icon

Moje dvojročné dieťa sa divne správa

annastevko
25. mar 2015

Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.

katey
26. mar 2015

@annastevko Ja som citala nedavno knihu Anjeli v mojich vlasoch.. Autorka od malicka vidi anjelov. Takze mozno vtedy ked sa tak smiala, nejakeho videla, co jej robil opicky 🙂 ale preco v noci plakala? mozno naozaj videla aj nieco zle.. Tazko povedat, ale tiez si myslim, ze deti vidia aj to co dospeli nie a niektore su citlivejsie na tieto veci medzi nebom a zemou.

annastevko
autor
26. mar 2015

@zuzankasm Dakujem z doveru. Este ma nieco napadlo. Neviem co si o tom budes mysliet ale v tom obdoby sme dostali od manzelovej mamy darcek poslala nam ho zo zahranicia mne taku malinku porcelanovu sperkovnicku a manzelovi teku divnu klucenu. Ked som ju videla citila som nieco divne. Vyzerala ako keby mala oci a tak som si o tom nieco citala a jeden rodinny parik si take iste doniesol z dovolenky od vtedy mali v rodine peklo. Mne sa to na prvy pohlad tiez akosi nepacilo. Neverim ze moja svokra je az taka zla aby mi chcela tak velmi ublyzit. Mozno sa jej to len pacilo tak to kupila no mali sme to v prvom aj druhom dome a teraz v tretom to mame pokial si dobre pamatam v zahradnom domceku.

annastevko
autor
26. mar 2015

@barcelona94901 Priznavam az ma zmrazilo po tvojej sprave. Je to hrozne naozaj. Najviac ma mrzi to ze neviem co vidi. Ja sice nic uz nevidim od tej skusenosti co som mala ale ine veci sa deju u nas ktore si neviem vysvetlit mam z nich sice zly pocit ale nebojim sa.

annastevko
autor
26. mar 2015

@katche To je snad v celom irsku. Tiez ohladom deti ale aj moje klientky mali vazne problemy.

rose32
26. mar 2015

Skuste tu stenu niecim zakryt,hm?

annastevko
autor
26. mar 2015

@bea0802 Prepac mi ale nechcem to vidiet mam z toho strach ☹

zuzankasm
26. mar 2015

@annastevko Mala si tu klucenku spalit........

zuzankasm
26. mar 2015

@annastevko Ved presne koli tomu...ohen znici...

peaace
26. mar 2015

@annastevko A keby ste vyhodili tie darčeky od svokry? Čo sa týka tej dotyčnej osoby, ktorú opisuješ, tak to ti neverím lebo je to presne spojené s horormi, ktoré tu baby opisovali, ale napr ak zaspávaš pri telke tak by si mohla nejaký horor počuť a z toho to mať zakorenené v hlave, poprípade si niečo videla ako malá.
Nemá tieto problémy aj niekto z tvojej rodiny? Lebo toto je na psychiatriu a hlavne vtedy, ak to vidiš iba ty a tvoj manžel nie.

annastevko
autor
26. mar 2015

@peaace Ako myslis. Nebudem sa hadat len ... ani ja som neverila preto ta odsudzovat nebudem. Psychycky zvladla ... to ma v tom case nikto nevidel. 3 mesiace som sa bala spavat zaspavala som nad ranom. Bola som unavena vycerana vystrasena. Nebola som na tom psychycky najlepsie a do teraz mam strach z tmy nemyslim si ze to je velmi vtipne.

annastevko
autor
26. mar 2015

@absurdum Nie klientky mam spokojne ale este ma napadlo ze ak som ten problem nemala dlhsi cas a teraz da deje nieco s malou mozno mi nejaka zakaznicka so sebou nieco dovliekla do domu ☹

peaace
26. mar 2015

@annastevko Ja sa ti z toho nesmejem, len mi to nepríde reálne, ale ak si to zažila ok.
Vieš, tu môže byť viac možností. Možno ste bývali v dome, kde tá dotyčná osoba bola predtým a nejako sa na teba nacucla a prenasleduje ťa. Jednoznačne by som vysvätila dom a ak hovoríš, že to nemáš odmalička iba od tých konkrétnych darov od svokry, tak by som to vyhodila. Nikdy nevieš skade do kúpila, či to napr.nevyrábala tá baba alebo či sa to nespája s vraždou.
Ja som bývala u rodičov a tam boli dakedy mafiáni a vraj tam zomrela nejaká baba. Raz sa mi stala jedna vec, že hodiny furt v noci začali písať, skoro som umrela, no ke´d som vybrala baterky skončilo to a potom keď u mňa prespával môj manžel, tiež mi hovoril, že v noci sa mu stalo, že počul mykať stoličky, no zas to mohli byť kludne susedia alebo pes, takže to je buď alebo.

zuzankasm
26. mar 2015

@peaace Boze zeny,dajte jej pokoj,ona hladala pochopenie,nie vysmech.Ak ti to pride nerealne,nekomentuj,a dajte jej pokoj.Ma dost sama s malou,nie este citat vase kktiny....

annastevko
autor
26. mar 2015

@katey Ano tak je deticky su citlive a uprimne ciste preto vidia aj tieto veci.

peaace
26. mar 2015

@zuzankasm nemusíš na mňa vyskakovať, ja ju nijako neurážam, svoj názor som si napísala a teraz sa jej snažím normálne pomôcť, tak nevyskakuj

annastevko
autor
26. mar 2015

@rose32 100x som snad uz nabytok presuvala aby nemala zly pocit nepomohlo. Ona totizto neukazuje stale len an jedno miesto.

rose32
26. mar 2015

@annastevko tal do druhej izby

annastevko
autor
26. mar 2015

@zuzankasm Manzel nechcel lebo to bol dar od jeho ,,super,, mamky

zuzankasm
26. mar 2015

@peaace A ako jej pomahas,vysmechom? Ja si budem skakat ako ja budem chciet.

peaace
26. mar 2015

@annastevko tak sa vykašli na manžela a spál ju ty a keď sa spýta kde je, tak sa tvár, že nevieš. Predsa ak si mala také stavy a do toho aj vaša dcéra, tak by som zvysoka kašlala na nejakú debilnú kľúčenku, po ktorej možno budete spokojne žiť.

annastevko
autor
26. mar 2015

@peaace ja som to videla v tehotenstve teraz uz nie ale pocujem iste veci tie pocuje aj manzel. Tiez bol stale pritom ked mala vyvadzala takze niesom sam.

peaace
26. mar 2015

@zuzankasm Tak sa nauč čítať, čo píšem, či je všetko čo píšem výsmech. Dobre nebudem na teba reagovať je to zbytočné.

rose32
26. mar 2015

Super dar dajte do pivnice

zuzankasm
26. mar 2015

@peaace Nereaguj vobec,urobis najlepsie.

zuzankasm
26. mar 2015

@annastevko Tym ze ho schova,zlo neznicis..Ja by som spalila..

annastevko
autor
26. mar 2015

@peaace Vyhodim te veci od svokry.

peaace
26. mar 2015

@annastevko A čo konkrétne počuješ? A tvoj manžel sa toho nebojí?
My keď sme sa nasťahovali do každého bytu som pokropila každý roh svätenou vodou. Niesom extra kresťan, ale aj na dverách máme kríž z dôvodu ochrany a to sme bývali v byte, kde zomrel nájomník.

annastevko
autor
26. mar 2015

@zuzankasm No veru je mi do placu ako sa snazia somna robyt blazna ...

peaace
26. mar 2015

@annastevko Vyhoď a čo ty vieš, možno ti to naozaj pomôže. So svokrou máte dobré vzťahy? Ono ani woodoo nie je sranda a existujú aj také obchody, kde sa to dá kúpiť. Napríklad, keď je niekto na dovolenke v zahraničí.

annastevko
autor
26. mar 2015

@rose32 To je v tom ze viac izieb uz nemam a zvyknuta je spat sama aj ked som sa snazila s manzelom si ju vziat k sebe bola mrzuta nechcela ☹