icon

Nepokoj 8 mesačného bábätka pri obliekaní

leria
26. mar 2015

Ako je to u vás s obliekaním?My ked sa chystáme von, tak je to hotová katastrofa😃😃😃 Malému akonáhle pretiahnem body cez hlavu a rukávy cez rúčky, tak spustí taký vresk akoby som ho zaziva rezala😄 Musím dvere do izby pozatvárat pred obliekaním, lebo ked ho počujú susedia, mám obavy, ze uz na nas pošlú sociálku😄Kým ho vychystam, som spotená ako myš.Nepomáhajú ani žiadne moje grimasy a hračky na odpútanie pozornosti. Ešte dobre, ze sa oteplieva a toho oblečka bude čím ďalej tym menej.Inác sa nestazujem, malý je zlatý, pohodák😉 Ja len tak zo srandy ako to je u vás😉

senka111
26. mar 2015

No zažila som si svoje, len moje malo asi 2roky, bil nás, kopal, metal sa pri obliekaní, a vrieskal ako paviján.Nič nepomohlo ani dobré slovo, pochvala, bitka. Nič.Prešlo to samé ale bolo to hrozné jednu sezonu zimnú.Vraj potreboval cítiť zem.To s obliekaním trvá dodnes, v kuse chodí len v slipoch akonáhle príde zo školy, z vonku a to máme 9r. 🙄

sendy182
26. mar 2015

@leria ja som detom spievala....od mala.....a nezabudnem - Drieme murko zo sna sniva trn trn trn🙂 🙂 🙂 Kukulienka kde di bola🙂 🙂 🙂 .....pri mladsom pomohol aj mobil.....samozrejme vtedy nebol dotykovy.....mal tam gumi-maci nahrateho🙂 🙂 .....

simca06022011
26. mar 2015

zažívam to a v klude môžem napísať, že je to čím ďlej tým horšie 🙂

elanor
26. mar 2015

nic si z toho nerob, je to uplne normalne, robia to vsetky deti. Len vydrzat...

natalym
26. mar 2015

@leria A my sme to mali. Nekupovali sme veci cez hlavu................

leria
autor
26. mar 2015

@natalym no uz aj ja si dávam pozor co kupujem aby sa to oblieklo co najskôr a najsetrnejsie.....niekedy mám pocit, ze stále do toho istého ho obliekam...je mi ľúto vecí ktoré som s radosťou nakúpila aj kopec sme toho dostali, len kvôli tým scenam mu neobliekam...takze rôzne gombickové, na traky atď veci nehrozia.....u nas sú najpraktickejsie overaly, či tenšie alebo hrubsie...

natalym
26. mar 2015

@leria No neurobíš s tým nič. My sme mali len na zapínanie spredu. Všetko cez hlavu sa nenosilo.

margarita
26. mar 2015

robia to fakt vsetci, mne pri synovi pomohla zdanliva blbost, odkedy sedel, obliekala som mu tie vrchne vrstvy ako sveter, bundu, ciapku a pod. nie poleziacky, ale posadila som si ho na kolena oproti zrkadlu roldoru, a odvtedy bol klud, obzeral sa tam, kyval si 😀 a ani si nevsimol ako som ho zatial doobliekala....

leria
autor
26. mar 2015

@sendy182 kukulienka ficala aj u nás, potom ššš z rebelov, mandarínka darinka....uz nezaberá, musím asi rozšíriť repertoár 😀

natalym
26. mar 2015

@margarita Dobrý nápad.

kitty88
26. mar 2015

@leria moja tiez vystrajala ako zmyslov zbavena, ale ked som zacala spievat, v momente bola ticho, kludna a pocuvala s otvorenymi ustami, mohla som ju v klude poobliekat, vydrzala by ma pocuvat aj hodinu... inak to ale po par mesiacoch preslo, teraz ked ju obliekam, tak pohoda, aj spolupracuje a spievat uz nemusim 😀

leria
autor
26. mar 2015

@margarita no tak my pred zrkadlom dojedáme stále druhú polku príkrmu, tak snáď to pomoze aj pri obliekaní, ked bude sediet....no len aby z neho nebol potom narcis 😀

sendy182
26. mar 2015

@leria este som si spomenula....ze som komunikovala s dietatom.....citujem '' Kde ide Luki? ..pa...pa......pa.....tam su detiiiii..., aha vtacik🙂 🙂 🙂...a 'ono' potom uz vedelo ze ide von🙂 ......vela trpezlivosti.... 🙂

ichbinich
26. mar 2015

Je to o nervy, poznam. A este sa to stupnuje pri obliekani pyzama po kupani... A minule mi este aj zvonil sused... 😲 Ale kedze ma sam deti, tak povedal, ze on vie velmi dobre, ako to je 😉 Ked uz je dcera unavena, zaidne pyzamo jej nie je odbre, najprv krici Minnie!, tak zoberiem to do ruky, ale ledva sa to pyzamo priblizi ku nej, uz krici nie!
Ten trik pred zrkadlom fungoval dobre u syna, niekedy zabera aj na dceru.
Aj ja sa tesim na leto, ked budeme mat vsetci 1 tricko a 1 gate a sme obleceni 😉
Co este pomaha u dcery, je nechat ju holu alebo iba v plienke prebehut po byte, potom si ju odchytit a obliect napriklad na gauci... Alebo ju drzi manzel hore nohami a ja ju obliekam 😀 No cirkus Humberto je suvix 😉
Kazda jedna vsrtva je boj, pricom ale zaujimave ta poseldna, bunda, uz boj nie je... Ale mas pravdu, kym su deti oblecene, ja potrebujem sprchu... a nieco na ukludnenie nervov 😉 😀

hikokk
26. mar 2015

@leria U nás je to tak isto ako u Vás. Máme teraz 16 mesiacov a nič sa nezmenilo. Je to iba horšie a horšie 🙂 a máme viac sily

tjaden
17. máj 2015

ahoj tiež katastrofa a to už pri plienke pri bodíkoch má dosť a to ešte potrebujeme punčušky ponožky tepláky a sveter no koniec, nič nezaberá plače plače plače ale bez sĺz, ak je hotovo posadím ju a ona je ticho alebo sa začne smiať akoby pred chvíľou vôbec nerevala

daisylucky
18. máj 2015

Moj tiez asi ked mal 8 mesiacov zacal strajkovat pri obliekani, ale neskor asi rocny pochopil, ze ked chce ist von,co chce, musim ho najprv obliect, tak zacal spolupracovat. Dokonca sa chcel aj sam obliekat, ale to este nemal sancu.

maja1503
23. máj 2015

presne ako u nas 🙂 odkedy ho zacnem obliekat az kym nezatvorim dvere z vonku za nami tak vrieska 🙂)

borkavan
23. máj 2015

@leria tak u nás je to uplne rovnaké. On ziape pri obliekaní od narodenia a teraz má 7 mesiacov. Najprv som si myslela, že mu vadí tolko vrstiev, lebo bola zima. ale tearz ziape aj ked mu obliekam krátke bodyčko. A najviac ziape, ked ho naložím do kočára a obúvam seba a dávam si len bundu.

nepomáha nič, ani piesne, ani riekanky, alebo rozosmievanie... len rýchlo, rýchlo a vo výťahu sa ukludní. Najhoršie je to, keď sme na návšteve, tak vždy upozorňujem, nezlaknite sa, bude ziapať alebo skôr škriekať ako pavián. Ani slzy mu nejdu. proste nechápačky. A najviac ziape pri čiapke, to pustí taký dlhýýýý tóoon, že mi idú uši odpadnúť.

neziape iba vtedy, ked je ospaly a už už zaspáva pri obliekaní.