icon

Odúčanie od fľašky

limenka
12. jan 2015

Ahojte chcela by som sa s vami poradit ako ste oducali vase deti od flase. Nakolko syn bol plne kojeny do 6 mes a potom som si odsavala a jedna davka bola flasa az v tedy sa naucil co to je a potom sa odstavil v 11mes tak uy sme fungovali len na tom hlavne pred spanim. A teraz bude mat 15mes a stale pije s flase. kupil asom aj poharik co ma dierky a to po 2 glgoch odmieta a vobec nie pit s toho aj iny tym ako je je na tych sportovych slasach s tym otvory usta a caka co sa stane a vobec to nie a nie dat do pusi a zazrak kebyze chcem aby pil aj cajik som skusala a nic aj vodicku sladke nedavam ale neviem ci ta flasa preto lebo idu mu stolicky a dost si to tam dava aj ocne sa k tomu pridruzuju. A este by ma strasne zaujimalo ako reaguje vase dieta ked vysavate lebo ja mam fakt dobru zvukovu kulisu ked to pustim ale odtavim je ticho ale ked je doma muz to nerobi len ked sme sami. Dakujem za odpovede

pribinak
12. jan 2015

Este je malicky, ja by som mu tu flasku este nechala, ak mu idu zubky, zbytocne ho nenervni tym, ze mu beries flasu a vnucujes mu poharik

fopka
12. jan 2015

moj ma rok a pol,ale flasu na noc nechavam,je maly este podla mna. Co sa tyka tych poharikov s naustkom,podla mna si zacala neskoro,moj z nich cucal uz ako 8-mesacny. Ale zalezi tiez od samotneho naustku,su tvrde ale aj makke,ako gumove. Moj ten makky teraz ked mu idu zuby rozkusal ako bobor,uz sa mu tam zmesti aj palec,tak radost 😀 a vysavac by mohol u nas bezat cely den,moj sa v tom vyziva. Ked nevysavam,aj tak si ho vytiahne pohrat sa a "skontrolovat" ci su ok vsetky kolesa 😀

ingrid2304
12. jan 2015

my sme mali fľašku do 5 rokov :D ráno a večer

qtinka46
31. jan 2015

Skus si pozriet nieco taketo, je to flaska resp. hrncek na pre prechod k samostatnému pitiu: http://detske-hrnceky.heureka.sk/avent-hrncek-s... mozno ti to pomoze ak velmi chcete pit z poharika 🙂 my ho mame a mala je s nim uplne ok 🙂