Partner ma odmieta

martina_m1
14. dec 2013

Ahojte baby. Počula som o tejto stránke a vlastne zaregistrovala som sa tu len kvôli môjmu problému. Respektíve potrebujem počuť aj názory nestrannych ľudí. S priateľom sme spolu dva a pol roka, mame rok a pol ročnú dcéru a žijeme spolu necelý rok. Ked sme spolu začali bývať bolo vsetko v poriadku. Zvykali sme si jeden na druhého a vzájomne este intenzívnejšie sa spoznávali. No posledné asi 4 mesiace je to take zvláštne. Neviem. Proste stale mu nemozem prať veci ze on vie najlepšie prať. Mozem mu prat len tie co nosí doma alebo do fitka. Druha izba co je tak tu si zamyka ked niekam ide ako keby som mu tam snorila alebo chodila kradnúť pritom viem ze tam nic take nemá. Mozno ze je len zvyknutý nakoľko predtým tu žil so sestrou a pri nej si zamykal izbu lebo mu tam kradla veci ale ja predsa nie som ona !! Proste sa necítim ako doma ale ako spolubyvajuci. Ja nie som žiadny zlodej aby take veci robil. A v neposlednom rade je to sex. Nechce so mnou vobec uz spávať. Vyhovára sa ze je unavený alebo ze mam pozerat len tak s ním telku alebo ze je neskoro. Minule som za ním prisla o štvrť na jedenásť a ze je uz neskoro ze ho mam nechať. Uplne na mna zhukol. Prišlo mi to tak ľúto a odvtedy spavame oddelene. Mam 26!!!!!!nie som dôchodkyňa aby som držala celibát a nie som ani mniska. Viem určite ze nikoho nemá. Pretože je stale doma. Cítim sa taka potupena. Uz som aj zbalena ze sa vrátim naspat k rodičom. Zajtra mame ist nakoľko nebyvame na Slovensku. Ked sa ho opytam ze ci som ho uz za tak krátky cas omrzela tak mi povie ze nie. Ale ja naozaj neviem uz co si mam myslieť. Nevie mi dat rozumne vysvetlenie. Teda nevie dat ziadne vysvetlenie. Bez sexu nám to fungovať nebude. Mavame ho tak raz za mesiac. Mesiac a pol. Ked sa ho opytam co sa s ním stalo tak mi povie ze neviem žiť bez sexu ze ini ľudia žijú aj bez sexu a majú spoločne záľuby. Ako toto mi povie zdravý 33 ročný chlap? Uz naozaj nevladzem. Stale sa kvôli tomu hadame a ja uz naozaj neviem ci mam ostať alebo odísť. Za každý názor budem vďačná.

luba28
14. dec 2013

@martina_m1 mna napadlo,nebude inak orientovany????a prisiel nato,az ked ste zacali spolu byvat????neviem,lebo inak ma nic nenapada,...skus sa snim na tuto temu porozpravat,nie hadat,....alebo ostat u rodicov a pockat,....len sa nenahnevaj,to len je moj nazor,...

martina_m1
autor
14. dec 2013

@luba28 praveze aj toto sme uz riešili. Normalne som sa ho opytala ci je gay a ze nie nie je. Ako ked on mi aj rozpráva ako ma lubi ale ako moze bez sexu ? Proste uz mu prestavam veriť. Uz som aj rozmýšľala ci nie je chyba vo mne. Ja neviem.

luba28
14. dec 2013

@martina_m1 nemyslim si,ze si chybnaa,ani ja by som bez sexu nezila,...si uplne zdrava,...povedz mu,ze ostanete u vasich,ze ako zareaguje,...aj to zamykanie je podla mna nie v poriadku,...preco to robiiii????

welpen
14. dec 2013

ked planujete ist nna slovensko,opytaj sa ho ci si mas teda zbalit veci aby si tam ostala,ked povie ze nie tak sa s nim hned o tom porozpravaj..musi mat na toto vsetko nejake vysvetlenie,ja mam tiez 26 a manzel je starsi o rok od tvojho a poviem ze ja som skor ta ktorej uz lezie ten sex na nervy,pretoze on by nedbal rano,naobed,vecer 😀 a co sa tyka okrem toho ostatneho ,mozno ze si potrebuje zvyknut ze sa o neho staras..my ked sme isli spolu byvat tak sme sa zabijali minimalne rok kym sme sa naucili spolu zit,vies kazdy mal ine zvyky,ina vychova v rodine,ale teraz mame harmonicke zitie..naucili sme sa to..ale urcite sa treba vo ztahu vela vela rozpravat

martina_m1
autor
14. dec 2013

@luba28 ja tomu tiez nerozumiem. Ja Som mu povedala ze odchádzam a on ze nechce aby sme s malou odišli ale toto tu uz bolo x-krát. Ja potrebujem normálny život. Normálny vztah. Tieto hádky ma ubijaju. Nevie mi ani s ničím pomôcť. Ked ho o niečo poprosim nech oskrabe zemiaky nakoľko ja som alergická na skrob tak robí ksichty akoby som mu dala neviem aku ťažkú robotu. Stale ma len ohovara pred rodinou ze sa stale hádam a neoslucham a ze zas som sa zbalila ale dôvod preco toto vzniká uz nikomu nepovie. Nepovie ze je chyba v ňom. Ved ja by som sa rozísť nechcela ale ďalej to takto nejde ! Proste nie.

luba28
14. dec 2013

@martina_m1 ja si nemozem pomoct,ale mne vychadza len taa orientacia,..je to chulostiva tema,tak mozno preto ti to nepovie,ale,....

sirinka
14. dec 2013

@martina_m1 nema hormonalne problemy? Ja by som mu odporucila navstivit lekara.

martina_m1
autor
14. dec 2013

Neviem. Ja si zas myslím ze nie je gay. Ved predtým sme normalne fungovali. Aj ked prídem k nemu a je rozdrazdeni tak mi povie NIE!!

male.maca
14. dec 2013

mne nepríde sex zas za mesiac nejaký strašný problém. Ono, každý to má nastavené inak..

martina_m1
autor
14. dec 2013

@male.maca pre mna to je problém ked sme ho mávali každý den. Asi sa teda niečo deje ked je to tak ako je teraz.

sisaha
14. dec 2013

@martina_m1 tiez si myslim, ze bud orientacia, alebo..nemoze mat aj napr. nejaku uchylku, ked si zamyka izbu? Neskusala si ju otvorit a pozriet sa tam? (fotky, casopisy, filmy, papiere...). To zamykanie vo mne vzbudzuje obrovsku nedoveru..
Nemoze mat erektilnu dysfunkciu a hanbi sa o tom rozpravat?

male.maca
14. dec 2013

@martina_m1 my sme sex tiež mávali aj každý deň, a v súčasnosti tak raz za mesiac-dva. Ono, vzťah sa vyvíja a mení, podľa mňa to netreba brať tak tragicky. Jednoducho, manžel je vo fáze života, kedy si chce vzťah zrejme užívať inak.

maca_p
14. dec 2013

@male.maca to je dost velky problm, sex raz za mesiac....

@martina_m1 asexual... jedine mozne vysvetlenie, ak nie je gay 😢
z toho viac nevymackach. vo fitku sa vybicuje k nenormalnym vykonom a doma zhasla fajka 😢

male.maca
14. dec 2013

@maca_p podľa mňa je to dosť individuálne. Ako píšem, pre nás to problém nie je a to mávame aj z menej častou frekvenciou ako raz za mesiac.
ja si myslím, že pisateľkin manžel jednoducho dospel do inej fázy vzťahu.

sonagolisova
14. dec 2013

skusila by som sa s nim v klude pri dobrej veceri o tom vsetkom porozpravat..ale neutoc na neho....nehovor co robi zle on... to chlapi nemaju radi..hovor o tom ako sa citis ty...ked robi to a to..povedz mu o svojich pocitoch a uvidis co ti povie...ak to nepovedie k nicomu tak by som zbalila seba a malu a odisla k rodicom....mozno potrebuje dostat od zivota vacsiu facku aby sa spamatal....

martina_m1
autor
14. dec 2013

Praveze v tej izbe nic take nemá. Normalne tam chodím ked je doma ale ked on ide prec tak si ju zamyka. To nechápem. Ten gay mi nejde do hlavy. Je strasne žiarlivý na všetkých aj na bratov ziarli tvrdí ze ma veľmi lubi aj malu.ked nie sme pohadani tak aj príde objime ma ale sex nie. Toto nechápem. Raz som uz odišla. Zbalila sa a isla s malou prec. A vtedy ma prosil aby som sa vrátila. Ze nevie bez nás byt.

martina_m1
autor
14. dec 2013

@maca_p mozno ten sex naozaj on tak často nepotrebuje.

luba28
14. dec 2013

@male.maca to je nejak skoro dospiet do inej fazy,ci????ved su to mladi ludia a neziju spolu uz 15-20 rokov???tam by som povedala,ze je to zmena,.....

maca_p
14. dec 2013

@martina_m1 to si musis vysporiadat sama... proste ked on nechce, tak ty sa mozes umarat kolko chcesa a on ti nepomoze... aby to nebolo u vas len vtedy, ked sa panickovi zachce.

@male.maca to mas pravdu, je to indi-vindi, ale len v pripade, ze obaja su nastaveni na frekvenciu 1x mesacne. ak je nikto nastaveny na frekvenciu 1-2x tyzdenne, tak sa mu logicky nepaci natahovanie dlhsej vlnovej frekvencie 😉

martina_m1
autor
14. dec 2013

@maca_p ved to ze sa mozem aj na hlavu postaviť. Skúšala som sexi pradlo. Vsetko ma v riti. Na sex je unavený ake hrať PS4 do druhej rana to nie. Mozno ma uz nelubi ja neviem. Uz SIM na nervy z toho.

maca_p
14. dec 2013

@martina_m1 tato doba nejak degeneruje chlapov. kde su tie casy, ked by pretiahli aj kozu na plote 😀
(berte tuto vetu vsetci s nadsazkou 😉 )

martina_m1
autor
14. dec 2013

@maca_p sa pýtam aj ja 🙂

jaruska8
14. dec 2013

Bol partner pri pôrode? A to zamykanie mi tiež nesedí... Určite dačo skrýva. By som hľadala...

martina_m1
autor
14. dec 2013

@jaruska8 nie nebol pri pôrode.

jalucija
14. dec 2013

mna by urazalo, keby otec mojho dietata predo mnou zamkynal izbu, co mu harasi? Vysvetli mu, ze to beries ako prejav nedoveri a teda nech ti to vysvetli a mozete na tom popracovat, aby nebolo nutne zcestne zamkynat izby.

Co sa tyka sexu, viem pochopit, ze ma asi take obdobie, osobne by som to riesila vibratorom. Ale skor by ma trapilo, ze po mne netuzi a nechce telesny kontakt.
Ak ho milujes, zapracuj aj ty na sebe, este viac. My zeny si to vzdy odserieme ale problemy vieme riesit lepsie ako chlapi.

sissy27
14. dec 2013

@martina_m1 čo sa týka toho sexu - buď ho baví niečo iné, s čím sa ti hanbí priznať, alebo má nejaký zdravotný problém, o ktorom komunikovať nechce (alebo o ňom ani sám nevie)... poznám jedného chalana, ktorému doslova stačí sex raz za rok, ale uňho je to proste nejaká hormonálna porucha, vie o nej, nemá s tým problém (na druhej strane nemá ani partnerský vzťah), takže nerieši...
ale oveľa viac by ma štvalo to zamykanie izby... to ste fakt ako cudzí ľudia, náhodní spolubývajúci, evidentne má pred tebou nejaké tajomstvo a pravdepodobne nebude položené na viditeľnom mieste, ale niekde skryté, a mohla by si ho nájsť len vtedy, keď nie je doma, v čase jeho prítomnosti by si asi ťažko vysvetľovala, prečo sa hrabeš na ťažko dostupných miestach... a je dosť možné, že to nejako súvisí aj so sexuálnym životom...
rozmysli si, čo chceš, či si schopná žiť bez neho a podľa toho sa nejak zariaď... alebo budeš tolerovať doterajší stav, čo podľa mňa keď zavriem obe oči, môžeš vydržať ešte pol roka možno rok - a nie kvôli nedostatku sexu, lebo to by sa dalo akceptovať pri nejakom normálnom vysvetlení z jeho strany, ale kvôli tomu, že evidentne nejaký problém je... alebo sa naozaj odsťahuješ, ukončíš tento akožepartnerský vzťah, samozrejme rodičmi pri troške snahy zostať môžete obaja... tomu definitívnemu rozchodu by ale mal predchádzať otvorený rozhovor, aby mal možnosť vysvetliť, čo sa deje, prečo sa tak správa, prípadne návšteva poradne, nech odchádzaš s pocitom, že si pre záchranu vzťahu spravila maximum...

martina_m1
autor
14. dec 2013

@jalucija ved mna to aj uráža ked si ju zamyka a presne trápi ma ze po mne vlastný muž netúži. Lenže s ním sa neda ked rozprávam tak len ja on sa nevie k ničomu vyjadrit.

martina_m1
autor
14. dec 2013

@sissy27 ja som mu aj rozpravala o poradni. Naozaj som skúsila uz vsetko on sa nedokáže k ničomu vyjadrit a mna to uráža a ponižuje ze sa ku mne takto sprava ako k nejakej. Neviem ...... Ja uz nemám silu niečo riešiť. Skúsila som naozaj vsetko.

katkakovac
14. dec 2013

Poradila by som ti, v kľude sa s ním porozprávať. Začni z pozitívnymi vecami, čo si na ňom vážiš, povedz mu že ho ľúbiš, ale že vidíš, že v poslednom čase nie je vo svojej koži. Že ťa to trápi a že ti na vašom vzťahu záleží, ale takto to ďalej nejde. Že začínaš rozmýšľať nad odchodom domov. Hovor čo cítiš, bez zbytočných hysterických výlevov a podobne. Jednoducho mu vysvetli, že ak existuje nejaký problém, tak sa oň musíte podeliť a spolu to zvládnete jednoduchšie. Hlavne sa vyhni slovám TY máš problém. VY máte problém, ale SPOLU to zvládnete. O tom vzťah je, naučiť sa v krízových situáciách byť si vzájomnou oporou, stáť pri sebe a nie hneď utekať preč. Ste spolu relatívne krátko a nikdy to nebude úplne dokonalé. Ale ak nájdeš spôsob, ako mu v tomto pomôcť, váš vžťah vydrží 😉 Mnohý chlapi, keď sú pod tlakom reagujú presne ako tvoj priateľ. Majú proste plnú hlavu a na sex tam proste miesto nie je. Ak do nich stále dobiedzaš, začnú sa správať takto divne, až sa začneš pýtať, či ťa vlastne ešte ľúbi, prípadne či nie je gej. (Inak popravde, mňa ako chlapa by takáto otázka ešte viac dorazila) Jeho očividne niečo trápi a nevie ako to dať zo seba von. Treba na neho ísť opatrne ale dostatočne presvedčivo, aby sa konečne rozhýbal. Nakoniec zistíš, že ho trápi nejaká jednoduchá vec, on si stým jednoducho len nevedel rady. Muži sú proste taký, on nepotrebuje radu, on na to príde sám. Škoda, že to niekedy trvá večnosť... Viem to z vlastnej skúsenosti, tiež mám doma takýto exemplár. A zhodou okolností riešim podobný problém. Stále chodí zadumaný, večer sa mu do ničoho nechce, proste má hlavu plnú starostí. Chce to čas a citlivý prístup a zasa bude dobre. A hlavne nevzdávať sa pri prvom vážnom probléme. Držím palce, aby to dobre dopadlo 😉

jahodka8
14. dec 2013

Počítačové hry sú dnes pre mužov ako droga. Aj môj muž hrá večer nejaké hry a chodí preto spávať až o 12 hod., niekedy aj neskôr, ráno ledva vstane do práce. Aj ja si myslím, že dospel do inej fázy vzťahu, kedy už sex toľko nepotrebuje. Možno sa aj bojí ďalšieho tehotenstva, žiadna antikoncepcia nie je 100%. Myslím, že je veľa takýchto vzťahov, len sa o tom veľmi nerozpráva. Na začiatku vzťahu je ten milostný život vždy intenzívnejší.