Poraďte detské jasličky v Bratislave
Ahojte. Zhanam dobre jaslicky pre nase 10.mes. zlaticko. Prosim len mamicky, ktore maju osobne skusenosti s jaslickami. Niektore predosle a podobne diskusie su uz starsie, preto by som chcela zistit aktualny stav v jaslickach. Vopred vam vsetkym dakujem.
Mam vyborne skusenosti s detskym centrom na hopa - svet rozpravok / janosikova ul. Mam tam dieta od 16M. Zvykol si tam super, opatrovatelky su velmi mile a ochotne. Je to novootvorene a je tam iba zopar deti.
Ahojte, viete mi prosim doporucit jasle v Starom meste? Dakujem velmi pekne..
@111bublinka111
@kristinka_k
@janulcik
@kristinka.s
@jajamalka
Ahojte maminky.Som velmi rada ,ze mozem opatrovat vase deticky. Rada som za kazdy jeden den straveny s nimi.🙂.
@aupairandreaba hádam môžem napísať, že som max. spokojná a hádam to nikto nezmaže 😀
@jajamalka ďakujem veľmi pekne Janka,že si spokojná a najmä Lárka 🙂
Ahojte ,prosim neviete ci existuju este jaslicky starlets v sade Janka Krala?web je velmi nezrozumitelny.
@janulcik my sm chodili do sukromnych jasiel Žirafa a môžem len odporučiť..opatrovatelky všetky na jedničky a mala nam tam chodili od asi roka, takže maličká
http://www.jasle-zirafa.sk/ 🙂 😉 😉
jasličky Simba v Podunajskych. rodinny domček, malo deticiek
jasličky Kuriatko v rači
Dobrý deň,
ponúkame jasličky a novú triedu pre detičky nad 3 roky. Nachádzame sa v peknom RD a detičky sa tu cítia ako doma. Ohľadne info kľudne IP.
Ďakujem
Milé maminky ak hľadáte opatrovanie pre vaše dieťatko od 1.09.2014 mám ešte jedno voľné miesto. Pozrite si môj profil , možno vás zaujme
@carsta @aupairandreaba
Ahojcek, kontaktuj priamo Adiku cez RP aupairandreaba 😉
Ahojte odporúčam JASLE SIMBA v Podunajských Biskupiciach, malý kolektív detí max 8, deti nestresuje veľký počet stále nastupujúcich a odchádzajúcich detí, lepšie sa poznajú, tešia sa na seba. Majú k dispozícii rôznorodé hračky, útulnú herňu a hlavne veľkú záhradu na šantenie. Je to krásny domček v tichej ulici, kde im nič nechýba. Non stop majú zdravotnícky dozor a pravidelné náučné a rozvojové aktivity pod dohľadom skúsenej špecializovanej pedagogičky. A hlavne - sú šťastné 🙂
@aupairandreaba dobry den, nahodne som nasla vas prispevok. vy si ma uz urcite pamatat nebudete, ale boli sme sa u vas pozriet pred dvomi rokmi s dvojickami-dievcatkami, no hned nato sme dostali miesto v jasliach. rada vidim, ze sa vam dari, a mamickam vas tymto odporucam, naozaj u vas bolo krasne a pohodova atmosfera🙂
@klincek Dobry den, ano pamatam 🙂...dakujem velmi pekne 🙂...a ako sa maju dievcatka ?
@aupairandreaba dakujem, dobre. Jaslicky zvladaju super, bolo dobre riesenie dat ich do kolektivu. Aj ked spociatku to bolo tazsie - adaptacia, choroby..ale uz si pochvalujeme, vsetci🙂.
Ahoj, skus jaslicky Simba, su krasne, sme tam naozaj velmi spokojni. Ani vo sne by mi nenapadlo, ze to s jaslami bude taka pohoda, doteraz mi tam ani raz neochorel, uvidime v zime. Fakt super.
@bibiana0 Jeej, tak to sa tesim. Som rada, ze si spokojna. Nas drobec uz je v skolke. A musim povedat, ze bol velmi dobre pripraveny a otukany od Adiky a zaroven aj mamina 🙂. Hned prvy den ma chvalili aka vzorova mamicka, lebo som sa nezdrziavala a utekala, aby sme sa dlho nelucili. Planovany adaptacny tyzden, dve hodinky na den ani nebol. Lebo mi hned prvy den volali, ze Marek je ok, ci ho mozu dat skusit spinkat.. a od vtedy tam uz je ako doma ;). Takze zo skolky nepoznam ziadne tazke lucenie, Marek sa tam tesi.. a ani raz mi neplakal, ze by tam nechcel ist.. tuk-tuk-tuk. 🙂

@precudziedeti o aké jaslicky sa jedná? Ako sa volajú?