Nedáva nôžku do pusy
Ahojmoj syncek ma o tyzden 6 m. A vobec si nedava nozku do pusy.je to dajaka vada?
Tak vsade to pisu,ze ma to dieta davat nozku do pusy.
Ani moja dcera dcera si nikdy nedávala nôžku do pusy, a má skoro 4 roky a je úplne v pohode, motoricky aj psychicky sa vyvíja normálne ..... 😕
Syn vyhryzol diery na dupackach, dcera si nozicky neochutnavala. A obaja su uplne v pohode. Tabulky su len statistickym vyjadrenim beznych prejavov deti ale nie su normou. Netreba sa stresovat tym, ze dieta nenaplni kazde jedno kritérium tabulky, pokial prosperuje.
Ani naša, teraz už 4-ročná dcérka si nikdy nedávala nohu ho pusy a je tiež úplne v poriadku 😉 Zato na chrbátik sa pretáčala ani nie v 3 mesiacoch, na nohy z ľahu "vyskočila" ani nie v štyroch, okolo nábytku začala chodiť v 9-tich. Ale odvahu pustiť sa vykročiť sama nabrala až v 14-tich 😀
@denulienkad my chodili na rehabky a tam davali tomu riadnu pozornost ci ai dava nozky do pusy a dokonca musela obe.podla mna nieco na tom bude.
moj ma 8m a nedava. Mal obdobie, ze mal snahu, chytal si prsteky, ale tam to skoncilo, teraz chce len plazit a plazit.
obnovujem temu - zacal si syncek davat tu nozku do pusy? Nasa mala ma 6m a tiez si nedava, ale na cviceni nam cvicitelka hovorila, ze ma este mesiac - dva cas
Nic si z toho nerob. Kazde dieta je ine. U nas to napr prebiehalo takto:
http://montemother.wordpress.com/2014/04/03/obj...
ani moje dve detičky si nedávali nožky do pusy...... 😀
Starsi zacal presne v 6. mesiaci a mladsi aktualne polrociak zatial o to snahu nejavi. Nestresujem 🙂

Ani moja dcera si nedavala nohu do pusy a uz ma 5 rokov a je uplne normalna 🙂 Nepocula som o tom ,ze by toto bolo nejake kriterium spravneho vyvinu dietata...