí jej vyslať lásku, porozumenie priamo zo srdca. Negatívna entita sa živí strachom a negativitou, takže ak sa budeme báť a panikáriť stane sa našim pravidelným hosťom. Ak ju s láskou pošleme do svetla, odíde. No musí to byť naozajstná láska a nie taká naoko. Keď sme mali podobný problém, zvládla som to jedine tak že som prosila celý vesmír a Boha o skutočnú lásku. Entita odišla a už sa nevrátila. Mnohé iné problémy sa potom sami vyriešili.
No treba mať napamäti, že všetko ide cez rodičov. Čo si poriešime my, nemusia riešiť už naše deti....
U malých detí je úplne bežné, že vnímajú aj inú skutočnosť. Zaujímavé je, že napríklad v horúčkovitom delíriu deti vidia rôzne entity (červený muž = zápal pľúc a pod.) Pripisujeme to samozrejme halucináciám v dôsledku vysokých teplôt. No ak si uvedomíme, že aj choroba vznikla pre nejakú negatívnu energiu, môžeme s ňou celkom ináč pracovať. Nielen napchávať deti antibiotikami.
V každom prípade veštice, kňazi, či liečitelia môžu (v tom lepšom prípade) ukázať správnu cestu. Ísť po nej musíme už sami.
@hkatka11 ano deticky vnimaju aj ine veci ktore my nevdime. Nastastie lebo takto sa moj syn aspon stretava so svojim bratcekom a pozna ho aspon takto ked uz z realoty nie. Na iste veci verim aj to co pises ty. Aj ja som nieco raz videla bolo to akoby svetielko a nikde sa nic nesvietilo, nic neodrazalo. Ale ja viem kto to bol. A uz viem ze vzdy bude s nami.
@leeenka26 Bože žena, že si nedáš pokoja, načo sa zapájaš do témy, o ktorej si myslíš, že ju zakladateľka vytvorila na to, aby sa zabavila? skôr mi to príde, že sa na nej samotnej dobre bavíš ty.
@annastevko no zážitok, ktorý si mala vyznieva teda ako z hororu, to je pravda, ale ja a moja rodina sme si toho zažili veľa, takže z vlastnej skúsenosti viem, že aj skutočnosť môže byť niekedy hororová.
V prvom rade by som určite vysvätila byt...to si už urobila, potom by som sa snažila zohnať niekoho, kto sa takýmito vecami zaoberá (takéto veci sa dajú robiť aj na diaľku). Ak to niečo za tebou chodí napriek tomu, že ste sa niekoľkokrát presťahovali, určite sa to týka teba, resp. je to s tebou späté a prenášaš si to z domu do domu. Nemyslím, že tvoja dcérka vidí to čo ty, ale pravdepodobne je tiež veľmi citlivá na veci medzi nebom a zemou (také deti sú, sú to ešte čisté dušičky a tým sú veľmi zaujímavé pre druhý svet).
A určite si nemyslím, že si blázon, no treba to riešiť, aby to neprerástlo do niečoho väčšieho, na to však treba odborníka, ktorý sa v tom vyzná. A zatiaľ by som si aspoň zapálila zopár sviečok, tie čistia.
tak prajem, aby sa to čím skôr poriešilo k tvojej spokojnosti a nič už teba ani tvoju rodinu "nestrašilo".
@jaja018 No vidim ze sa mi snazi povedat ale nevie to pomenovat.
@jaja018 No prepac ale nemyslim ze by bolo dobre aby som je ukazovala take skarede obrazky.
@evita68 Psa som praveze dala prec mala som s nim dost problemy takze teraz neviem.
@maryennn1 Dakuje pekne. Na margo tej leeenka26 ju absolutne nechapem ved kto uz by si v podstate robil srandu s vlastneho dietata a nedaj boze zartikmy privolal nestastie. Pise ze enchapem ze mi chce pomoct ale vobec to tak nevizera len somna roby cvoka a aj ja si myslim ze jej ide o to aby sa zabavila preto uz na jej spravy nereagujem.
A to co si pisala nic zle som nikdy nerobil z nicim som sa nezahravala jedine co ma napadol ten ten dar od manzelovej matky v podstate od vtedy registrujem ten problem. Neviem ci v nieco take veris ak ano napis mi na to svoj nazor dakujem.
@annastevko ja viem ze nie je ok ukazovat take dietatu ale ak to naozaj vidi tak to pre nu nic nove nebude.
@annastevko Myslis ze to co je tam vas aj pocuje?
@jaja018 Tak ale nechcem riskovat ak nevidi toto nechem ab& videla chapes take obrazky jej mozu tiez ostat v hlavke a neviem ci nas to pocuje ani neviem co ona vidi tak sama to nepomenujem a vymyslat si nebudem vies.
@annastevko no ked mas pocit ze sa ti vysmievame, naoisem ti co by som robila ja : 1. Navstivit odbornu pomoc. Nech mi vysvetlia, preco som to mohla vidiet. Iste by sa toho naslo, mozno kombinacia nejakych liekov, stravy, unavy, hormonov... 2. Verila tomu co mi povedia. 3. Nepodporovala sa sama v tom ze je to duch. 4. Nepytala o radu len tych, ktori veria ze to bol duch. 5. Neosocovala druhych ze sa mi vysmievaju ked mi pisu racionalne uvahy. 6. Nechcela by som sa viac bat, vo vlastnom zaujme, tak by som stavila na racionalne vysvetlenia. A opakujem , znova od prvego vodu. Alebo mozes aj tak ako ty plakat , radit sa s ducharmi, podnecovat v sebe tieto veci a hecovat sa v tom . A to pisem s plnou vaznostou. Tolko k tomu odo mna. ( aj keby to bolo cele oravda , a aj keby duchovia ci strasidla mali existovat, v zaujme odstranenia strachu a negativnych zazitkov si vravim naopak ze to nemoze byt pravda a vsadzam na rozum... ) to je z mojej strany. Neviem ci rada, ale je to co by som robila ja. Aj keby som niekde vo vnutri bola presvedcena o realite tychto veci, presviedcam sa prave naopak. Ze to realne nie je. V mojom vlatsnim zaujme. Ale zjavne chces pocut len rady ktore podporia tvoje negativne zazitky... Potom neviem co chces pocut. Ano mas oravdu , duchovia su, zeny s ciernymi ocami su, chodia strasia deptaju ludi az ich dozenu di stavu ze im od strachu zosiveju vlasy... A strasia aj deti... A uplne vlastne pod kazdou postelou je nieco a chce ta ti zabit a vystrasit aaa terorizovat a je to pravda.
@ebi88 Dobre ja si tuna len nepisem robym s tym nieco ale ked ste to nezazili nemate co radit. Neverila som spociatku hladala riesenia ale potvrdilo sa mi to o com tu pisem. Nepotrebujem aby mi ludia pritakali chcela som nazor zien ktore maju taketo skusenosti ako sa s nimi vysporiadali a nie bab ktore ani v nieco take neveria ze je to mozne. Takze mila moja ak ma nepoznas aka tvrda osoba som a co som si preskakala a zazila tak nepis. Tiez som sa snazila prehovarat samu seba ze to nic nieje ale slo to len do casu. Nezazijes nepochopis. Vnicom sa nedpodporujem videla som to citila som to! Bola som hore. manzel to vnima mala to cnima a aj pes to vnimal on to vlastne vsetko zacal takze niesom jedina. Kto uz by sa podporoval v strachu nezda sa ti odveci co pises? Vlastne to je jedno lebo ste tu take asi 3 baby oproti ostatnym co neverite a hlavna vec ze sa snazite radit ale akakolvek baba co zazila nieco podobne vam napise ze nieste normalne.
@annastevko Napisem ti na rovinu. Neverim tomu a ked naozaj tak skuste hladat logicke riesenie všetkého. Ale topiaci sa aj slamky chyta... Snažím sa ti poradit ako viem... Neviem možno by som skusila tomu povedat nieco v zmysle ze nech vám nerobi zle, nelaka vas, ze sa ho nechcete bat a radsej by ste ho mali radi
@jaja018 To uz som skusala povedala som chod prec ale potom sa to zase ukazalo.
@annastevko a nenapadlo ta ze by to mohlo mat suvis s malou ty si to videla ked mala bola tvojou sucastou v tehotenstve, a teraz to vidi mala... Keby skusila mala tomu povedat ze nech ide prec, alebo nech ju nestrasi ze radsej by sa mohli kamaratit. Ja viem dietatu to nevysvetlis....

Ja osobne neverim na nejakých duchov alebo energie a pod. Ja si myslím, že to má zo sna. Deti majú obrovskú predstavivosť a niekedy sa im sny môžu zlievať so skutočnosťou, čomu hovoríme imaginacia (napr.keď má niekto imaginárneho kamaráta). Proste si to dieťa vymyslí, až tomu nakoniec samé uverí vďaka jeho predstavivosti. To je ako keď dospelý často klame až nakoniec nevie čo je pravda a čo lož. Keď som bola malá, mavala som často nočné mory. Doteraz sa pamätám, že aj po tom ako som sa zobudila a utekala k rodičom do spálne, stále som počula tie hlasy zo sna aj keď som už bola hore. Samozrejme po pár minútach prešli. Našťastie netrpím žiadnou traumou, ale boli to ozaj tak strašné sny, že si to doteraz pamätám. Moja dcérka má tiež 2 roky a má takisto desivé sny, vždy zo spánku kričí a plače a stalo sa už viackrát že vstala, zliezla z postele, prešla pár krokov, sadla si na zem a začala plakať. Viem, že je to možno trochu iný prípad ale myslím, že je to niečo podobné ako ten váš, akurát že tvoja dcérka si to predstavuje a vidí veľmi živo aj mimo spánku. Neviem, ako veľmi vie dcérka rozprávať, moja mi už dokáže vysvetliť čo videla a čo sa jej snívalo a to mala 2 roky pred mesiacom. Skús sa s ňou nejsk porozprávať.