icon

Moje dvojročné dieťa sa divne správa

annastevko
25. mar 2015

Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.

adriana1609
18. máj 2015

...ako som to tu precitala par prispevkov, a ak pise zakladatelka pravdu, ze zaziva co zaziva, tak k tomu len tolko...poriadne by som preskumala svoj zivot, svoju minulost...neextistuje na zemi jediny smrtelny clovek bezchybny spravodlivy...aj maly hriech je hriech. a casto nas nasa minulost dohana...co clovek zasial, neskor musi aj zozat....a pozor na jedno....ruky prec od magie! to nie je sranda..ani obrana typu, ze biela je neskodna. ziadna! je to otvranie sa zlemu....kazdy si rozsudte sami...ja vas len upozorujem....

doriana
19. máj 2015

Ahoj, ja by som ta rada upokojila, nechcem nadlahcovat vasu situaciu, ale niektore deticky su velmi vnimave a radi fantaziruju, az si z toho nakoniec vytvoria nejake vlastne predstavy, ktore skor ci neskor prejdu. To ti vravim preto, lebo aj nasa Ninka robila to iste. Asi od 8 mesiacov mi stale cosi ukazovala v spalni na stene. Spociatku som to neriesila, potom mi to prislo divne (to este nevedela velmi rozpravat). ked sa naucila rozpravat, co bolo velmi skoro, uz po roku skladala jednoduche vety, tak mi povedala, ze tam je nejaky panacik :O. to mi prislo este divnejsie. Akurat, ze sa nebala, len s vykulenymi ocami pozerala na tu stenu. Nikdy nespala dobre, budila sa aj 13 krat v noci (to som prisudzovala kojeniu). A to uz som hladala kadekoho, kadeco, aj ked velmi tymto veciam neverim. Od roka a pol ma svojich imaginarnych kamaratov, hrame sa s vtacikmi, akoze holubov sme museli nosit na ihrisko a aj sa po nich vracat domov. Napriek tymto haluzam 🙂 si nemyslim, ze nie je ok. Skratka nemame ziadne deti v nasej velkej rodine, casto sa hra iba s dospelakmi a my hrame jej hru s vtacikmi a podobnymim kamosmi :D ked sa mi ako dospelakovi zdalo, ze to uz zachadza dalej, snazili sme sa jej vsetci vysvetlit, ze ziadne strasidla a podobne veci neexistuju, a my sa hrame iba "akoze". A dnes ked mi vari kavu vo svojej kuchynke, tak mi povie, mamka ale to je iba akoze kava 🙂 myslim, ze je zbytocne dietatku vysvetlovat, nech na niekoho krici nech vypadne, skratka v danom momente je niekedy lepsie prisposobit sa situacii a vcitit sa do dietatka a ono to neskor vysvetli alebo to prejde. Ninka mala v januari dva roky, do vtedy som ju kojila. trvalo este niekolko dalsich mesiacov, kym sa naucila spavat, kricat zo sna, plakat zo spanku a pod. Ale dockali sme sa, dnes spinka dobre a na stene uz nic nevidi. Iba holubov musime brat so sebou na ihrisko 🙂
A pardon, ze som sa takto rozpisala, ale neboj sa, urcite to prejde.

olivka26
12. jún 2015

zaujima ma tato tema,citam ju od zaciatku a tak chcem vediet ci sa vam vasu situaciu doma podarilo vyriesit

krristin
1. júl 2015

U nas doma toto robieva pes steka na kut a minule ma skoro vystrelo rozbehol sa za niekým imaginarnym vrtel chvostom a skakal radoval sa

krristin
1. júl 2015

@krristin som si na 100%istá ze niekoho videl ...i ja mavam obcas zle pocity

krristin
1. júl 2015

@adriana1609 suhlasim magia urcite nie jediný kto vie pomoct iba kňaz boh jezis kristus

krristin
1. júl 2015

Inak osobne mam zial...skusenost s duchmi vedia vsetko o nas....celu minulosť atd takze by som to nepodcenovala a vyhladaka knaza...
Ked hovorim zial viem preco
Ahojte

krristin
1. júl 2015

Inak vyhladaj si na youtube..su tam videa...vyhladavaju si predovšetkým slabé bezbranné obete alebo silno veriacich...ja ked je potreba klaknem modlim sa alebo vysvetim sama alebo hlasno zvolam v mene Ježiša Krista odid prikazujem ti nech si ktokoľvek ...atd
Na Vianoce nam rok co rok klopal niekto na dvere jed som bola dieta vyrastla som odstahovala sa a samozrejme klope teraz na moje dvere i manžel to pocul
Taktiez som uz všeličo zazila a boli dni ked som zavidela ludom ked som videla cez okno pohodu smiech a ja zazivala videla...no nic..drzim palce
Teraz som momentálne v poriadku chvála Bohu

krristin
1. júl 2015

Netreba sa bat treba mať pevnu vieru a v mene Ježiša Krista vyzenies...treba byt silný nepodcenovat...mala sa branit nevie musis ju ubrániť ty
To nie je ze haha fakt duchovia sú..haha sem a tam..teda moj nazor

annastevko
autor
13. júl 2015

Ahojte baby tak uz je to vsetko ok vdaka Bohu 🙂 V jedno rano ked som jej sla zapnut televizor sedela na gauci a hrala sa z ruckami bola som od nej otocena chrbtom vzhladom k tomu ze som jej chcela pustit rozpravku a zrazu ona namna ,,mamka a ja ano? a ona Bianca je tu a ukazala vedla mna. Hned som jej povedala pohotovo ze nech jej povie aby sla prec ze sa z nou nechce hrat a mala to zopakovala pomne a od vtedy vsetko zle z nazho domu je prec 🙂 trvalo to hrozne dlho a kazdy den ale uz je to vsetko v poriadku 🙂 Dakujem baby za oporu 🙂

kamillla56
26. okt 2016

@annastevko nasla som tuto diskusiu celkom nahodou, chcem sa opytat, ked ti povedala ze Bianka je tu, povedala to v klude? Uz sa u vas odvtedy vobec nic neudialo ?

eva8
30. okt 2016

@annastevko súviselo to s príveskom? Bola spojitosť medzi udalosťami, ktoré sa diali v dome a správaním sa tvojho dievčatka? Všetko dobré prajem

eva8
30. okt 2016

@annastevko ty máš 2 deti? Citujem ťa:
Ahojte baby dlhsie sa pohravam z myslienkou upravy prs. Niesom marniva ze neviem co zo sebou ale po 2 detoch som ostala akosi v zhladom k mojim zdravotnym problemom pribrata a teraz sa snazim schudnut. Prsia mam cecka ale viem ze ked schudnem pojdu dole a ostane len ovysnuta koza kedze je to len tuk a navyse prave prso mam o dost mensie ako to lave co sa mi nepaci. Ma tu nejaka skusenosti zo silikonovymi implantatmi? Za odpovede Vam vopred velmi pekne dakujem

Diéty pomohli po tých stresoch, ktoré odišli zo dňa na deň, jednoducho všetko za teba vyriešilo dvojročné dieťa? A preto si si zaviedla podkožnú antikoncepciu? Vymýšľala si si z nudy? Budem naozaj rada ak úprimne odpovieš. Vieš, s duchmi skutočne nie je sranda. A veľmi nepekne si sa správala k dievčatám, ktoré hľadali racionálne vysvetlenie. Škoda, že kvôli tvojmu vyjadrovaniu a gramatike nemôžeš svoje "zážitky" spracovaž knižne aj keby si niečo skopírovala

eva8
30. okt 2016

@annastevko ale nechty robíš pekné, ak nie sú náhodou dielom niekoho iného....

annastevko
autor
1. nov 2016

@eva8 nie to je moja praca ale nemam cas pridavat tu fotky lebo ich je vela

annastevko
autor
1. nov 2016

@eva8 boze neviem co tu utocis nemam dovod klamat vsetko co pisem je pravda ak sa ti nepaci nemusis citat.

annastevko
autor
1. nov 2016

@olivka26 ahoj ano iz je to v poriadku 🙂

annastevko
autor
1. nov 2016

@kamillla56 ked povedala jej meno a ja som jej povedala aby povedala bianke nech ide prec tak dcerka zopakovala a od vtedy vsetko v uplnom poriadku vdaka Bohu

annastevko
autor
1. nov 2016

@eva8 neviem ako sa to dostalo do bytu a preco ale odyslo to ked to poslala prec. Mala ju videla ja u nas v novom dome nie.

robodracica
2. nov 2016

@annastevko Neodpovedala si na otázku koľko deti maš? Vo fore si ozaj písala že 2, a pritom v inej skupine píšeš že len 1....zvláštne alebo prinajmenšom na zamyslenie.... Alebo žeby dalšia záhada? Akty X ... V skupine silikonove prsia sa jej baby skladali na letenku na SK lebo ževraj je švorc a mala problem s prsnikom.... Dnes kuknem na jej FB a tam v priebehu 4 dni zavesila na nástenku 4 nove topánky so slovami,, další ulovok,, alebo ,,dalšie z mojich krások.... ,, moje pekné,, atd. 😀 😀 😀

blankaj
2. nov 2016

@robodracica a to sme boli všetky svine, čo sa nám to nezdalo vtedy v skupinke...

robodracica
2. nov 2016

@blankaj Tuto diskusiu som objavila až včera... Prebehla som ju len tak zbežne, ale teda hlava mi nebrala... 😕 😀 Inak ta show s jej prsiami prebiehala si pred 2 mesiacmi. Ved čo tam bolo popísane... že skoro zomiera, nevie či sa dožije rana, nevidi na oči, trpnu jej ruky, ma neskutočne bolesti, pichaju jej morfium.... no normalne telenovela... takto tam krmila ženy svojimi bachorkami niekoľko dní a potom vyhlasila že nema prachy na letenku domov aby mohla isť na vyšetrenie na SK lebo v Irsku nema zdr. poistenie a prachy už nema lebo všetky čo mala investovala do ceciek... 😎 😀 No a teraz už ma asi penazí dosť ked si v priebehu par dni kupila 4 topanky. Len keby to tie ženy videli čo jej prispeli na letenku 😅 😅 😅 Tiež som jej tam napísala svoj názor ktorý sa jej priečil a tak ma tam uvrhla do nemilosti 😀 😀 😀 Zda sa mi že je to osoba čo na seba rada strhava pozornosť. To je moj názor.

petrofka
2. nov 2016

Treba to do tej skupiny napisat.
@robodracica

robodracica
2. nov 2016

@petrofka Už som to tam napísala.... Dufam že ma neupalia na hranici...hehe...lebo su tam ženy rozdelene na 2 tabory...tie ktoré jej neveria a tie ktore si omotala okolo prsta ... 😅

blankaj
2. nov 2016

@zlotazla tvoj názor ?

cajomila
2. nov 2016

Kamaratkyna dcera vidavala duchov (naozaj),jasnovidetstvo mali v rodine...fakt.

zlotazla
2. nov 2016

@blankaj ani neviem ze som sa zapojila do diskusie.nieco som sem pisala?

blankaj
2. nov 2016

@zlotazla sem nie, ale už sa to rozoberá aj v prsnatej skupinke. Mala by si byť upovedomená.

zlotazla
2. nov 2016

@blankaj mam si precitat tuto temu?vidim ze anka je zakladatelka.idem mrknut skupinu.

nikolet_89
2. nov 2016

@zlotazla hej Misi precitaj si a hladaj spojitost s prsiami, lebo toto tu baby riesia, ked ma Anka problem, a nepyta sa v skupine tak skupina si ju najde tu...chore