icon

Monitor dychu a falošný poplach. Stalo sa vám to?

katkas1
11. aug 2010

nam sa to stava uz skoro kazdu noc a poviem vam je to riaden stres. A mala sa samozrejme velmi zlakne a trva to kym ju utisime.

libka1
11. aug 2010

3x za noc sa nam nespustil, ale sem tam sa nam to stalo 😝 cisty horor, zlakli sme sa ani nehovorim ako... ked sa nam to stalo asi 4x prestali sme ho pouzivat...

jasminet
11. aug 2010

@katkas1 neputuje mala po postielke? ze zlezie z tej podlozky? nam sa to vtedy stavalo, tak sme podlozku posunuli viac do stredu postele a potom uz bola mensia pravdepodobnost, ze ju to nechyti... alebo kablik nemate povytiahnuty?

prettybaby
11. aug 2010

aj nam sa to uz parkrat stalo, no aj tak stale ho pre klud duse pouzivame, aj ked neviem, ci je to kludnejsie,ked to zacne hucat ako to, ak by ho pusteny nemal .-)

bianca
11. aug 2010

nam monitor pipal 2x asi den po prichode z porodnice.Zrejme bola moc podlozena koli zvracaniu.To mi k depke fakt moc nepridalo.Potom za 6 mesiacov ked nam dosli baterky a nevsimli sme si a teraz ked je velka tak to revalo nenormalne.Vraj je do 15 kg a nasa tolko nema ale z tazkym srdcom som ho odlozila .Dufam ze to bolo len vahou

ani3012
11. aug 2010

používam babysense II. od príchodu z nemocnice (vtedy mala váhu 2300gramov )a bez problémov. Mám ho uložený na rošte pod matracom . Väčšinou je poplach vtedy,keď monitor zabudnem vypnúť a malú vyberiem z postieľky 😅

pipatko
11. aug 2010

my pouzivame apnoe monitor Angel care a uz par krat sa nam stalo, ze to v noci pipalo aj 3 krat. Vtedy vymenime baterky a zase to funguje.(aj ked je na monitore kontrolka "slaba bateria" ale este ani raz nam nesvietila) No odkedy sa maly vrti v postielke zvykne nam to sem tam pipnut, ale akurat tak, ze dobehnem k postielke a znovu to normalne funguje.

mmacko
11. aug 2010

Nam nanny tiez parkrat pipal, hlavne ked bola mensia a uz sa vedela pohybovat po postielke, ked sa moc pritlacila k boku postielky, tak ju neregistroval ten monitor. Posledne sa nam to prekvapivo stalo tento tyzden po dlllhom case, tiez sa velmi natlacila na vrch postielky. Malu to ale nikdy nezobudilo, ani ten ramus ked sme nestihli pribehnut na pipanie. Dokonca ju nezobudilo, ani ked som nou zatriasla alebo ju trochu zobudila aby som skontrolovala ci je v poriadku, vzdy hned spala dalej 😉

evina0
12. aug 2010

mi mame nanny a pipal 2 krat raz bol maly v poriadku mozno len planmy poplach ale 2 krat ed sa to stalo tak som nasla maleho modreho v postielke a nedychal( asi syndrom nahleho umrtia ale zistuju ci nie aj Ger prihoda s refluxu)..takze dakujem Bohu za tento vynalez nebyt jeho tam dnes synceka nemame. neviem ako niekto pise ze sa im spusta stale poplach-podla mna je to nespravne bud ulozene alebo zly ci hruby matrac lebo ja ked sa aj drzim postielky tak monitor ma snima tak neni mozne aby ked dieta cestuje po postielke aby sa spustil. mi musime teraz polohovat takze mame matac pod hlavickou vyvyseny a monitor ide od toho miesta ked sa to lomi a zatial vdaka Bohu nepipal lebo pre mna by to bol sok po tom co sa nam stala ta prihoda minulu stredu.
drzte sa.

zuzkat1
12. aug 2010

nam pipalo raz mam angel care...a tak sme zvysili citlivost na maximum a odvtedy nic.. nemas moc hruby matrac? my ano a teda ta slabsia citlivost nestacila... moja inak putuje dost ale mame dve podlozky a zachyti to dych aj ked je v rohu ucupena

amaca
12. aug 2010

My mame snuza go, plany poplach bol asi 3 krat za 6 mesiacov, potom sme zacali hore na brusku zohybat plienku a nasledne nasunuli monitor. 1-krat bolo pipanie ozajstne, ale nie ze by maly nedychal, ale upozornovalo nas to, ze dycha plytko a malo krat za minutu. Taktiez si to neviem bez monitora predstavit.

bublinkajasminka
12. aug 2010

my sme mali tiez tieto problemy s monitorom - pipal nam casto - ja neviem ci to bola seriova vada ale velakrat ze malu sme poculi nahlasdychat a monitor pipal 😒 a malisme nanny

usiko
14. dec 2010

mame babysense a nemali smefalosny poplach ani raz....

annie13
14. dec 2010

my mame nanny pri synovi sa mi to stalo raz pipal ale to len pretoze sa z neho odplazil ale zlakla som sa strasne, pri malej sa mi to nestalo ani raz

babulina
14. dec 2010

my sme mali nanny a ani raz nepipal za 5mesiacov pouzivania

janica81
14. dec 2010

Aj ja používam babysense II. od príchodu z nemocnice a bez problémov. Mám ho uložený na rošte pod matracom . Väčšinou je poplach vtedy,keď monitor zabudnem vypnúť a malú vyberiem z postieľky ...ale inak sa este nikdy nespustil...

lenka268
17. dec 2010

My mame nanny , par krat pipal v noci neviem co to bolo ale akurat som na maleho pozerala chcela som ho zobrat s postielky v noci na papanie a zacalo to pipat videla som teda ze je vsetko ok , znamy povedal ze mozno baterky su slabe, ale sme ich ani nevymenili a od vtedy nepipal

isiss
17. dec 2010

alebo ci ho nemate nastaveny na nizku citlivost, a vtedy ked jemnucko dycha bábo, tak monitor nemusi zachytit pohyb. my mame angel care a parkrat sa nam to tiez stalo.. dali sme na vyssiu citlivost a odvtedy falosny poplach nebol.

vrabcek154
17. dec 2010

Ahojte, tiez zhanam monitor dychu tu na bazari, nemam moc skusenosti, ale chcem vas poprosit o radu, chcem tu niekde este zohnat vankusik pre babo, aby sa nemohlo v noci pretocit, a teraz moja otazka, pretoze nemam ponatia ako funguje monitor, ci mozem pouzit tieto dve veci naraz, aj vankus, aj monitor. dakujeme

valika_val
19. dec 2010

mame NANNY, ani raz falosny poplach.
alarm sa spustil iba raz, ked maly cestoval po postielke a v spanku sa dostal na uuuplny kraj postielky. poriadne sme sa zlakli, ale pokial je monitor v postielke, nemam sa coho bat. je to super.
dolezite je dat monitor normalne na rost postielky pod matrac (my mame len obycajny molitanovy) a netreba ziadne podlozky a dosky a pod. 🙂

@vrabcek154 jasne ze mozes pouzit polohovaci vankusik. my sme mali aj klinovy vankus na matraci a aj polohovaci vankus a bola som maximalne spokojna.
klinovy:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8701185&tab=1
polohovaci:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5993875&tab=2