Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@annastevko pssst nieco buchlo... Idem to ceknut... Mozno bianka 😝 trapne
Sak si to dajte nejak dokopy , ja sem zavadim tak jednym okom a je mi to jasne. Tak ale zhrnme, najprv sa dieta smeje na stenu, potom sa zobudi s placom. Mohol by to byt aj zly sen alebo detska fantazia, ale moment... S tymto vysvetlenim sa predsa nemozno uspokojit, to urcite nie. Matka prida osobnu skusenost s duchom. Aby diskusia nahodou predcasne neskoncila pri celkom logickych vysvetleniach... popis ducha zodpoveda konkretnej hororovej postave. Zlo sa nakoniec prenasa na nejaky privesok ( uplna novinka, vazne, tlieskam). Zacinaju pochybnosti a otazky diskutujucich ci dieta nevidi prave toho ducha. To zakladatelke hra do karat, ved preco nie. Naposledy sa jej sice zjavil ked bola tehtotna, ale preco by nemohol prist zas... Na konci mame zo zleho sna dietata ducha menom bianka a zahadny amulet v zahradnom domceku. Ja som zahradny domcek videla naposledy v americkom filme... V horore. Zakladatelka je priehladna ... Cely pribeh sa vyvija s pripsevkami ostatnych... Len jej prikladate do ohna. Ale prosim, ked sa nehanbite za to ako ste naleteli.. A anna stevko , ano budem tu pisat aj ked ti neverim lebo ej to verejna diskusia sa s tym zmier
@maryennn1 Ja mam problem a im to pride smiesne mozno to neviem napisat tak aby si z toho nerobii srandu. Mame doma problem a im je to vtipne nechapem takych ludi ...
@ebi88 ...a nezabudni na záver dodať "bé", pardon teda "bu". Toto je čo? Detektív Oriešok? Tak teda "do orieška bum!". Ty náhodou netrpíš nejakou detektívnou paranoiou? Pani Lescautová, mne osobne je to šuma fuk, či si vymýšľa alebo nie. Fakt ma bavíte ako sa tu pomaly pobijete klávesnicami, že to nie je pravda a ešte idete "radiť". Môj kolega na takéto prejavy vždy povedal: "Nepereživaaaaj..."
@ebi88 Nic ine nemozem na ten tvoj komentar napisat len to ze si chudera a necitas poriadne. Ako sa mozem vijadrit o tej Biance ze je dieta ked nemam sajnu co to je... ty jedina si ta ktora vymyslas. Nikdy som nenapisala ze je to dieta!!! Neviem co to je ale je to zenskeho rodu. Si trapna citaj ked z tade nechces vypadnut! V kazdom pripade nies normalna vymyslas si tu trapne teorie zatial co ja mam skutocny problem.
@maryennn1 Nechapem na co tu pise a ma rozculuje vymysla nejake hlupe teorie neprajem nikomu zle ale ak by mala toto doma co ja by jej uz davno hrablo frajerke.
@annastevko ja nepisem ze bianka je dieta
A velmi rada odtialto odidem 🙄 fakt to prekrocilo unosnu mieru
@annastevko ignoruj ju, nerieš ju, nevšímaj si ju, neodpisuj jej... a ju to snáď časom prestane baviť 🙂
@ebi88 Naozaj nebudem uz na teba reagovat lebo tolko krat som to pisala a aj tak mi to nedalo. Pis si co chces neveriaci neveriacim ostane kym sa mu to nestane.
A sak dobre, podporujte sa tu v duchomaniach, mne to je jedno, aspon nebudete mat cas ist k volbam 😎
@maryennn1 Uz sa stalo 🙂
Niekto by to mohol cele zosumarizovat a dat to do knihy. 😎
Verim, ze je to mozme, ze je to nejaky duch. Citala som o jednej rodine, kde im zly duch vyvadzal vselijake neuveritelne veci, a najskor im nikto neveril a aj deti im socialka odobrala, ale nakoniec to vsetko potvrdilo niekolko ludi, niekolko policajtov co tam boli, socialna pracovnicka, a knazi, nechceli potom uz do domu ani ist. Tato prihoda bola potvrdena niekolkymi doveryhodnymi ludmi ako policajti a socialka. Nakoniec im pomohol nejaky knaz, ktory mal susenosti s exorcizmom. Bol to zaujimavy pribeh, to sa stalo v Idiane, USA. Myslim, ze duch ktory sa na niekoho naviaze moze ho nasledovat aj ked sa prestahujete.
Ked som bola mlada, nemala som z takych veci ako duchovia strach, vyvolavali sme s kamoskou duchov a presvedcila som sa o tom ze duchovia existuju a mozu sa s nami spojit a niektori potom nechcu odist a drzia sa pri tej osobe co ich nejako privolala. Teraz uz chapem preco sa taketo veci nemaju robit, a uz by som to nerobila. Neskusala si najst niekoho kto by vam mohol prist dom vysvetit?
@akamila Ano ani ja som neverila v teke nieco ale teraz ked sa mi to deje tak uverim uz asi kazdemu vsetko. No urobila som par ktorkov stahovali sme sa izby som menila svatenou vodou som pokropila doslova cely dom .... ale nic neviem no.Zase nechepem ako to moze ist s nami ci za nami nechapem nic zle som v zivote nerobila ziadne ducharske hry nic .... clovek potom hlada riesenie a naozaj ho napadne kadeco. Nie za knazom som nebola zijem v irsku nechodime do ziadneho spolocenstva tuna ani kostola nikde. Neviem ako co mam prist niekam do kostola a povedat mam peklo doma ... neviem co.
No, ja by som to neriesila. Iba ak sa to bude opakovat prilis casto. Ale neriesila by som to s knazom, ale s detskym psychologom.
A co cakate od cloveka, ktoreho mozog sa nachadza v obdobi poznavania sveta uplne na zaciatku a zaroven v stadiu kedy sa jeho mozog vyvija takym rychlym tempom (obdobie do cca 3 rokov, v tomto obdobi podla vasich slov vase deti vidia bubakov) akym sa uz nikdy nebude.
Obycajny tzv. nocny des moze sposobit aj nova hracka, v 6mes zivota, dieta je nepricetne, budi sa zo spanku, neviete ho dostat ,,k sebe,, sami ste vylakanii. po kratkom case opat zaspava. Detto u 2rocnych, len uz v inej forme. Svet, podnety, situacie, ludia a naproti tomu vsetkemu mozocek ktory si este nevie poradit, tak bubu 😉
Jaaaj, sak u niekoho to trva do stredneho veku
myslím si že by si mala skúsiť na tú stenu zavesiť trebárs obrázok čo najväčší alebo plagát s jej obľúbenou kreslenou postavičkou alebo princeznou a tým odlúdiť jej pozornosť.
Odporúčam každý deň zapáliť v jej izbe bielu sviečku a nechať ju úplne dohorieť. Aj naša malá kričala zo sna a toto nám pomohlo.
deti su naozaj citlivejsie, vnimavejsie ako dospeli....tiez sa mi dostalo, ze mozu vidiet to co my nie...moja mala je tiez velmi senzitivna, ustrachana a placliva od narodenia, vsetkeho sa boji, kazdeho zvuku, suchu, klepnutia, vzdy ked nieco zaregistruje, tak teraz uz ked vie hovorit sa hned opyta co to bolo, a musim jej povedat, az potom sa ukludni...navyse mala tazke spankove poruchy.....vystrasena som bola dost za nu, a medzi prvym mi napadlo to, co tu uz zaznelo....tzv. "duchovno" tym, ze ja som hlboko veriaca, nevolala som ziadneho farara, ale v autorite ako dospela a v mene toho ktoremu verim, v mene Jezis, som prehlasila slobodu nad jej zivotom, nad nasim bytom, nad stenami....naozaj clovek nepozna celu historiu pribytku, kde zije, a zial tak ako verime v nebo, v Boha, tak jestvuje peklo, diabol a rozni duchovia, ktori trapia a prenasleduju.....

Baby na co tu vobec pisete ked neverite ... nemusite tu vobec chodit ja som pisala ze chcm vediet ci nejaka baba okrem mna ma taketo skusenosti a nie vy co nemate nic.