Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@annastevko uz lem psychologicke alebo psychiatricke ist
Ahoj ja verim ze deti vidia aj to co my nie. Moj syn robil to iste zobudil sa a strasne plakal a stale pozeral na na tu jednu stranu. Len tam pozrel rev. Niekolko noci za sebou a aj cez den ked sa zobudil. Som zobrala sv. vodu a cely dom posvatila a prestalo. Skus .
@peaace Dnes ju pohladam ale spalit cela nepojde je z motuzika ale ma aj velke kovove oci.
tak uz len dufat, ze sa ti ta Samara neprevtelila do dcery. a ked to mate v kazdom dome, kde ste sa stahovali, tak je to nieco, co si nosite so sebou..
@annastevko citala som tvoj zazitok. Presne toto sa mi stalo. Psa som neudrzala v izbe spolu so mnou ani 2 minuty. Keby mohla rozdrape dvere. Tvoja dcera alebo ty ste asi vyhladane ako medium. Sprostredkovatel. Treba tej dievcine pomoct. Ak ked nie si veriaca chod do kostola a naber si trocha vody. Pokrop nou tu izbu a.aj cely dom. Hracky daj naozaj prec z tych rohov. Ani lopta nech tam neostane. Bytosti prichadzaju z rohov miestnosti. Tak mi to bolo vysvetlene a funguje to. Aspon u nas pomohlo. Keby si mala silu porozpravaj sa s tou bytostou. Ze uz je vsetko v poriadku, moze ist spat. Bolo jej odpustene... bla bla. A s malou by som davala spat aj psa, zaroven svetlo a mozno hudba. Dufam ze som nevyznela ako pako. Ale 28 rokov zijem s tymto ...
@annastevko spál čo sa dá a potom ak vieš tak sa napr niekde prejdite s malou a zahoď ju čo najďalej, keď aj do vody do zeme hocikde, len aby bola od teba čo najďalej. A naozaj si porieš tú svätenú vodu tá naozaj pomáha. Pozerám, že si zo zahraničia a tam by tiež mali kňazi poskytovať svätenú vodu a aj vysväcovať domy.
@annastevko spalit, poliat svatenou vodou...splachnut a poslat niekam daleko...hm...uz neviem, nic mi nenapada, v takychto pripadoch je kazda rada draha
@peaace Tak co pocujem napriklad pozhasiname ideme spat lahneme do postele a po chvilke pocujem vypinac ako sa zasvieti svetlo ked sa postavim a idem skontrolovat zrazu sa zase vypne. Mala ma 2 roky spinka a ma branku aby neutekala z izby a manzel je primne v posteli. Vcera mi povedal ze on si na to uz zvykol a nevsima si to no mne to neda. Minule som robila klientke nechty mala som na parapetnej doske maly box z trblietkami na nechty od okna som bola asi pol metra a zrazu ten box spadol klientka sa vystrasila a ked som to videla ja hlupa som jej povedala ze to nic nieje to len duch a usmiala som sa. Neviem co ma to napadlo jej povedat ale ked bola vystrasena chcela som to obratit len na srandu. Na vianoce som mala na poicke kde mam certifikaty zlateho trblietaveho sobika bol na nej par tyzdnov raz pridem do izby a som na stolicke asi tak meter a pol od policky a na zemy vsetko zlate. Myslela som si ze ho certifikaty vzvratili ale tie boli uplne v poriadku. Nevedela som ze moja dekoracia vianocna dokaze lietat. Nerobila som si z toho nic popratala som a vratila som ho spat na policku. Potom zase raz mam satnikkde je iba tycka a navesane oblecenie raz som pocula buchot pridem a to vsetko na zemy spadnute inokedy som zase si davala dole makeup v kupelke a zasvietila som si jedno svetlo hlavne a potom aj druhe pri zdkadle aby som sa dobre videla moj manzel prisiel z prace medzi tym bola noc a zrazu pocujem ,,zhasni svetlo,, hned som sla na schody a pytala sa manzela ci mi nieco rozpraval on povedal ze nie a ja isto? Nepovedal si mi nahodou ze mam zhasnut svetlo? A on ze nie. Raz som varila v kuchyni normalne bol den a mala pozerala rozpravku v obyvacke manzel bol v praci. Zacala som sa zrazu citit vystrasene a primne som pocula dlhy vydych prve co ma napadlo som povedala chod pre a potom to prestalo no hned som sla skontrolovat malu ci je v poriadku vdaka bohu ano. Tak? vtipne to moc nieje a ak si niekto mysly ze aj toto mam z filmu tak je blazon.
@peaace Nie praveze vobec s manzelovou celou rodinou nemam dobre vztahy ☹
@rose32 Tak to by sme museli ist vacsina lebo ak si si nevsimla aj ine tu pisu svoje pribehy ktore sa im staly.
@tinamarkova Chudacik ale som rada ze pomohlo.
@peneloppe ja byvam hned pri cintorine..poviem ti,nikdy som na ziadny nechodila,nasi ma nebravali a potom zrazu stahovanie sa a rovno tak,ze z okna vidim cintorin :D desiva predstava...po 8 rokoch absolutne neriesim,tisic krat cez neho prechadzam,ked si chcem urobit skratku :D naucila som sa neriesit taketo veci,ak aj cosi existuje,ublizi ti to len do takej miery,do akej si to ty pripustis. Teraz mi pride smiesne,ako som to prezivala...mame blizko prirodu aj centrum mesta,ticho,klud,mam dve male deti a vobec vobec nic sa za cele roky divne neudialo ;) samozrejme,cintorin vidiet z poschodia z okna,na prizemi ani z vonku vobec,kedze je tam vysoky plot,moje deti a uz ani ja si ani neuvedomujeme,ze je vedla nas a navyse ako vravievala moja mama, mrtvi ti uz neublizia, obavy maj zo zivych,ktori ti chcu ublizit ;)
@leeenka26 AK nechces never nieje to ale pokus o vtip.
@absurdum Ty si nenormalna co mi pises??? MAs deti? Ako by si reagovala ak by ti niekto napisal nieco take???
@babatkoo Mala ma hudbu uz pustenu a svetielko jej svieti dala som tu lampicku na maximun takze snad bude lepsie.
@annastevko Pozri. Teraz je toľko hororov, že málokto už verí na takéto "príbehy", hlavne keď z nich veľa bolo odhalených ako klamstvo. A nemala si tú nočnú paralýzu? To majú ľudia pocit, že to reálne zažívajú a nevedia to rozlíšiť (myslím hlavne obdobie tých videní).
A dom ste skúšali vysvätiť? ono to veľakrát pomáha, my sme to urobili v momente, ako sme sa nasťahovali a ešte sme ani jeden deň neprespali. Babka je veriaca, tak tá nám dala kríž aj pre malého anjelikov amá ich v izbe. Ak tam máte nejaký pobožný obchod, kúp si anjelikov a popros farára aby ti ich vysvätil a potom do každej izby jedného. Alebo si daj kríž okolo krku, tiež vysvätený.
Držím palce, aby to prešlo.
Ak tvoja rodina nemala nič podobné, tak treba vyskúšať všetko, čo sa dá na zamedzenie týchto javov. Duchovia sú tu snami, no treba si vpúšťať do života iba tých dobrých a pokiaľ si nikdy nikoho neprekliala, nevyvolávala duchov, nič podobné nerobila, tak ako tu už baby písali, možno sa niekto cez teba chce dostať mimo na druhú stranu a trápi sa a a ten kňaz by ti mal istotne pomôcť
@peaace No na drhej strane by som to chcela zbicit cele aby to nedaj boze nenaslo niejake dieta ci pes a nedovliekli to do inej domacnosti ak je to to na chybe.
@annastevko ale moja dcera mala taku spoluziacku a zomrela 14rocna,bolo to ve spravach,3xsa jej nepodarilo spachat to otravou liekma a pot.skocila z okna od mala sa rozpravala s niekym co jej rodicia neverili chodili po psychiatroch lieceniach...ona si priala vzdy len zomriet,moja dcera s nou boli najlepsie spoluziacky,davali to ve spravach co sa zabila pocas jarnych prazdnin v piatok....
@katche ma napadlo rozbyt tu kovovu cast kladivo tamto spalit a kovove niekam odniest daleko. Nikto by to nevzal ked by to nolo znicene.
@luvika Cintorin ani mna nedesi
Neoplati sa nicit nieco,moze byt horsie!zavolajte si farara
@annastevko očúvaj a keby si tú kľúčenku zaniesla kňazovi aby ju zničil??? Vieš, aby to, čo je v nej zmizlo. Exorcisti existujú a podľa mňa by ťa nikto nevysmial
@annastevko jj, to som len reagovala na to,co pisali o domoch pri cintorinoch...blud 🙂 a to teda verim na duchov alebo cosi mimo nas fakt ze dost.
@peaace Nie ja som nikdy nikoho nepreklinala nepekliala.
@annastevko Tak čo najskôr navštív farára
@peaace No to by slo.
Ahojte, neda mi neprispiet na tuto temu, lebo myslim,ze kazdy z nas ma pred " ducharcinou" rešpekt. Dokonca som presvedcena,ze aj tie,ktore pisu a tvrdia,ze take nieco sa nemohlo annastevko prihodit, su nie az tak presvedcene,ze by to mohla byt aj pravda. Vnutorne o tom pochybujú, zo strachu pripustit take nieco. Verim jej, lebo ako sa narodila dcerka, aj nam sa deju prazvlastne veci. Zacalo to ked mala dcera 2,5 roka, trvalo to do jej 4 rokov. Niekolko mesiacov bol klud. Teraz mame 8 mesacneho syna a znova sa nam deju tieto veci. Snazim sa to nepripustat, vzdy po nejakom zazitku ( napr. zasvietenie svetla na schodisti,ked sme vsetci dole v obyvacke a podob.) S manzelom sa smejeme,ze jeden z nas zabudol zhasnut a presviedcame sa o tom, pritom vieme,ze to pravda nieje.... momentálne mam vybaveneho jedneho pana na cistenie energii, ale je to na dlhšie. Tato tema je pre mna dost aktualna, zhanala som aj vsetky info ohladne miesta, ludoch kto tu byval. Mozno nas to ma niecomu naucit. Mimochodom ovplyvňuje to aj nase oosobnosti, spravanie atď... prijemne to nieje.

@annastevko Inak vraj toto vyvádzanie detí môže trvať do troch rokov, potom deti strácajú tú "schopnosť" vidieť nadprirodzeno. Je tu taká skupina, kde sa to rieši, tam by ti možno lepšie pomohli