icon

Odkedy Vaše ratolesti spávajú iba raz za deň?

evitaa777
29. júl 2011

Môj 15-mesačný synček krásne spával dva razy(ráno od 10,00-12,00 a poobede od 16,00-17,00),večer išiel síce spať neskôr,t.j.cca pred 22,00 a celú noc mi krásne prespal.Cez deň bol plný energie,vyspatý a kľudný..Posledný týždeň mi nechce poriadne spávať,leží aj hodinu v postielke,ja samozrejme vedľa neho, a až po dlhom dohováraní zaspí na hodinku,poobede až okolo 18,00,čo už je dosť neskoro...bojím sa,že keď ho dám spať len raz za deň,bude nervózny a v noci nekľudný..Čo na to hovoríte?Vopred Vám ďakujem za každý Váš názor 🙂

Strana
z3
wladymyra
1. aug 2011

my mame skoro rok, spavame 1x za den asi od 9,5 mesiaca. predtym to bolo 2x za den polhodku a teraz 1x za den hodinku az hodinku a pol. a potom od vecera 18:30 do tej 7-7:30 (s tromi papaniami v noci 😝 )

lyenka
1. aug 2011

moja zacala spavat raz za den od 8,5 mesiaca

anetabreznicka
1. aug 2011

teda super ti vydrzal ked az do 15tich mesiacov spaval 2x denne. moj mal necely rok odkedy spava len raz. a hybe sa to medzi1-3h spanku. ale zase to ma vyhodu, uz o pol 8-8 vecer spi a tiez prespi celu noc. je to individualne. ved ho nechavaj spat len raz za den, bez nutenia a uvidis ci bude nervozny alebo naladovy. skus viac variant a uvidis ktora zaberie 🙂 drzim prsty nech sa vam to rychlo a "bezbolestne" upravi 🙂

mamina2711
15. aug 2011

ja som ho davala spavat tak od 1 roka uz iba raz za den zaspi tak okolo 12 a spi do tej 3 vecer nemam problem o 8-9 zaspi a prespi celu noc sice vstava uz rano o 7 ale je to takto v pohode

rosienka
21. aug 2011

Moja okolo 11 m zacala protestovat so spanim, potom bola dovolenka kde sa spalo kadejako v aute ci kociku a teraz mala rok a pekne spava raz denne asi 2 hod. od 11:30-12h do 13:30-14h, niekedy aj dlhsie, ale to uz ju idem poobzerat, aby dlho nevyspavala. Inak deti netreba nutit do spanku, ani dlho uspavat, nema to vyznam a stoji kopec nervov. Oni vedia najlepsie kedy su unavene. Chodime spat tak okolo 20h +- pol hodka a spi najradsej do 8-9h. Ked vstane skôr, tak je doobeda unavena a pripadne sivtedy pospi aj poobede, najmä ak sme vonku, tak v kociku zalomi jedna radost 😀

ringlotka
7. sep 2011

No pozeram, ze moj maly je nejaky rychly. Este nema ani 8 mesiacov a uz spi len raz za den. Asi tak 2,5 hodky prespi od ca. pol jednej do tretej. Som zvedava, kedy prestane uplne spavat. V noci spi ale krasne 11 az 12 hodin. Tato uz v robote a my este vyspavame.

hoogy
7. sep 2011

od 9 mesiacov ale spi 3 hodiny v kuse.

vodnarky
7. sep 2011

my sme presli na jeden denny spanok ked mala okolo 1,5 roka..cize uz nebol doobedny(okolo desiatej) a poobedny(okolo tretej) ale hned ako sme sa naobedovali tak okolo 12:30 sme isli spinkat..a spinkali sme do 13:30,14:00,alebo 14:30..ako kedy..😉

pimpulienka
7. sep 2011

Od 13,5 mesiaca. Vstávame cca o 7:00 ideme hajkať okolo 12:00 cca na vyše hodinku a potom mi večer hajká už pred 19:30 celú noc

babulka123
7. sep 2011

mne ninka zacala spavat 1 spanok cca od 1 roku , pllus minus nejaky tt..
treaz ma 2 roky a funguje to stale rovnako okolo 12 obed, od pol 1 spi cca do 3... niekedy spi od 12...
je tak naucena a vyhovuje jej to , rano vstava cca okolo 7 pol 8, vecer zaspi medzi 9 a pol10.. spi celu noc

Strana
z3