Prečo moje 3 mesačné dieťa plače v kočíku?
Ahojte, určite ste uz riesili tuto otazku, no rada by som sa Vás opýtala, na moj problem. Naša mala ma teraz tri mesiace od jeden a pol mesiaca zacala v kociku plakavat ako keby ju drali z koze. Pekne ju do kocika ulozime, niekedy krici, no učičikame ju niekedy ju ulozime v polospanku tak, ze ani nevie...No zhruba po hodine vozenia zacne upenlivo plakat a kym ju nevezmem na ruky z kocika tak sa ani hojdanim neutisi....niekedy sa mi ju podari ucicikat, no v poslednej dobe skoro vobec...Je mozne ze by sa niecoho nalakala?alebo sa jej v kociku nepaci? v postielke spava pekne. No a este jedna zaujimavost, pri chodeni popri ceste je ticho...na tichej ulici plac...a niekedy nepomaha uz nic...Bojim sa uz aj chodit na prechadzky, pritom v zaciatkoch sa mi to aj celkom pacilo a vydrzali sme aj tri hodky...pravdou je ze sme mali silnejsiu zltacku...teraz ma mala reflux...suvisi to nejak?
čo poradiť? zmieriť sa. dcérka mojej kamarátky prišla na chuť kočíku až v 2,5 roku, teraz by sa už vyvážala, dovtedy ju nosili, alebo chodila sama. moja mala tiež také obdobie, ale asi len dva mesiace 😅
niektore deti su naozaj nosici 🙂........chcu byt proste stale na rukach a najlapsie pri mame. Ja mam 2 deti a obidve boli take...spali iba doma, v kociku vydrzali chvilku neplakat, tiez som sa natlacila pradny kocik...skusali sme aj vymenit kocik a nepomohlo....nakoniec som si kupila satku na nosenie deti a som spokojna aj ja aj mala. S kocikom sme sa skamaratili az ked zacala hodit. Vtedy som jej nedala uz na vyber...bud mohla chodit, alebo sa vozit.
S refluxom to moze suvisiet, steba skusit polohovat dietatko. A havne vydrzat 😎
hej ma to s refluxom dost spolocne. nas maly sa do 3 mesiacov vobec nechcel vozit reval v kociku ako o dusu spasenu lebo ho bolievalo brusko tak som prisla na to ze jedine ako sa moze odviezt je ked spinka na brusku vo svojej oblubenej polohe. ale aj to bol take z nutnosti.
ked zacal ustupovat reflux zacal sa vozit omnoho radsej. ich to tam natrasa mliecko sa im vracia pali to, je to neprijemne preto placu.
ja som ho nosila potom v manduce ale vyuzili sme nakoniec aj ten kocik no nie na dlho a nie hned po jedle a nie po nerovnom terene.
osobne by som povedala ze deti co nemaju radi kocik to nerobia preto ze sa chcu len nosit ale maju mozno aj skryty reflux a maminy o tom nevedia preto to vyzera tak ze sa chcu nosit na rukach ale im vyhovuje hlavne ta zvisla poloha. a to drncanie v kociku ten reflux len zhorsuje je to ine ako lezanie v postielke
náš tiež neznášal kočík.... teraz má desať mesiacov, ked sedí, tak takých 20 minút vydrží sedieť a pozerať, ale zaspať ho musím na rukách alebo v manduce a tak dať do kočíka, potom tam spí 🙂 🙂 🙂 kočík obvykle na prechádzky beriem zo sebou, pretože mám trojročného, toho tam šupsnem, onsa vozí rád, a ked menší zaspí, tak ho tam zložím.. 🙂 navyše, neviem, kde by som bez kočíka dala to jedlo, pitie anákup 🙂 😉 😉 😉
nas maly sa v kociku vozil len velmi nerad. V podstate sme ho od narodenia nosili len v nosicke, kym starsi este potreboval kocik. Raz sme ho pustili na prechadzku so svokrom, ktory ho aj v kociku tlacil...po chvili jacania si nan navykol.
babulky,ja som sa od vela znamych dozvedela,ze kym boli v hlbokom ,tak babenka vyvadzali a akonahle presli do sportiaka a videli svet,tak bol klud..je neludske cpat 3mes.babo do sportiaka,ale aj my sme to skusili a nedali sme ho uplne na sediaco.ku tomu je tam fusak,tak ho to podrzalo,aby sa mu moc chrbatik nekrivil.My mame coneco ,ale na pod.principe su kociky ABC design 3kolka,quinny,asi vacsina naklikavacich kocikov...
Môj syn neznášal kočík,ten jačal furt ked sme ho tam dali.Neviem ti poradiť z čoho to je ,prečo niektoré deti kočík nenávidia.Inak ak už nejak v tom kočíku bol musel stáť na jednom mieste,lebo ke´d s ním drncalo jačal jak tur.Malo to výhodu ,že ako ročný začal chodit na odrážadle ako čert rýchlo a všade a bol pokoj 😀
marfinak1 s 99 % REFLUX,aj nas to mal,ked reflux pominul, v kociku sa vozil aj vozi rad, do pol roka som ho nosila v satke,,, 😉
je mozne, ze mate proste smolu. moje dieta sa vozi v kociku rado az teraz a to ma 3 roky 😀 ale naozaj, vlastne nikdy nemal rad kocik... az na stare kolena, ked uz vie, ze je to pohodlne a ma to uplne vynimocne... inak sme satkovali a vyuzivali kocik len na nutny presun.... lebo som trpela jeho placom a trpla kedy zacne - snad pri kazdej vychadzke...
presne problém , ktorý u nás nastal zhruba v 3 mesiacoch. Uspali sme doma naložili do kočíka a ked sa zobudil šprintili bud domov , alebo bol celý čas na rukách . Proste niektoré detičky potrebujú kontakt s maminou a dožadujú sa ho príliš hlasno. A tak sme sa na kočíkovanie vykašľali a potom som ho nosila a nosila a nosila . A ked mal 8 mesiacov začal štvornožkovať a ked mal 11 mesiacov ,tak začal sám chodiť . A tá jeho zvedavosť ho skoro zopárkrát ,,stála život" Ale teraz ked kočík využíva na občasný odych po výdatnom behu, tak sa do neho vypýta aj sám 😀

Ahojte... Som tu nova, no zaujala ma vasa tema... Akurat dnes som sa vratila z prechadzky a uz som naozaj zufala :( Ja uz neviem co mam robit??? Moj maly ma 8 mesiacov a co sa tyka kociara ... Tak to sa nebudem ani vyjadrovat - HROZA DES Prve 3 mesiace mi tam pekne spaval, od 4 m. sa to uplne pokaslalo, vymenili sme vanicku, takze od 4m je v sportaku vo vodorovnej polohe.... No ale to zabralo iba na chvilku a vsetko sa vratilo do starych kolaji :( Proste ja uz neviem co mam robit, nikam sa nemozem pohnut , jedine na rukach dnes sme tak realizovali 30 min. prechadzku v ktorej som ho asi 6x snazila dat do kociara, no bez sance, iba na rukach sa ukludnil, place tak ako keby ho drali, az mi je ho luto.... No ked tlacim kociar a on je na rukach je spokojny... Po prechadzke som ho vyzliekla a lahla si k nemu a za min. zaspal... Nechapem uz??? Skusala som uz asi vsetko, zavidim mamickam co sa prechadzaju v pohode, alebo si kludne idu na nakup do supermarketu ja nemozem nikam... Jedine ak je na rukach, kociar v druhej ruke no tretiu nemam aby som si nakupila 🙂 Neviem co mu uz moze vadit, obliekanie to nie je lebo je ticho aj ked ho nalozim do kociara doma je ticho ale ako nahle videm von na vzduch vrieska..... Dakujem, ak mi s tym niekto poradi 🙂