icon

Naučí sa moja 4 mesačná dcéra jesť lyžičkou?

janka67
17. apr 2012

Ahojte kocky chcela by som sa opytat mam 4.mesacnu dcerku a nechce mi jedt cez lyzicku? Nauci sa to alebo s tym budeme mat problem. Dakujem

prahaxx
17. apr 2012

prosim Ta, my mame 21 mesiacov a ked malej nieco je, tak sa najlepsie napapa prstami, takze uplne v pohode 😉

libka1
17. apr 2012

tak ono sa to kazdy raz nauci 😀 ci zaujima ta ci sa to nauci hned teraz v 4. mesiacoch a pri prvom pokuse?? daj jej cas...

jankamgr
17. apr 2012

Ahoj, ja som skúšala malému dávať lyžičkou príkrmy, zvládol to, ale potom sa nám začali tlačiť zúbky, a lyžičku odmietal. Jednoducho dom urobila redšiu kašičku, alebo rozmixovanú zeleninku do fľašky. Teraz sa postupne vraciame k lyžičke, ale nie vždy je to ružové 😀 😀 😀 Podľa mňa, nemusíš sa báť, určite sa to naučí 😉 a ešte, skús jej dávať do úst zatiaľ prázdnu lyžičku, zvykne si a naučí sa to, veď má na to ešte čas 😀 😀 😀 držím palčeky 😀

elzu
17. apr 2012

To přijde, neboj...je to pro ni nové, chce to čas, trpělivost, zkoušet a hlavně netlačit na pilu, nechat tomu volný průběh, děti se učí rychle... 🙂

nikolet_89
21. sep 2012

ja som malinku naucila tak, ze som jej skusala dat vtedy, ked som jedla ja, napriklad vyzivu jednu lyzicku som si dala ja a potom som chcela dat jej, celkom rychlo to pochopila a teraz mi pekne papa...🙂

katka1981
21. sep 2012

jasne,ze sa nauci. Vela deti sa najprv nauci papat ruckami a potom lyzickou. Kazde je ine. Neviem aky vazny problem mate, ked sa pytas ci sa nauci jest 4 mesacna lyzickou. 😀 Pokial ma v poriadku rucicku, tak urcite ano.

jankako
21. sep 2012

Nestresuj!Asi ťa vyplašila nejaká mamička ,,dokonalého,,dieťatka,čo???Mne malá nevedela v troch mes.vobec chytiť flašu.🙂 prso je prso 😀

fatima1972
Odpoveď bola odstránená
anjelik2509
21. sep 2012

prečo sa tým trápiš? Moja má o mesiac dva roky a tiež sa sama ešte nenakŕmi, lyžicu chytí ako ju napadne, kopa jedla jej popadá, ale nech, naučí sa...Keď bude väčšia, bude vidieť teba, ocina ako jete lyžicou a bude vás chcieť napodobniť, naučí sa..😉