icon

Poraďte detské jasličky v Bratislave

janulcik
26. apr 2013

Ahojte. Zhanam dobre jaslicky pre nase 10.mes. zlaticko. Prosim len mamicky, ktore maju osobne skusenosti s jaslickami. Niektore predosle a podobne diskusie su uz starsie, preto by som chcela zistit aktualny stav v jaslickach. Vopred vam vsetkym dakujem.

katka.l
23. apr 2014

@precudziedeti o aké jaslicky sa jedná? Ako sa volajú?

bibap
23. apr 2014

@jajamalka moc dakujem 🙂

zilena
2. máj 2014

Mam vyborne skusenosti s detskym centrom na hopa - svet rozpravok / janosikova ul. Mam tam dieta od 16M. Zvykol si tam super, opatrovatelky su velmi mile a ochotne. Je to novootvorene a je tam iba zopar deti.

zdenkasul
7. máj 2014

Ahojte, viete mi prosim doporucit jasle v Starom meste? Dakujem velmi pekne..

andreaaupairba
Odpoveď bola odstránená
aupairandreaba
12. máj 2014

@111bublinka111
@kristinka_k
@janulcik
@kristinka.s
@jajamalka
Ahojte maminky.Som velmi rada ,ze mozem opatrovat vase deticky. Rada som za kazdy jeden den straveny s nimi.🙂.

jajamalka
12. máj 2014

@aupairandreaba hádam môžem napísať, že som max. spokojná a hádam to nikto nezmaže 😀

aupairandreaba
12. máj 2014

@jajamalka ďakujem veľmi pekne Janka,že si spokojná a najmä Lárka 🙂

barbora21
14. máj 2014

@zdenkasul skus pozriet zoznam jasli vo wiki modry konik tam to mas po mestskych castiach 🙂 a my nastupujeme do Happy Time a velmi sa tesim 🙂

sendym
14. máj 2014

Ahojte ,prosim neviete ci existuju este jaslicky starlets v sade Janka Krala?web je velmi nezrozumitelny.

barbora21
15. máj 2014

@sendym myslim, ze ano lebo tam maju stale plagat a reklamu

lenna1985
15. máj 2014

@janulcik my sm chodili do sukromnych jasiel Žirafa a môžem len odporučiť..opatrovatelky všetky na jedničky a mala nam tam chodili od asi roka, takže maličká
http://www.jasle-zirafa.sk/ 🙂 😉 😉

sendym
15. máj 2014

@barbora21 dakujem

januvia
16. máj 2014

jasličky Simba v Podunajskych. rodinny domček, malo deticiek

precudziedeti
26. máj 2014

jasličky Kuriatko v rači

clarita
26. máj 2014

Dobrý deň,
ponúkame jasličky a novú triedu pre detičky nad 3 roky. Nachádzame sa v peknom RD a detičky sa tu cítia ako doma. Ohľadne info kľudne IP.
Ďakujem

aupairandreaba
26. máj 2014

Milé maminky ak hľadáte opatrovanie pre vaše dieťatko od 1.09.2014 mám ešte jedno voľné miesto. Pozrite si môj profil , možno vás zaujme

carsta
29. jún 2014

@janulcik
Dobrý večer, prosím, mohli by ste mi dat kontakt na tie jasle Adikin domček? Dakujem vopred

janulcik
autor
30. jún 2014

@carsta @aupairandreaba
Ahojcek, kontaktuj priamo Adiku cez RP aupairandreaba 😉

carsta
2. júl 2014

@janulcik ďakujem pekne

januvia
15. júl 2014

Ahojte odporúčam JASLE SIMBA v Podunajských Biskupiciach, malý kolektív detí max 8, deti nestresuje veľký počet stále nastupujúcich a odchádzajúcich detí, lepšie sa poznajú, tešia sa na seba. Majú k dispozícii rôznorodé hračky, útulnú herňu a hlavne veľkú záhradu na šantenie. Je to krásny domček v tichej ulici, kde im nič nechýba. Non stop majú zdravotnícky dozor a pravidelné náučné a rozvojové aktivity pod dohľadom skúsenej špecializovanej pedagogičky. A hlavne - sú šťastné 🙂

bibiana0
Odpoveď bola odstránená
janulcik
autor
28. júl 2014

@bibiana0 jeej, to je uzasne. Drzim palceky, nech ste obe spokojne 😉

jajamalka
1. aug 2014

@bibiana0 keď tam stretnete Laru, tak tá je naša 😀

klincek
1. aug 2014

@aupairandreaba dobry den, nahodne som nasla vas prispevok. vy si ma uz urcite pamatat nebudete, ale boli sme sa u vas pozriet pred dvomi rokmi s dvojickami-dievcatkami, no hned nato sme dostali miesto v jasliach. rada vidim, ze sa vam dari, a mamickam vas tymto odporucam, naozaj u vas bolo krasne a pohodova atmosfera🙂

aupairandreaba
4. aug 2014

@klincek Dobry den, ano pamatam 🙂...dakujem velmi pekne 🙂...a ako sa maju dievcatka ?

klincek
5. aug 2014

@aupairandreaba dakujem, dobre. Jaslicky zvladaju super, bolo dobre riesenie dat ich do kolektivu. Aj ked spociatku to bolo tazsie - adaptacia, choroby..ale uz si pochvalujeme, vsetci🙂.

9livika9
11. aug 2014

Ahoj, skus jaslicky Simba, su krasne, sme tam naozaj velmi spokojni. Ani vo sne by mi nenapadlo, ze to s jaslami bude taka pohoda, doteraz mi tam ani raz neochorel, uvidime v zime. Fakt super.

bibiana0
Odpoveď bola odstránená
janulcik
autor
23. sep 2014

@bibiana0 Jeej, tak to sa tesim. Som rada, ze si spokojna. Nas drobec uz je v skolke. A musim povedat, ze bol velmi dobre pripraveny a otukany od Adiky a zaroven aj mamina 🙂. Hned prvy den ma chvalili aka vzorova mamicka, lebo som sa nezdrziavala a utekala, aby sme sa dlho nelucili. Planovany adaptacny tyzden, dve hodinky na den ani nebol. Lebo mi hned prvy den volali, ze Marek je ok, ci ho mozu dat skusit spinkat.. a od vtedy tam uz je ako doma ;). Takze zo skolky nepoznam ziadne tazke lucenie, Marek sa tam tesi.. a ani raz mi neplakal, ze by tam nechcel ist.. tuk-tuk-tuk. 🙂